Jelentkezz be Regisztrálj

Bukósisakok
Írta 2006. április 27. - 22:43

Írta 2006. április 27. - 22:25

Mert gondolom mind1ik full face meleg de hogy feket az sokat számít nagyon szerintetek?Köszi a válaszokat elõre is...
Írta 2006. április 27. - 22:13

Azt vedd Bagi amelyik a kényelmesebb hiszen úgyis az a döntõ.Akármilyen jól néz ki és erõs meg állítható stb. egy bukó, ha nem kényelmes akkor csak szenvedés lessz vele a tekerés.
Írta 2006. április 27. - 21:41

viper-t én is csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes, szinte észrevehetetlen, kicsit bucisítja a fejet
Köszi srácok!
Hát próba szintjén nekem is jobban tetszett a Viper, mint az Escape, valahogy kényelmesebbnek tûnt.
Írta 2006. április 27. - 18:58

Írta 2006. április 27. - 18:55

Sziasztok!
Alkalmankéti felhasználásra, túra-xc területre vennék bukót. Alábbiak közül szeretnék választani, melyiket lenne érdemes:
-Mango Escape
-Casco Viper
-Bell Nemesis 2 Pro
Köszi a válaszokat.
Mango nagyon jól szellõzik az biztos, meg a Casco is... ismerem mindkettõt, Casco volt is, írtam is nemrég, hogy nekem megmentette az életem... a casco 4évig volt, én nagyon szerettem, mert kényelmes nagyon, jó helyen van a sild is rajta, meg nem is nagyon nehéz... Csak kicsit furcsán áll, nagyon fennt van a hátulja, ebbõl a szempontból jobb -illetve szebb- a mango...
Írta 2006. április 27. - 18:51

Alkalmankéti felhasználásra, túra-xc területre vennék bukót. Alábbiak közül szeretnék választani, melyiket lenne érdemes:
-Mango Escape
-Casco Viper
-Bell Nemesis 2 Pro
Köszi a válaszokat.
Írta 2006. április 26. - 12:05

A 661-ra visszatérve ragaszkodsz az általad említett tíoushoz? Én voltam Atinál a múlt héten és van választék -viszonylag- bõven!
Írta 2006. április 23. - 08:30

Írta 2006. április 20. - 22:39

SixSixOne Bravo XC
17 ezer, napellenzõs
Ja! Csak nincs a nagykernek én már lassan 2 hónapja várokrá, de sztem feledom.
Írta 2006. április 20. - 15:10

Írta 2006. április 20. - 13:01

Nekem uvex wing rs-em van...nem, annyia nem néztem õket
mostani tesztben egy abus redrock volt az gut-ot kapott /jó közepes/
a cratoni achillon ...sehr gut, az uvex sport boss rs supert /bár elég nagy a piros terület a koponya rajzon) sal én uvexbõl inkább a winget vagy a supersonicot.....
kényelmes nagyon...
napellenzõ+bogárháló+széles sávú állítási lehetõség+nagggyon jol néz ki
És pont 20.000 pénz volt
Írta 2006. április 20. - 11:07

Írta 2006. április 20. - 10:58

hát én papíralapon nézegettem. de a német bike....nem tom mennyire pakolják fel , nem néztem még az oldalukatehhez a teszhez vagy külföldi tesztekhez van linked, bitte?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 20. - 10:56

Írta 2006. április 20. - 10:48

nem, annyia nem néztem õketköszi a gyors választ. igazából nagykerbõl lenne és úgy talán kicsit olcsóbb. ezért gondoltam a 20ezret, hogy abból már talán valami közép-felsõ kategóriás bukót kapok. én az UVEX sí részlegével napi kapcsolatban vagyok, mi szállítjuk nekik a síbotokat. talán tudnának egy "mintát" küldeni". az Abusról nem tudsz valamit, hogy milyenek a sisakjaik?
mostani tesztben egy abus redrock volt az gut-ot kapott /jó közepes/
a cratoni achillon ...sehr gut, az uvex sport boss rs supert /bár elég nagy a piros terület a koponya rajzon) sal én uvexbõl inkább a winget vagy a supersonicot.....
Írta 2006. április 20. - 10:38

Írta 2006. április 20. - 10:10

sztem uvex (a supersonic még tán belefér a 20 körüli keretbe, bár nem tom a mostani árokat).....könnyû is, bogárhaálós is és általában laborteszteket is nyer a kinti szaklapopkban /jó hogy azok is fritzek, de azért az uvexnek is van némi bukógyártó múltja /sziasztok,
most, hogy egyre többet kerekezem a városban és egyértelmûen nem érzem magam biztonságban, még a kerékpár utakon sem (ahol van), kell vennem egy sisakot. mivel 30 vagyok és tudok már vigyázni a cuccaimra, olyan sisak kéne ami évekig jó. a fejem sem fog már nõni és raszta hajam sem lesz. amiket nézegettem:
Cratoni
Abus
Uvex
maximum brutto 20ezert költenék rá. amúgy fõleg CC-zek és a városban hatjok. olyat szeretnék ami napellenzõs és nem olyan kerek. bár azt hiszem, hogy azok outi felhasználásra vannak.
segítségetek és tanácsaitokat kérném mire figyeljek. mennyire számít hány szellõzõje van, van-e bogár háló, hogy hányszoros "in-mold" technolóiga, stb. olyat sisakot szeretnék, hogy egy kicsit "piperkõc" legyek, ami nem csak a fejem tetején egy csak "gomba" vagy "tökfödõ", hanem rendes, robosztus legyen kinézetre. (ezt másképp nem tudom elmagyarázni. a füleimig leérjen vagy ilyesmi)
elõre is köszi a tippeket-tanácsokat.
Írta 2006. április 20. - 10:02

most, hogy egyre többet kerekezem a városban és egyértelmûen nem érzem magam biztonságban, még a kerékpár utakon sem (ahol van), kell vennem egy sisakot. mivel 30 vagyok és tudok már vigyázni a cuccaimra, olyan sisak kéne ami évekig jó. a fejem sem fog már nõni és raszta hajam sem lesz. amiket nézegettem:
Cratoni
Abus
Uvex
maximum brutto 20ezert költenék rá. amúgy fõleg CC-zek és a városban hatjok. olyat szeretnék ami napellenzõs és nem olyan kerek. bár azt hiszem, hogy azok outi felhasználásra vannak.
segítségetek és tanácsaitokat kérném mire figyeljek. mennyire számít hány szellõzõje van, van-e bogár háló, hogy hányszoros "in-mold" technolóiga, stb. olyat sisakot szeretnék, hogy egy kicsit "piperkõc" legyek, ami nem csak a fejem tetején egy csak "gomba" vagy "tökfödõ", hanem rendes, robosztus legyen kinézetre. (ezt másképp nem tudom elmagyarázni. a füleimig leérjen vagy ilyesmi)
elõre is köszi a tippeket-tanácsokat.
Írta 2006. április 18. - 17:23