Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
és az ilyenek nevezik magukat bringásnak...pfffff......és mert megy hozzá színben,ááááááááá.......akkor már vegyél egy camouflage (katonai mintás, zöld) színû fejkendõt, és azzal olcsóbban megúszod, ha csak a szín miatt kell...:(

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Én sosem esek fejre, ezért egy cratoni rampet veszek a style-ja miat hasznát nem nagyon veszem mer nem nagyon esek fejre. Tiszta kék-zöld vagyok de a fejem nem ütöm be soha.

Pappi! Soha ne mond azt, hogy soha. Én sem hittem volna, hogy úgy összetöröm magam mint ahogy tavaly sikerült. Könyöktöréssel 5 hétig voltam betegállományban és arról, hogy a képem hogy nézett ki, már ne is beszéljünk. Tegnap a Párommal túráztunk a Pilisben, és egy múrvás lefelén akkorát bírt esni, hogy rossz volt nézni. Ha nem lett volna rajta sisak, nem biztos, hogy lejön a saját bicajával. Így megúszta pár horzsolással meg a bordáját fájlalja. Tehát a sisak mindíg jó, ha van rajtad, sõt a legolcsóbb sisak is 100-szor jobban véd, mintha nem lenne a fejeden semmi. De, ha a saját bõrödön akarod kipróbálni, ám tegyed.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Hát ez igaz, de az hallottam, hogy a cratoni ramp nem valami erõs((edit:)ez igaz???), de az olajzöld az jól fog menni a leendõ Harde 1-esem színéhez
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
:)
Hát, ami késik nem múlik, de remélem hogy soha nem esel fejre! :)
Viszont a sisak azért van hogy ha mégis úgy alakulna akkor megvédje a fejed... úgyhogy viseld csak, és inkább azért dobd ki mert meguntad és veszel másikat mint azért mert szétment a fejeden!

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
btw: Malomvölgyben, állatkodás[/QUOTE]
thanks hát ahoy mondod már gyakorlott vagyok az esésekben de azér a a sisak nagyon bejön és szeretnék egy olyat majd mikor meg lesz a új hegyi kerékpárom.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
te inkább "már" nem esel fejre. ügyes vagy, hogy esés közben tudod koordinálni hogy mire essél, gratulálok. :rolleyes:

btw: Malomvölgyben, állatkodás

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Én sosem esek fejre, ezért egy cratoni rampet veszek a style-ja miat hasznát nem nagyon veszem mer nem nagyon esek fejre. Tiszta kék-zöld vagyok de a fejem nem ütöm be soha.

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
http://www.specializ...edok/air_force/
Feltöltött kép
és itt kapod meg a legolcsobban: http://www.bikediscount.hu
8800Ft

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
van olyan buko talan a specializednek, vagy a gironak ez olyan enduro buko, van tarko vedelme is
http://www4.hibike.d...eID=&groupID=42
valami hasonlo van a specializednek is

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Hát sem anyagilag nem frankós a kettõ,meg aztán nem is akarok kettõt vinni bringázni:).A dirt bukók,nem tudom miért,de nem tetszenek.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
esetleg a egy dirt buko, annak van tarko vedelme is, de ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor lehet 2 bikod is, egy fullface, es valami tekeros is

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Sziasztok!Bukóvásárlás elõtt állok és szertnék segítséget kérni a hozááértõktõl,hogy mégis milyet?Szóval tekernék is benne,de azért fõleg akkor kéne a védelem amikor zúgok lefele a hegyrõl.Nem hiszem,hogy egy fullface kéne,inkább csak valami olyasmi ami masszívabb és a tarkót is védi.Nézegettem a Cratoni Rampet,ami elég könnyûnek és jól szellõzõnek tûnt,meg aztán az állvédõt le is kapnám róla.Esetleg valami egyebet tudtok ajánlani,illetve valami vélemény a ramprõl?Elõre is köszi!

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

Hlev:
hol vetted a giro-t?

Angliában.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
Hlev:
hol vetted a giro-t?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
elvileg lehet, en speedben lattam mammuth2ben

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

no most huzamosabb használat után kimerem jelneteni hogy ezer jó bukó ez a giro semi mx http://www.ridepark....emi MX noir.jpg
simán élvezet benne a dh,nem az a kisbukó érzés,ám jobban fogja a féket az embör,mert jobban éreezni ebben a sebességet mint a fullface+moto szemcsi.
szellõzik rendesen,szal nyáron a túra sem gáz benne,viszont a vsatag szivas rendesen megfogja az izzadságot ami elõny,mert nem csorog a szembedbe,viszont nem kellemes érzés.

törésteszt még nem volt,remélem ezt az évet megúszom ct nélkül :D

Eléggé hasonlít ez a sisak a: "protec ac dig"-hez...
Lehet kapni itthon a "protec"-et?
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Giro Semi MX

Én is ilyet használok, estem is már benne, nem lett baja, nekem se.
Próbáltam Speckó, meg más Giro sisakokat is, ez passzolt a legjobban annak ellenére is, h nem állítható, csak a szíj. Jól védi a tarkót, meg a fület is.

Melegben azért néha le kellett vennem, de egy fullfacehez képest biztos szellõs.

8/10

edit: állíthatóság (+): na jó, két szivacs szettet kapsz hozzá, egy vékonyabbat, meg egy vastagabbat (ami elég jól tartja a formáját immár 2 éve)

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
nem akarok drága sisasok venni. az author spirit bukót néztem ki, van róla valami tapasztalat ? Vagy hasonló árfekvésben ami jobb esetleg ? (6E Ft az ára)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
Nekem 1 Sixsixone Mulett dirt bukóm van és naon jó. Estem már vele fejre és semmi bajom nem lett. Ha tehetitek vegyétek meg!

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Jajjh, de übergáz.
Feltöltött kép