Nekem eddig 8-ból mindössze 3 meccs végkimenetelét sikerült eltalálni.
Szerintem a labda téma fel van fújva, nem rossz az csak új, meg lett volna lehetõség megszokni január óta...De ami a lényeg, mindenkinek ugyanolyan.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2010. June 14. - 11:09

Posted 2010. June 13. - 20:35

hehe, nagyon jó vagyok
bwin-en eddig 6-ból 5 meccs bejött, többek között a mai két meccs is, ráadásul valahogy ghána gyõzelmét 2x raktam, meg most néztem a bwin miért küld 2x róla hogy nyertem, mert én hülye kétszer raktam meg, na mindegy 2x annyi pénz
labda képrõl is fura, tényleg nem látszanak rajta a varrások, olyan mint egy gumilabda lehet nem véletlenül panaszkodnak rá annyian!
na bazz, pedig ezt döntetlenre raktam...de így nehéz lesz, ha így mennek a germánok:(

labda képrõl is fura, tényleg nem látszanak rajta a varrások, olyan mint egy gumilabda lehet nem véletlenül panaszkodnak rá annyian!
na bazz, pedig ezt döntetlenre raktam...de így nehéz lesz, ha így mennek a germánok:(
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. June 13. - 20:26

jah Algéria Szlovénia rémes volt, és ha már nem döntetlen nem is szlovének érdemelték volna a 3 pontot....
Ehhez a labda témához mit szóltok?
Ehhez a labda témához mit szóltok?
Posted 2010. June 13. - 20:26

Hajrá Ausztrália! Vidukával mi van, hogy nincs ott?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 13. - 20:05

Jó kis csapat ez a Ghána, jól játszottak Szerbia ellen. Szerintem megérdemelten gyõztek.
Drukkolok nekik, hogy továbbmenjenek a csoportból, szerintem sanszos.
Drukkolok nekik, hogy továbbmenjenek a csoportból, szerintem sanszos.
Posted 2010. June 13. - 15:04

ez a algeria szlovenia borzalom szar egy valami. altalaban a kicsi noname csapatok jatszanak jo meccseket, es a nagy felhajtassal reklamozott rangadok meg csalodas kategoria, de ez most nem igy lett.
a kiallitott algir gyerek meg nemtom mit gondolt. jatszott vagy 10 percet ezalatt sikerult begyujtenie 2 sargalapot
a kiallitott algir gyerek meg nemtom mit gondolt. jatszott vagy 10 percet ezalatt sikerult begyujtenie 2 sargalapot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 13. - 09:26

Posted 2010. June 13. - 08:58

Az Olaszország - Paraguay meccsre Paraguay-t tippeltem nyertesnek

Posted 2010. June 12. - 23:23

Posted 2010. June 12. - 23:19

végre egy jó meccs - a potyagólt sajnálom, Angliának szurkolok, de örültem is neki, mert így legalább végig pörgõs volt a játék.

Posted 2010. June 12. - 22:40

100%-ra tettem volna, hogy James véd az angoloknál...ha a következõ fordulóban nem õt teszi be az olasz, akkor titkon az olaszoknak segít

Posted 2010. June 12. - 20:09

Argetína engem meggyõzött....pontatlanok voltak, de irgalmatlanul gyorsak, jól játszák be a zsugát a 16-oson belülre, csak a befejezés mindig elbukik....de az a csatárhármas veszélyes lesz még ugy érzem
a nigériai kapus meg nagyon jól védte a hálót
a nigériai kapus meg nagyon jól védte a hálót
Posted 2010. June 12. - 20:03

én tegnap Forlan játékában láttam fantáziát, õ megpróbálta irányítani is a csapatot, jól is védekeztek, de támadásban Forlan meg Suarez van egyedül, az meg édeskevés.
esti tipp: Anglia nyer, de az USA-ra kíváncsi vagyok - nagyon sok haverom titkos esélyesei...
esti tipp: Anglia nyer, de az USA-ra kíváncsi vagyok - nagyon sok haverom titkos esélyesei...
Posted 2010. June 12. - 19:29

Hát eddig játékkép alapján elég siralmas a helyzet. A Dél-Korea - Görögország meccset nem láttam, a többin egyik csapat sem gyõzött meg, talán Mexikó volt a legjobb...
Majd ma este a 2 döntõs összecsap elõször
Majd ma este a 2 döntõs összecsap elõször

Posted 2010. June 12. - 18:52

sztem jó meccs volt, már volt a csokiknak is helyzetk, jól, elsõ félidõben elég haloványak voltak

Posted 2010. June 12. - 18:41

Messi eléggé sok helyzetet kihagyott...aszondják fáradt?! még csak most kezdõdött a vb vázz
nyilván a nagy európai csapatok legtöbb játékosa hasonlóan fáradt...lehet még nem akklimatizálódtak, vagy csak õket is szimplán idegesíti az állandó dudálás. az edzésekrõl a hollandok már kitiltották a dudát, meg gondolom hajnalig nyomják a meccsek után - nem lehet könnyû pihenni...kíváncsi vagyok, mikor töri be az orrát véletlenül valakinek egy "megcsúszott" lövés a dudálás miatt...nem hinném, hogy már az elsõ meccs alapján le kellene írni egy játékost - nyilván egy ilyen kisebb csapat ellen az argentínok se veszik komolyan magukat...

Posted 2010. June 12. - 18:07

Messi eléggé sok helyzetet kihagyott...aszondják fáradt?! még csak most kezdõdött a vb vázz
Posted 2010. June 12. - 17:03

Posted 2010. June 12. - 15:23

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. June 12. - 15:16

ahogy néztem videókat, nem is egyszerû megszólaltatni azt a hülye dudát - kb mintha kürtöt fújnál, úgy kell fújni. és igen, van, aki végig fújja 90 percen keresztül szerintem...egy tüdõkapacitást mondjuk mérnék az ilyeneknél szívesen.