volt már?
http://www.bikerumor...eed-trail-bike/
Na ugye, hogy nem hazudok én!
(köszi)
Te meg azt az összeollózott kerékpárt tetted ide a szép C helyett, de így már helyreállt a rend
![]()
összeollózott? talán kézműves kerékpár, nem olyan fordmondeo mint ez a kancsó.
(egyébként tetszik a rosszfiú, de:
-a duplavállas félkarú merevvilla érthetetlen. egy sima merev fatty jobb lett volna.
- nincs csomagtartó/sárvédőrögzítő lehetőség pedig ez egy városi bringa
- túlkomplikált stucni)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Na ugye, hogy nem hazudok én! (köszi)
Te meg azt az összeollózott kerékpárt tetted ide a szép C helyett, de így már helyreállt a rend
A hét elején láttam egy komplett Cannondale kerékpárt az EB16-ról ami erre nagyon hasonlított de sehol nem lelem. Gates hajtásos Cannondale váz volt agyváltóval, és merev (dupla vállas) Lefty villával. Lehet, hogy hajlított kormánnyal volt de ebben nem vagyok biztos. Próbálom előkeríteni.....
méjbí disz ván?
http://www.bikerumor...ck-badder-ever/
Edited by Kisherceg, 2016. September 06. - 17:20.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
A hét elején láttam egy komplett Cannondale kerékpárt az EB16-ról ami erre nagyon hasonlított de sehol nem lelem. Gates hajtásos Cannondale váz volt agyváltóval, és merev (dupla vállas) Lefty villával. Lehet, hogy hajlított kormánnyal volt de ebben nem vagyok biztos. Próbálom előkeríteni.....
de itt egy konvertalt - kellett vmi uj, ha mar kezdett kifujni a 29er es a 27.5 orulet
ht bringaknal szerintem ugyis marad a 29er vonulat.
szvsz lesz piaca ezeknek a hosszabb rugóutas 27,5+ trail bringáknak (ha normálisan árazzák(
Edited by Bikertigger, 2016. September 04. - 20:55.
de itt egy konvertalt - kellett vmi uj, ha mar kezdett kifujni a 29er es a 27.5 orulet ht bringaknal szerintem ugyis marad a 29er vonulat.
ez azert odab*sz... meg jo a koncepcio, hogy fogad 27.5+ gumikat, es 29ert is, ha hatekonyabb akarsz lenni
Edited by arn, 2016. August 21. - 07:56.
Ilyen villavállat sem láttam még
érdekes
vagy, csak ismételten igaz a tegnapi megállapításom
"felületes vagyok"
ismerem a moratit, de, nem sok vázukat láttam még, és nem is emlékszem, hogy ilyen villát láttam-e valaha is
Hát sajnos még én sem láttam élőben pedig rajta van a listámon a deKerf, Fat Chance, Orange, Brodie és a Kuwahara Grasshopper mellett.
vagy, csak ismételten igaz a tegnapi megállapításom
"felületes vagyok"
ismerem a moratit, de, nem sok vázukat láttam még, és nem is emlékszem, hogy ilyen villát láttam-e valaha is