Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze, valamennyit számít, de ha mész, úgyis hül.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nekem meg lenne egy kicsit hülye kérdésem: Szerintetek ha matt fekete axo rockert veszek az sokkal sokkal melegebb lesz mint egy nem fekete.
Mert gondolom mind1ik full face meleg de hogy feket az sokat számít nagyon szerintetek?Köszi a válaszokat elõre is...

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Nekem Escape van és azt sem érzem a hogy a fejemen van olyan jól szellõzik és a racsni mechanikája is az egyik legjobb.Haveromnak Viper van de az nem szellõzik ennyire jól és nem is ennyire kényelmes ,de lehet hogy a te fejedre pont ez lessz a jó.
Azt vedd Bagi amelyik a kényelmesebb hiszen úgyis az a döntõ.Akármilyen jól néz ki és erõs meg állítható stb. egy bukó, ha nem kényelmes akkor csak szenvedés lessz vele a tekerés.

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

viper-t én is csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes, szinte észrevehetetlen, kicsit bucisítja a fejet :)

Köszi srácok!

Hát próba szintjén nekem is jobban tetszett a Viper, mint az Escape, valahogy kényelmesebbnek tûnt.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
viper-t én is csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes, szinte észrevehetetlen, kicsit bucisítja a fejet :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Sziasztok!

Alkalmankéti felhasználásra, túra-xc területre vennék bukót. Alábbiak közül szeretnék választani, melyiket lenne érdemes:

-Mango Escape
-Casco Viper
-Bell Nemesis 2 Pro

Köszi a válaszokat.

Mango nagyon jól szellõzik az biztos, meg a Casco is... ismerem mindkettõt, Casco volt is, írtam is nemrég, hogy nekem megmentette az életem... a casco 4évig volt, én nagyon szerettem, mert kényelmes nagyon, jó helyen van a sild is rajta, meg nem is nagyon nehéz... Csak kicsit furcsán áll, nagyon fennt van a hátulja, ebbõl a szempontból jobb -illetve szebb- a mango...

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Sziasztok!

Alkalmankéti felhasználásra, túra-xc területre vennék bukót. Alábbiak közül szeretnék választani, melyiket lenne érdemes:

-Mango Escape
-Casco Viper
-Bell Nemesis 2 Pro

Köszi a válaszokat.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
A Casco sisakokban szerintem nincs is rossz. Nekem a ViperMountain volt, megmentett a haláltól, és itt nem túloztam...!
A 661-ra visszatérve ragaszkodsz az általad említett tíoushoz? Én voltam Atinál a múlt héten és van választék -viszonylag- bõven!

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
a casco alpen sisakról mi a véleményetek?
http://ebike.hu/termekek/sisak/427

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

SixSixOne Bravo XC

17 ezer, napellenzõs

Ja! Csak nincs a nagykernek én már lassan 2 hónapja várokrá, de sztem feledom.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
SixSixOne Bravo XC

17 ezer, napellenzõs

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

nem, annyia nem néztem õket
mostani tesztben egy abus redrock volt az gut-ot kapott /jó közepes/
a cratoni achillon ...sehr gut, az uvex sport boss rs supert /bár elég nagy a piros terület a koponya rajzon) sal én uvexbõl inkább a winget vagy a supersonicot.....

Nekem uvex wing rs-em van...

kényelmes nagyon...

napellenzõ+bogárháló+széles sávú állítási lehetõség+nagggyon jol néz ki

És pont 20.000 pénz volt

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

ehhez a teszhez vagy külföldi tesztekhez van linked, bitte?

hát én papíralapon nézegettem. de a német bike....nem tom mennyire pakolják fel , nem néztem még az oldalukat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
ehhez a teszhez vagy külföldi tesztekhez van linked, bitte?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

köszi a gyors választ. igazából nagykerbõl lenne és úgy talán kicsit olcsóbb. ezért gondoltam a 20ezret, hogy abból már talán valami közép-felsõ kategóriás bukót kapok. én az UVEX sí részlegével napi kapcsolatban vagyok, mi szállítjuk nekik a síbotokat. talán tudnának egy "mintát" küldeni". az Abusról nem tudsz valamit, hogy milyenek a sisakjaik?

