Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy cruiser-t, ha esetleg tudtok eladót akkor a harol@citromail.hu email címre küldjetek képet és irányáras ajánlatot !
Köszönettel : Harol

Helló Harol !
Nézzél szét itt a honlapon, az apróhirdetések között is !
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Harol

Harol

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Üdv. Köszönöm a segítséged !

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy cruiser-t, ha esetleg tudtok eladót akkor a harol@citromail.hu email címre küldjetek képet és irányáras ajánlatot !

Üdv.
itt egy link. (Cimborám vasa és Sûrgös...)

http://aprod.hu/hird...ser-ID9R4l.html

remélem tudtam segíteni.

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Cimborám vasa és Sûrgös...

Egyedi Electra Cruiser Nyíregyháza - Én már feltettem a hirdetést az apród.hu-ra!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

:D Én is...!

Na jó;)

Harol

Harol

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Simán bírja a felnõttet 90 kg-ig biztos.Csak elöl a meghajtást le kel szerelni, különben a pedál eltöri menet közben a lábad. Ha jöttök felviszlek benneteket a vértesbe és kipróbáljátok.

:D Én is...!

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Simán bírja a felnõttet 90 kg-ig biztos.Csak elöl a meghajtást le kel szerelni, különben a pedál eltöri menet közben a lábad. Ha jöttök felviszlek benneteket a vértesbe és kipróbáljátok.

Ez brutál jól néz ki , ezeknek a hajtása csak fix , vagy létezik belõle szabadon futós is ???
Lali , nektek mármint Kristófnak volt-van ilyen , mint szakértõ mondjál már róla valamit , alap helyzetben felnõttet is elbír vagy meg kell erõsíteni ??

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts

Újabb trike drifting , jó fajta :
Trike Drifting - YouTube

Azért ha tudtok ojan monocikli agyat ami racsnis az érdekelne mert ehez ojan kel mert hegyröl nem pedáloztok ojan sebesen.
nemkötelezö a hajthato agy de ha nincs indulásnál kellö lejtés jól jön a pedálozás
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Itt van komplett, minimális átépítés.

Ez brutál jól néz ki , ezeknek a hajtása csak fix , vagy létezik belõle szabadon futós is ???
Lali , nektek mármint Kristófnak volt-van ilyen , mint szakértõ mondjál már róla valamit , alap helyzetben felnõttet is elbír vagy meg kell erõsíteni ??

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Szerintem az elsõ drift trike ilyenbõl készülhetett :D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Na akkor elkezdek kerekek után érdeklõdni... ha van valami jelzem...

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Urrram! Hol találsz ilyeneket?

Lomi piacok

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Heti guberálás eredménye :)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Treknél most láttam ilyet elõször ,mindenki gyárt cruisert ,csak hozzánk nem jut el?

Urrram! Hol találsz ilyeneket?
Don't walk!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Heti guberálás eredménye :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Treknél most láttam ilyet elõször ,mindenki gyárt cruisert ,csak hozzánk nem jut el?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Na akkor elkezdek kerekek után érdeklõdni... ha van valami jelzem...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szerintem legközelebb a Hutákban tudnánk ... ott viszont nagyon jó lenne :) Nemhogy keresnénk és rendelnénk ;)

Na idõközben a fb-on megtaláltam õket: Drift Trike Hungary | Facebook

Itt írják, hogy a hátsó kerék az konkrétan gokart kerék rajta kpe csõ!!!! Mi ilyet használunk az rc drift kocsikon kicsiben... a többi már szinte gyerekjáték ... :D

Így van, meg kell építeni, nem nagy ügy!

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Igen -igen , a Tokaji hegyre gondoltam elsõ nekifutásból , de az meredek meg nagyon szar az út !

Szerintem legközelebb a Hutákban tudnánk ... ott viszont nagyon jó lenne :) Nemhogy keresnénk és rendelnénk ;)

Na idõközben a fb-on megtaláltam õket: http://www.facebook....220725987990252

Itt írják, hogy a hátsó kerék az konkrétan gokart kerék rajta kpe csõ!!!! Mi ilyet használunk az rc drift kocsikon kicsiben... a többi már szinte gyerekjáték ... :D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Én is néztem már ezt... geci jól vágják.... ideje lenne már nekünk is beújítani ... bár utazni kellene egy kicsit, hogy a síkvidékünkbõl valami lejtõs tájat találjunk ...

Igen -igen , a Tokaji hegyre gondoltam elsõ nekifutásból , de az meredek meg nagyon szar az út !

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Újabb trike drifting , jó fajta :
Trike Drifting - YouTube

Én is néztem már ezt... geci jól vágják.... ideje lenne már nekünk is beújítani ... bár utazni kellene egy kicsit, hogy a síkvidékünkbõl valami lejtõs tájat találjunk ...