Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pro Tour, Grand Tour stb. versenyek, hírek

- - - - -

• Please log in to reply
479 replies to this topic

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Ha meg véletlenül elõfordulna ilyen, akkor eltiltják néhány évre :)

Jól megfogalmaztadFeltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Pár éve fordult elõ egyszer, hogy egy teljesn sötét ló bejött a Giro-n a top 3-ba, õ volt Rujano Gullien a kis venezuelai, ha jól emlékszem õt nem meszelték el doppingért. Mondjuk nem is nagyon ért el azóta semmilyen eredményt. Az utóbbi idõben a számomra igazi meglepetéseket Sella, korábban Kivilev, még korábban Rumsas okozta. Az elsõt és az utolsót elmeszelték, Kivilev szegény pedig elhunyt.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A kerékpársport már pedig ilyen. Mindig ugyanazok az emberek vannak, ez ilyen sport, egy kerékpáros 10 évig van a csúcson. Olyan nincs, hogy jön valaki a semmibõl és lever mindenkit. Ha meg véletlenül elõfordulna ilyen, akkor eltiltják néhány évre :) . A fiatalok meg csak úgy tudnak elõre lépni, ha a csapatuk elsõ számúja nem bírja a hegyet (hiába õ az erõsebb, amíg bírja az elsõ számú, õ addig nem mehet).

A sebesség mindent megold.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Például?

konkrét nevet nem tudok mondani,de én már lassan unom ugyanazokat a neveket.szerintem ráférne a sportra,ha kicsit több újonc lenne a mezõnyben.igaz,nem rég nézem az országúti versenyeket,de szinte ugyanazokat a neveket lehet hallani.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

én arra számítok valami fiatal fog nyerrni,akirõl még nem nagyon hallottunk.

Például?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én a Rabobank helyében okoznék egy kis meglepetést, megrángatnám a mezõnyt Menchovval, aztán kontráznék Gesinkkel. A Dauphiné-Libérén nagyon jól ment. Sok a közel hasonló szintû kerekes, bízom a szoros versenyben és persze Moreau-ban :)

Az jó volt, amikor Armstrongot kérdezték Gesinkrõl? Csak nézett, mint borjú... :)

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Hali. Nem tud valaki Bpen vmi helyet, ahol lehet nézni a Tourt? Sajna otthon se tv se eurosport...Tavaly valahol a Deák tér környékén volt vmi kivetitõ, de idén még nem hallottam róla. Elõre is köszi!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Én a Rabobank helyében okoznék egy kis meglepetést, megrángatnám a mezõnyt Menchovval, aztán kontráznék Gesinkkel. A Dauphiné-Libérén nagyon jól ment. Sok a közel hasonló szintû kerekes, bízom a szoros versenyben és persze Moreau-ban :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én arra számítok valami fiatal fog nyerrni,akirõl még nem nagyon hallottunk.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Békés TDF nézés helyett a DM-en fogunk vergõdni a sárban(de nem baj;):D)...
Allez Lance, Allez!
Szerintem Armstrong lenne... de azt mondod nem õ az elsõ számú... akkor meg Contador.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nehéz megmondani, hogy ki fog nyerni. Armstrong szemében elszántság és gyõzelem van, de nem hiszem, hogy nyerni fog. Hiába mondják Sipiék, hogy vékony, ott van rajta kb +5kg izom. Contadorban sem hiszek (pedig õ az elsõ számú), a kérdés az, hogy mennyire van "felpörgetve", mondjuk, ha jól megy akkor Klödennek és Levinek is nagyon jól kell mennie. Aztán ott vannak még a luxemburgi testvérek, bármelyikük nyerhet. Evans nem fog nyerni, mert csak jönni tud, az meg idén is kevés. Az öreg orosz is nyerhet, bár nehéz két versenyen jól menni. És lehet még néhány meglepetés ember.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Néztem. Jó lesz az a Garmin csapat, tud valamit a Sipos :) Részemrõl Moreau-nak szurkolok, bár nem hiszem, hogy beférhet a top 10-be, elég erõs mezõny jött össze.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Remélem mindenki nézi most az eurosportot. :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az Astana nem semmi: Armstrong, Contador, Klöden, Leipheimer, Popovych, Zubeldia....csupa kutyaütõ, aki nem tud hegyre menni :) Ilyen összetételû csapatot (6 "hegyi menõ") még nem láttam.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
rajtlista (már amit tudni lehet): http://www.cyclingne...-roster-summary
One planet, one tribe...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én sem találtam rajtlistát sehol.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Csak én nem találok a hivatalos Tour oldalon rajtlistát vagy egy héttel a kezdés elõtt még ne is keressem? A stage by stage-t végignéztem, lesz 7 komolyabbnak mondható hegye(ke)t tartalmazó szakasz, 3 hegyi befutóval, ha jól emlékszem. Az utóbbi 3 évben kerékpár túra miatt nem lett az utolsó hetet, amikor a lényeges események történnek, idén komoly dilemmában vagyok :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Már nincs sok hátra és kezdõdik "A verseny". :)

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
sziasztok,
tudtok e nekem segíteni hogy hol találok részletes itinereket a nagy körversenyekrõl? a honlapokon lévõ szitrajzokat, szakaszleírásokat természetesen nem nevezném itinernek, de még a versenyek helyszínén megvehetõ porgramfüzeteknél is részletesebb érdekelne.
pl a közvetítésekhez használt anyagokat meg lehet találni valahol? vagy ezek szigorú sajtóanyagok? földi halandó ilyet nem talál sehol?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
El, nem tudom miért maradt úgy meg, hogy kedden lesz. Mindegy, ma lesz helyette egy-két jó kis húzódás :)