Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bukósisakok

- - - - -

• Please log in to reply
2350 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
annyira erõs a ramp is van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Met Parachute, de nem tudom mennyire erõs.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Milyen bukót ajánlotok freeride-ra dh-ra és ugrálásra? valahogy így egybe kéne. nagy fullface-t nem nagyon akarok. talán cratoni ramp, de arról meg azt mondják hogy beépül az álladba olyan gyenge.. :( dirtbukóba ha esek dh-nál az megint kellemetlen lehet. Nem tudom mit vegyek, valami kéne mert az elõzõ 2é tört.. :S 2 bukó lenne az igazi de arra nicns keret.. valami könnyû fulfész kéne vagy vmi jó bili..
Mit ajánlotok?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

5000 alatt jó dirt bukó tudtok ajánlani?

NEM!

vagy lemaradt egy nulla? mert akkor igen.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Megsütött a napocska?:D

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
5000 alatt jó dirt bukó tudtok ajánlani?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tud valaki ajánlani nekem vmi olcsó-viszonylag jó DH/FR fullface-t? :D :)

20.900-ért longus fullface
19.900-ért cratoni ramp (ez csak kis fejre jó)

nagyjából ezek a legalja árban.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
661-ból van egész olcsó, bár ki-mit tekint annak, de az alá nem szabad menni sztem.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Tud valaki ajánlani nekem vmi olcsó-viszonylag jó DH/FR fullface-t? :D :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
hali végre megvan az új bukó (abus hs2 alamos) istenkirály rohadt jól szelözik egész könyü és kényelmes csak ajánlani tom mindenkinek:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a pearl az ilyen gyöngyházfehér, a white meg gondolom matt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
sziasztok!

a neuzer honlapján láttam, hogy az UVEX FP 1-esnek a piros-fehér változata lehet pearl-red, meg white-red is. szerintetek ugyanaz a kettõ? mert ahogy néztem, mintha a pearl az a fehéret jelenti a többi sisaknál. elírás? vagy tényleg 2féle van?

http://www.uvex-sports.de/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Igen, ott. Passzol a fejemre, jól be tudtam állítani. Báár annyira fixen nem áll, mert elõre-hátra mozog egy kicsit. Szóval ha elölrõl/alulról kapna egy ütést, lehet felcsúszna egy kicsit. Mondjuk nekem minden siak ilyen volt, amit próbáltam. Mangoból a scorpiont próbáltam, az kicsi volt. Uvex bosst, meg a touringot meglestem, de nem tetszettek anniyra.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Kinéztem egy Uvex magnum sisakot. Jó áron, 10.900 ft-ért, zsír új. Máshol 13-15.000.

Olvasgattam itt-ott, de nem tudom, hogy mi az in-mold technológia, és hogy ez a magnum ez in-mold technológiával készült-e.

Mi a véleményetek róla? Városba kéne, és évi néhány maratonon is meg kéne állnia a helyét.

Itt vannak az adatai:... http://www.uvex-sports.de/

köszi

Hello, gondolom potkerékben vennéd, ha jó a fejedre, nem nyom, kényelmes akkor tökéletes lesz, de ha mégsem jó akkor próbáld fel a Mangokat (Escape vagy Max Force) azok is jók(9500Ft)! In-mold technológia az, amikor a bukó külsö részét nagy nyomáson/hõmérsékleten illesztik rá a belsõ részhez. Ennek következtében az erõs (amit ragasztanak azok elég kakik..) könnyû, stb..

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Kinéztem egy Uvex magnum sisakot. Jó áron, 10.900 ft-ért, zsír új. Máshol 13-15.000.

Olvasgattam itt-ott, de nem tudom, hogy mi az in-mold technológia, és hogy ez a magnum ez in-mold technológiával készült-e.

Mi a véleményetek róla? Városba kéne, és évi néhány maratonon is meg kéne állnia a helyét.

Itt vannak az adatai: http://www.uvex-sports.de/

Ausstattung:
* 18 Belüftungsöffnungen
* ram - airsystem - direkte Schläfenbelüftung
* IAS - Anpass - System
* FAS - Gurtband - System
* uvex Monomatic - Verschlusssystem
* Fliegennetz - Einsatz
* Crossblende XB 320
* reflektierender Aufkleber

Gewicht mit Schirm
Große Schale: ca.285 g
Kleine Schale: ca. 265 g

2 Größen:
15 = 52 -57 cm
17 = 57 - 62 cm

köszi

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nah emberek!most adtam a fejem bukóvásárlásra, ha szerencsém van ezen a héten megpróbálom elintézni,de nemtudom milyen legyen:S
altrixokról mi a vélemény?néztem prowell-t 5800-ért de nézek másfajtát is.
ilyen árban miket illik tudnia egy bukónak?köszi a segítséget elõre is pá

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Sajnos én sem...ezért kérdeztem...:(
De már látom, hogy marad a sufnituning...:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hát én a "nagy gyártóknál" nem nagyon láttam 59-63 cm-nél nagyobb méretezést.

• vendég
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok-e véletlenül valamilyen dirt bukót, ami nagyobb mint az L-es (58cm - 62 cm)és kapható itthon, mert elméletileg jónak kéne lennie az L-esnek is: 60 cm a buksim kerülete, de valahogy mégis kicsinek érzem...:o
Lehet csak bemesélem, de zavar no! Szóval van valahol nagyobb mint L-es, vagy kénytelen leszek az L-esen "módosítani" picit ? :D

flood

flood

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
661 Mulletrõl van véleményetek?