Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mert mi szeretjük a focit!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
886 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl egy argentin gyõzelem esetén:

World Cup 2010 Preview: Argentina's Strange Problems | Bleacher Report

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Német - spanyol döntõ biztos nem lesz, a 4 között összekerülnének, de én jobban örülnék egy Argentín továbbjutásnak, azok legalább többségében argentínek és nem gólvonal módosítással mentek tovább. Ha kívánság mûsor lehetne, akkor a 4 között: Ghána (bár Uruguay-nak is örülök), Brazília, Argentína, Paraguay.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
én ezt szeretem nagyon....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Maradonából nekem errõl a vb-rõl csak az fog megmaradni, hogy mindkét kezén ott az a qrvanagy óra, és közben könyékig a nadrágjában turkál és igazgatja a brét nagy látványosan...egy VB-n, szövetségi kapitányként vázzeg...lehet, hogy jól játszott, de attól még semelyik primitív embernél nem több a viselkedése miatt...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A nigériai elnök eltiltotta a válogatottat

A lassítás zenéje

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Egyébiránt én német és spanyol párti vagyok....uh remélem maradona kiszedi a haját, meccs közben :D

Akkor haver vagy, olyan döntõt szeretnék én is.:D
Maradonát meg alapból felrúgnám az égig akkora gyökér, tapló, paraszt.
Méghogy isten? Aki erre istenként tekint, azzal baj van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
off

csak a magyar nép nem tanul

on

Daverider: jah télleg...bazz :D most lebuktam h engem a vb-bõl is csak a sör érdekel?

Egyébiránt én német és spanyol párti vagyok....uh remélem maradona kiszedi a haját, meccs közben :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ezt nem vonom kétségbe, pontosan így van. Tanulni kellene tõlük.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szeretnék ilyen "légiósokat" látni a magyar válogatottban, akik meghalnak a pályán a gyõzelemért.

Ez nem a vér, hanem a nevelés miatt van. Ha itt nõnek fel, valószínûleg nem tudnák ezt produkálni.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ilyen a mai világ. Nézd meg a magyar kézilabda válogatottat. Franciaország sem különb , és még lehetne sorolni. Német az, akinek német útlevele (is) van. Aztán lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet. Szeretnék ilyen "légiósokat" látni a magyar válogatottban, akik meghalnak a pályán a gyõzelemért.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

németek új generációja: Müller, Özil, Podolskival, Klose...

Ja, echte német mind: Gómez, Cacau, Trochowski, Marin, Khedira, Boateng, Tasci, Aogo. Már csak egy indiai és egy kínai hiányzik!
:D

Nemsokára már a világbajnokságok sem különböznek egy akármilyen tornától.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Szarom le, hogyan néz ki,amíg így játszik:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szerintem meg ET és egy maki keresztezésére hasonlít, de legalább gyorsan fut :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Özil már csak azért is szimpatikus, mert pont úgy néz ki, mint a kedvenc gyrosos-om. "hagyma, cípõs, nincs paradicom, jólemlékszem?" :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tetszik a németek új generációja. Müller és Özil nagyon meggyõzõen játszik, kiegészülve a rutinos Podolskival és Klose-val elég kreatívnak tûnnek. Amúgy szerintem pont az mutatja a spanyolok erejét, hogy fel tudták törni az ultradefenzív portugál csapatot is.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Maggi: a legjobb négyben vagy argentinok lesznek, vagy németek - szombaton délután játszanak a helyért. és hajrá Argentína azon a meccsen:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát nem tudom, én szeretem a spanyolokat, a Barca-nak szurkolok, de az eddig nyújtott játékok nagyon nem gyõzött meg. Bár sajnos Paraguay ellen ez is elég lesz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én a németeket tartom az egyik favoritnak a legjobb 4-be, argentína, spanyolország mellé...a 4. résztvevõ meg majd elválik..

Portugálok nagyon jól kontráztak, azokból volt helyzetük, meg volt pár jó támadásuk, azok mondjuk veszélyesek is voltak....csak kevés volt belõlük, spanyolok tényleg uralták a meccset
Villa meg nagyon jól játszott, és tényleg alárendeli magát a csapatnak, Ronaldo-t én spec. ki nem állhatom, egy önzõ nagyképû b**i, de tény h jól zsonglõrködik

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

ha van egy Ronaldojuk, akkor miert nem jatszanak ra, ezt nem ertem. vegulis csak a vilag egyik legjobb jatekosa. szerintem is megerdemlik

egy ember nem tud VB-t nyerni egy csapatnak. spanyoloknál Xavi tényleg jól irányít, Ramos játéka is tetszik és védõ létére veszélyes, a hátvédsor is egyben van, Puyol szépen vezényli õket...Villa be tud fejezni egy támadást és be is fejezi...Torres mondjuk szerintem kicsit eltûnt ezen a VB-n...angol drukker vagyok, de a spanyol csapat egyben van, tudják játszani a játékukat és újítani is azért, ha kell...

a legjobb 4 közé szerintem bejutnak. Ghánának drukkolok nagyon, szimpatikus csapat, de a brazil-holland/argentin-német meccsekre nem mernék fogadni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha van egy Ronaldojuk, akkor miert nem jatszanak ra, ezt nem ertem. vegulis csak a vilag egyik legjobb jatekosa. szerintem is megerdemlik
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F