amúgy mire gondolsz itt, fingjak a két ablak közé az albiban aztán zárjam be, hogy most már szigetel?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
edit:
nincs dugó az üvegen, mármint az üveglapok tömítése között, üveglap betesz gépbe tömítõgumi betesz körbe, másik üveglap betesz gép teteje rárak, gép kiszív levegõ összenyom üveglapok, gumitömítés, felforrósít, vulkanizál, és kész az üveglapod ami vákumos, gázos stb.
Annyi biztos volt.gondolom ez volt vagy 30éve...
Bekapod magadtól, vagy megkérjelek rá?Zoli, téged lassan úgy olvaslak, mintha nagyapám mesélne. Vénember.
![]()
Nem-nem kisfiam, rossz voltál!Papa, mesélj még!
Nyugodj meg koca, vannak gázzal töltött ablakok.
jobb is, mint a mûanyag. a mûanyag annyira jól zár, hogy 0 szellõzést biztosít a lakásnak, ezért penészednek be a sarkok, szarabb a levegõ stb...(Egyébként én a fát jobban szeretem, azt még sok-sok év után is lazán lehet javítani, csak termeszek ne legyenek a közelben.)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ezek a nagy uveg ajtok faszak
csak mer sok feny bejon meg meleg
de telen nem cinkes egy ilyen?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
10 éve, mikor a jelenlegi házat - és a hozzá tartozó gazdasági épületeket - felújítottuk, akkor még találtunk a vályogvetéshez értõ embereket. Ma meg lassan második fénykorát éli a vályog ház.vajh vannak még ilyen vályogvetõ cigányok? gondolom ez volt vagy 30éve...