Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Akkor az SH+ sisakot senki sem ismeri?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Igen.

Veszi

Veszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
"Az elsodleges szempont" <-- magyaran itt az ideje uj buko vasarlasanak?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az elsõdleges szempont, hogy a belsõ rész legyen sértetlen. Rögtön utána jön a külsõ is (nem esztétikai, hanem strukturális jellegû sérülésrõl beszélünk).

Veszi

Veszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Ha a buko belso resze elrepedt tobb helyen, de a kulso kemeny muanyag boritas meg sertetlen, akkor abban biztonsagos meg a kerekparozas?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Syasztok a Giro mad max II õrõl mit tudtok? milyen bukó?

Klasszikus DH/FR sisak. Már nem gyártják. A Remedy váltotta, ami szvsz szebb is.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Sziasztok!
Tud valaki valamit az SH+ sisakokról?
Engem konkrétan a Darver érdekelne, és én nem hallottam még semmit felõle, ezért várnám a segítségeket!
Elõre is köszi!

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Syasztok a Giro mad max II õrõl mit tudtok? milyen bukó?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Hát ja igen .... :))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mit vártál?:)
egy bilibukónál jobban véd, könnyü.
ja és olcsó.

de nem szabad arra alapozni hogy egy rendes fullface van az emberen, mert abból elég nagy reccsenés tud lenni.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Nemrég vettem egy Cratoni Ramp FF-et! Hát mitne mondjak nem vagyok nagyon megelégedve vele!Elég gyengusz kis bukó!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Két sisak közül nem tudok választani, segítsetek: Bell Ghisallo, Selev Matrix

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

szerintetek egy kezdõ dirt/street-es milyen bukót vegyen? tényleg felesleges a fullface? mondjuk gondolom a bukó inkább dirt-re kell, de a haverom azt mondja, hogy felesleges a fullface. mi a véleményetek?

Hát dirtre, streetre nem feltétlenül szükséges. Dirtre már talán.
De egy 661 dirt lid megvéd.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Bocsi, ezt már akkor nem olvastam; egyébként pont olyan, mint wody21-nek: Mango Escape.

:D igaz, nemrégóta van meg de már most megszeretem:D amugy megtennéd hogy Te is leirod a véleményedet?

matyi08

matyi08

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
szerintetek egy kezdõ dirt/street-es milyen bukót vegyen? tényleg felesleges a fullface? mondjuk gondolom a bukó inkább dirt-re kell, de a haverom azt mondja, hogy felesleges a fullface. mi a véleményetek?

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Milyen sisakod van?

Bocsi, ezt már akkor nem olvastam; egyébként pont olyan, mint wody21-nek: Mango Escape.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Itt van az én elsõ bukóm:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Amióta megvan (két napja) szinte egész nap rajtam van :D a lényeg, hogy ha nyallok akkor megvéd, nyáron meg szellõzik.
Tényleg kell a bukó annak aki rendszeresen használja a bicajt, nemszámít hogy mire mert a városban is ugyan úgy megtörténhet, hogy elesel...

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

nem értek hozzá, de szerintem ha a sisak kapott egy kis erõbehatást az esésnél, akkor keletkeztek benne mikrorepedések, amiket nem látsz, de ott vannak és eléggé gyengítik a fejvédõt...

tudom, mondták nekem is, hogy azért vigyázzak vele. a cratoni elvben 50%-ot visszaad a sisak árából, ha balesetben törik vagy reped a sisakod. én próbálgattam a sisakot hajlítani illetve feszegetni, de nem hallottam vagy éreztem semmi mozgást....

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

Aztaqurva...:scared: És én még hogy sajnáltam magam, mikor 2 hónapig gipszben voltam, pedig az csak egy sima kéztörés volt...
Röntgenképet nem tudsz véletlenül felrakni az eséses topikba? Biztos mást is érdekelne.
Jobbulást!

de, kereshetek. elvileg ma vették volna ki, de lekaptam egy vírusos torokgyulladást a lányomtól, így 2 héttel eltolta a dokim. ::(

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Nagyon helyes.
Ezt a bukó kötelezõ dolgot nem lehet elégszer hangsúlyozni...

Milyen sisakod van?
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?