Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bukósisakok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2350 hozzászólás a témában

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Se a Bell, se a Giro nem rovarhálós. Az amerikai gyártókra nem jellemzõ ez a kiegészítõ.
Uvex, Lazer, LAS, Cratoni márkák között nézelõdj!

Ma voltam több boltban, a Bell Venture és a Giro Indicator is rovarhálós! De végül egy UVEX Flash mellett döntöttem, mert ebbõl volt M-es és az pont passzolt a búrámra, míg az elõbbi kettõbõl csak "unisize" volt, ami kicsit lötyögött...

Mindenkinek kössz a tanácsokat!
Üdv:
Mojlepque

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
vagy itt van egy Lazer:LAZER 2X3M XC FEJV
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.690 hozzászólás

Azóta találtam pár képet, amiken úgy tûnik, hogy az Indicator nem is rovarhálós... Pedig sztem elég gáz, ha egy "kicsi dongó"-t beszippant a légzõnyílás. :)

UVEX buksik mind szúnyoghálósak és 12-13 pénz körül már tesztgyõztest kapsz. Tök kényelmesek (ez persze egyéni dolog) és a tarkón a tekerõ is jól bírja. Egy nézést megérnek.
Marci

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Se a Bell, se a Giro nem rovarhálós. Az amerikai gyártókra nem jellemzõ ez a kiegészítõ.
Uvex, Lazer, LAS, Cratoni márkák között nézelõdj!

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Sziasztok!

MTB bukósisakot szeretnék venni 12 ezer-ig. A rovar háló, meg a simléder az alap, de amúgy nem nagyok az igényeim, csak a fejemet védje. Kicsit nézelõdtem és 2 példányt találtam, amire ez illik: Bell Venture, Giro Indicator.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekrõl? Más típust tudnátok ajánlani?
Kössz:

Azóta találtam pár képet, amiken úgy tûnik, hogy az Indicator nem is rovarhálós... Pedig sztem elég gáz, ha egy "kicsi dongó"-t beszippant a légzõnyílás. :)
A Cratoni High Sport Neon-t és Mag Super Pro-t találtam még 10ezer körül... Ezekrõl mit gondoltok? Vagy ez már "gagyi"-nak számít?
Mojlepque

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Mi az a MET?

ah...bocs, barom vagyok, csak mar faradok, es az MTB-t MET nek olvastam...az egy bukosisak márka...
Don't try this at home!

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Mi az a MET?
Mojlepque

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Sziasztok!

MTB bukósisakot szeretnék venni 12 ezer-ig. A rovar háló, meg a simléder az alap, de amúgy nem nagyok az igényeim, csak a fejemet védje. Kicsit nézelõdtem és 2 példányt találtam, amire ez illik: Bell Venture, Giro Indicator.
Kössz:

ehh..de ezek közül melyik a MET? :)
Don't try this at home!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
A Giro Indicator jó választás lehet, nekem Giro Rift van és nagyon megvagyok vele elégedve, igaz az 14e Ft.
"Ride today, heal tomorrow"

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Sziasztok!

Kössz:
Mojlepque

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak már nem igazán van nekik....és azt mondták nem is lesz pl L-es

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Szia!

Megkérdezhetném, hogy sikerült beszerezned a Tacticot? Én is matt feketét szeretnék M-es méretben, de eddig itthon nem sikerült találnom. Köszönöm!

speed-way még mindig jó áron kínálja.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
ugyanilyen ezüst van nekem is, mint a képen... :) 19? ehh, az jó drága.. :(
Don't try this at home!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Szia!

Megkérdezhetném, hogy sikerült beszerezned a Tacticot? Én is matt feketét szeretnék M-es méretben, de eddig itthon nem sikerült találnom. Köszönöm!

Itt sikerült végül: Probike.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vagy kimegyek nagyanyáméval :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
futva is ki tudod próbálni ;) :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem is meglett a Tactic, igaz az enyém szürke, és L-es....de kényelmesnek tûnik, szellõzésrõl még bicaj hiányában nem tudok nyulatkozni :)

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Nyafogtam, hogy nincs itthon, de végül Nekem is sikerült vennem egy Tacticot (M-es, matt fekete). Az elsô ilyen típusú bukóm, mivel eddig bilibukót hordtam (Skillet, Giro Flak). Elégedett vagyok. Könnyû, jól illeszkedik a fejemre, bilibukó után pedig isteni a "szellôzés" érzése....:) Egyedül a bogárhálót hiányolom belöle.

Szia!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Üdv a klubban! :)
Don't try this at home!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Nyafogtam, hogy nincs itthon, de végül Nekem is sikerült vennem egy Tacticot (M-es, matt fekete). Az elsô ilyen típusú bukóm, mivel eddig bilibukót hordtam (Skillet, Giro Flak). Elégedett vagyok. Könnyû, jól illeszkedik a fejemre, bilibukó után pedig isteni a "szellôzés" érzése....:) Egyedül a bogárhálót hiányolom belöle.