és ez neked tényleg kéne?
Igen!

Ez csak váz, azt tudod?Ezt valaki vegye meg! Ennyiért...:
eBay Österreich: Rocky Mountain Blizzard Rahmen 18,5" rot weiß neu (Artikel 280626740130 endet 17.02.11 14:54:49 MEZ)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Exclusive Review: 2011 Fox F100 FIT TerraLogic Fork Review - BikeRadar
és ez neked tényleg kéne?
Levegõs szelep Pontosan nem tudom de azt hiszem rúgó és golyó azaz ha felülrõl nyomod akkor még jobban zár míg ha oda vágod vagy bele megy egy kátyúba akkor a golyó lenyomja rúgót és kb 2-2,5 mp-ig nyitva marad a szelep
Itt van leírás és videó is erdei és városi környezetben is
Bikerumor » 2011 Fox Suspension – New Terralogic Fork Platform, TALAS Options and Vanilla Shock
Valahol lattam a mukodeserol videot, en ugy fogtam hogy a gyors mozgasoknal a szelep tehetetlensege miatt nyitva marad, es rugozik, lassu mozgasoknal lezar. Ez alapjan kulonbozteti meg.
igen, írtad, hogy jó, meg nekem is szimpatikus ez a mûködés. Én a haverom új manitou villáján is egybõl azt kérdeztem, hogy a lock az kiold és visszaáll-e bizonyos ütésre, mert nekem eleve ez lenne a logikus, nem a hiperaktív mozgás (de nem)
csak a mûködésére voltam kiváncsi, mert már nem csak itt hallottam ezt, hogy az alulról jövõ ütésre reagál dolgot, és bár nem vagyok mérnök, de az általános iskolás fizikai ismereteimmel ezt a kifejezést nem nagyon tudom értelmezni ebben az esetben
kegyetlenek... a Yetin milyen márkájú külsõ van? (annyit el tudtam olvasni, hogy "Porcupine" - gondolom az inkább a típusa.) elég bulis, forgalmazzák itthon? (-:
retrobike :: View topic - Yeti ASR SL Push
retrobike :: View topic - A bit different....
Általában és nem mindenkinek tény hogy azért a nagy többségük merev villával is leküzdhetõ, de nálam az már rég nem versenytempó (legalábbis nálam)
Nem egyszer jártam így verseny közben. Nem kellemes, meg kell hagyni.
De azért az itthoni pályák abszolválhatók lockolt telóval is általában...