nem, annyia nem néztem õket
mostani tesztben egy abus redrock volt az gut-ot kapott /jó közepes/
a cratoni achillon ...sehr gut, az uvex sport boss rs supert /bár elég nagy a piros terület a koponya rajzon) sal én uvexbõl inkább a winget vagy a supersonicot.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
köszi a gyors választ. igazából nagykerbõl lenne és úgy talán kicsit olcsóbb. ezért gondoltam a 20ezret, hogy abból már talán valami közép-felsõ kategóriás bukót kapok. én az UVEX sí részlegével napi kapcsolatban vagyok, mi szállítjuk nekik a síbotokat. talán tudnának egy "mintát" küldeni". az Abusról nem tudsz valamit, hogy milyenek a sisakjaik?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

sziasztok,

most, hogy egyre többet kerekezem a városban és egyértelmûen nem érzem magam biztonságban, még a kerékpár utakon sem (ahol van), kell vennem egy sisakot. mivel 30 vagyok és tudok már vigyázni a cuccaimra, olyan sisak kéne ami évekig jó. a fejem sem fog már nõni és raszta hajam sem lesz. amiket nézegettem:

Cratoni
Abus
Uvex

maximum brutto 20ezert költenék rá. amúgy fõleg CC-zek és a városban hatjok. olyat szeretnék ami napellenzõs és nem olyan kerek. bár azt hiszem, hogy azok outi felhasználásra vannak.

segítségetek és tanácsaitokat kérném mire figyeljek. mennyire számít hány szellõzõje van, van-e bogár háló, hogy hányszoros "in-mold" technolóiga, stb. olyat sisakot szeretnék, hogy egy kicsit "piperkõc" legyek, ami nem csak a fejem tetején egy csak "gomba" vagy "tökfödõ", hanem rendes, robosztus legyen kinézetre. (ezt másképp nem tudom elmagyarázni. a füleimig leérjen vagy ilyesmi)

elõre is köszi a tippeket-tanácsokat.

sztem uvex (a supersonic még tán belefér a 20 körüli keretbe, bár nem tom a mostani árokat).....könnyû is, bogárhaálós is és általában laborteszteket is nyer a kinti szaklapopkban /jó hogy azok is fritzek, de azért az uvexnek is van némi bukógyártó múltja /

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
sziasztok,

most, hogy egyre többet kerekezem a városban és egyértelmûen nem érzem magam biztonságban, még a kerékpár utakon sem (ahol van), kell vennem egy sisakot. mivel 30 vagyok és tudok már vigyázni a cuccaimra, olyan sisak kéne ami évekig jó. a fejem sem fog már nõni és raszta hajam sem lesz. amiket nézegettem:

Cratoni
Abus
Uvex

maximum brutto 20ezert költenék rá. amúgy fõleg CC-zek és a városban hatjok. olyat szeretnék ami napellenzõs és nem olyan kerek. bár azt hiszem, hogy azok outi felhasználásra vannak.

segítségetek és tanácsaitokat kérném mire figyeljek. mennyire számít hány szellõzõje van, van-e bogár háló, hogy hányszoros "in-mold" technolóiga, stb. olyat sisakot szeretnék, hogy egy kicsit "piperkõc" legyek, ami nem csak a fejem tetején egy csak "gomba" vagy "tökfödõ", hanem rendes, robosztus legyen kinézetre. (ezt másképp nem tudom elmagyarázni. a füleimig leérjen vagy ilyesmi)

elõre is köszi a tippeket-tanácsokat.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
bandQuake: szerintem kérdezz rá a forgalmazónál hogy nem e tudnak gyerek méretet hozni.Kitömni ugy érdemes hogy sapkát veszel alá.Csak akkor nyáron még melegebb lesz a sisakban mint amugy.Mert alapból meleg egy fullface nyáron.