Mikor az arany kábelház jól mutat..
https://fairwheelbik...kit-p-5275.html
Miyata Century Redux
url=http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Edited by Sandman, 2015. October 19. - 10:09.
Imádtam a sajátomat, nagyon megbántam az eladását, a legjobban összerakott bringám volt.
Ez is kellene, bár a tárcsa nem hiányzott, pont az egyszerűséget élveztem:
ah, mit látok a villán és a támvillák hídjánál! aaahhhhhhrrrrgggg..... neeeee!!!!!! a sátán műve!
beépített sárkaparó. megakadályozza, hogy túl sok sár gyűljön föl a külsőre. szerk: tegnap mutattam egy ismerősnek a coralról képet, és az első reakciója az volt: "NYEREGTÁÁÁSKA????"
Edited by Vejne, 2015. October 15. - 06:23.
Tökéletes! (Valaki szánjon meg egy ilyen vázzal....könyörgöm... )
ah, mit látok a villán és a támvillák hídjánál! aaahhhhhhrrrrgggg..... neeeee!!!!!! a sátán műve!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Tökéletes! (Valaki szánjon meg egy ilyen vázzal....könyörgöm... )
Edited by verti, 2015. October 14. - 19:07.
Más meg azt mondja, "K" jó ! Akkor most kinek hiszel ?
Csak azért vettem észre a kollegán mert recsegett mint az állat. Nekem az önmagában kizárja.
De a legjobb példa erre a gumik. Egyik nagyon bejön valakinek, más meg nagyon utálja.
Nem lehet súlyhoz állítani, nincs csillapítás benne, én annak aki azt mondja ,,K" szar...
De a legjobb példa erre a gumik. Egyik nagyon bejön valakinek, más meg nagyon utálja.
nem kéne gondolkoznom, hogy a csatornafedélre ráhajtsak-e vele
De kéne, csak 60 mm rugóút amit nem lehet (pl. a súlyodhoz) szabályozni és nincs visszafelé csillapítás. A Mátra maratonon találkoztam eggyel, idézem a tulajt: "K* szar"
Igen, azt viszont nem írják róla hogy a merevséget hírből sem ismeri. Egy 28-as sid ehhez képest merev mint egy beton oszlop
Ez a cég csak ilyen fat-bike bringákhoz csinál telót ? Nagyon vagány !
Hopp !
Közben megnéztem és normál kerékhez is van villájuk. 1000 dollár nem kevés érte de nagyon könnyű (1000gr) és azt írják, karbantartásmentes.
Edited by marton, 2015. September 26. - 17:26.
Esztétikumban alapvetően merevvilla-párti vagyok, de ez nagyon baba cég:
nem kéne gondolkoznom, hogy a csatornafedélre ráhajtsak-e vele