Nekem eddig az Argentina és Németország volt meggyõzõ, no meg Mexikó mint meglepi....
ami csalódás az a spanyolok és a franciák....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Mert mi szeretjük a focit!
Started by
tamaska
, 2009. March 11. 19:45
Posted 2010. June 17. - 22:24

Posted 2010. June 17. - 20:18

Hát az argentínok engem meggyõztek
Úgy tûnik a csapatok megtalálták a góllövõ csukát.

"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 17. - 12:40

Posted 2010. June 17. - 12:22

Forlan nem szar. Mar az Europa Ligaban is lattuk. Ma remelem az Argentinok meggyozo folenyt mutatnak majd.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 17. - 11:03

Hát az uruk' odatették. 
Ma az Argentína - Dél-Korea 2-1, Görögország - Nigéria 0-1, Franciaország - Mexikó 2-2 (bár 0-0 a reális). Gólok is lennének, meg pontjaim is

Ma az Argentína - Dél-Korea 2-1, Görögország - Nigéria 0-1, Franciaország - Mexikó 2-2 (bár 0-0 a reális). Gólok is lennének, meg pontjaim is

Posted 2010. June 16. - 20:08

azert amit a svajci gyerek muvelt a meccs vegen az megerdemelt volna megegy golt. amikor elfektetett ket vedot es jobb kulsovel megpoccintette a kapufat
ettol meg tovabb tud jutni Spanyolorszag, csak picit nehezebb lesz.
de vegre kezdodik a masodik kor, most mar nem jo barkinek a 0-0, remelem kicsit jobban odateszik magukat a csapatok tamadasilag
ettol meg tovabb tud jutni Spanyolorszag, csak picit nehezebb lesz.
de vegre kezdodik a masodik kor, most mar nem jo barkinek a 0-0, remelem kicsit jobban odateszik magukat a csapatok tamadasilag
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 16. - 20:04

Posted 2010. June 16. - 19:31

Posted 2010. June 16. - 16:07

az iwiw tippjáték nagyon nem megy nekem se...
ncore-on jobb vagyok, ott jobban ráérzek.
YouTube - Basta - Gimme Hope Joachim - der Jogi L

YouTube - Basta - Gimme Hope Joachim - der Jogi L
Posted 2010. June 16. - 11:16

14/5 siralmas
Muszáj lesz a 2. fordulóban a 16 meccsbõl legalább 10-t eltalálni, különben idõ elõtt ki kell szállnom az iwiw tippjátékból
Majd az amcsik felhoznak!

Posted 2010. June 16. - 03:02

ha az elsõ félidõtõl eltekintünk, akkor a brazil-északkorea egész jó meccs volt az eddigiekhez képest. örülök, hogy északkorea is lõtt gólt, jól védekeztek - bár ahogy nézem, ez a fociVB eddig a defenzív és passzív futballról szól...
azok a szép, távoli lövések nekem is hiányoznak - középen defenzív futball, nincs hely; a 16-os sarkaira meg a szélsõk cselezik be magukat, de eddig alig volt onnan egy rendes, nem kisodródott helyzetbõl ellõtt lövés...
azok a szép, távoli lövések nekem is hiányoznak - középen defenzív futball, nincs hely; a 16-os sarkaira meg a szélsõk cselezik be magukat, de eddig alig volt onnan egy rendes, nem kisodródott helyzetbõl ellõtt lövés...
Posted 2010. June 15. - 19:39

Jól néznek ki biztosan, de nem vitték túlzásba a játékot...pedig messze a legjobb afrikai csapat lehetne. Mi a viharért nem lõnek ezen a vb-n távolról?
Eddig mindkét mai meccset buktam.
Eddig mindkét mai meccset buktam.
Posted 2010. June 15. - 16:23

Végre egy csapat, ahol mindenki úgy néz ki, mint egy profi sportoló.
Ez a Cheik Tiote meg egyenesen bekaphatja... Eleféntcsontparti szeretnék lenni következõ életemben.
Ez a Cheik Tiote meg egyenesen bekaphatja... Eleféntcsontparti szeretnék lenni következõ életemben.
Posted 2010. June 15. - 11:53

10/5 tegnap buktam mind a 3mat
remélem ma jobb napom lesz

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2010. June 15. - 11:18

Én szeretem Paraguay-t (bár ez még Chilavert-nek köszönhetõ), na meg az olaszokat én is rúgnám ahol érném, legyen alapja a színészkedésnek 
Nálam 11/4, szóval én vagyok a legbénább, bár nálam a tippelés (mivel játék és nem pénzben megy) sokszor szimpátia alapú.
Bízom a mai Elefántcsontpart - Portugália meccs színvonal javító voltában. A 2. körtõl talán jobbak lesznek a meccsek, sokaknak akkor már nem lesz elég a döntetlen, talán...

Nálam 11/4, szóval én vagyok a legbénább, bár nálam a tippelés (mivel játék és nem pénzben megy) sokszor szimpátia alapú.
Bízom a mai Elefántcsontpart - Portugália meccs színvonal javító voltában. A 2. körtõl talán jobbak lesznek a meccsek, sokaknak akkor már nem lesz elég a döntetlen, talán...
Posted 2010. June 15. - 10:46

volt egy ominózus eset, amit mutattak is felvételrõl.....ott elég furcsán repült...
no meg nem egyszer pattant a komák felett a lepattanó átívelt labda....
no meg nem egyszer pattant a komák felett a lepattanó átívelt labda....
Posted 2010. June 15. - 08:11

11/6. :S:S Nekem ebben a labdában annyi a furcsa, hogy tényleg hatalmasat pattan, de persze ez megszokható.
Posted 2010. June 14. - 23:32

Szerintem a labda téma fel van fújva, nem rossz az csak új, meg lett volna lehetõség megszokni január óta...De ami a lényeg, mindenkinek ugyanolyan.
en is ezt mondom
es nalam 11/5 amit eddig eltalaltam. de nem tul jo ez az elso kor. mindenki parazik hogy kikap es onnan ugye nyerni kell a masik ket meccset vagy bizni a csodaban hogy a tovabbjutas meglegyen. aztan jonnek a 1-0 meccsek
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. June 14. - 23:30

Paraguay nekem se szimpatikus egyáltalán. a digók meg borzasztóan gyengék, olyan, mintha most játszanánk elõször együtt, ugyanarra a kapura - összevissza keresztbe tesznek egymásnak, nem tudják, hova kellene passzolni...Zambrotta játéka tetszett, mint kb mindenkié, aki sokat fut, lelkes és tud mindkét lábbal lõni. a többié nem - olyan labdákért nem indultak el, amikért a jobb csapatoknak simán versenyt kellene futniuk.
lehetett volna a délutáni holland-dán meccs idejében ez, az meg este - nálam a hollandok esélyesség léptek elé, jól játszottak, Elia még látványos is.
na de majd holnap Kim Ir Szen fiai megmutassák, mit tudnak - bár akármi lesz, otthon úgyis azt mondják, hogy a KNDK a világbajnok...
lehetett volna a délutáni holland-dán meccs idejében ez, az meg este - nálam a hollandok esélyesség léptek elé, jól játszottak, Elia még látványos is.
na de majd holnap Kim Ir Szen fiai megmutassák, mit tudnak - bár akármi lesz, otthon úgyis azt mondják, hogy a KNDK a világbajnok...
Posted 2010. June 14. - 22:50