Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy cruiser-t, ha esetleg tudtok eladót akkor a harol@citromail.hu email címre küldjetek képet és irányáras ajánlatot !
Köszönettel : Harol
Helló Harol !
Nézzél szét itt a honlapon, az apróhirdetések között is !
Sziasztok !
Szeretnék vásárolni egy cruiser-t, ha esetleg tudtok eladót akkor a harol@citromail.hu email címre küldjetek képet és irányáras ajánlatot !
Sziasztok !
Simán bírja a felnõttet 90 kg-ig biztos.Csak elöl a meghajtást le kel szerelni, különben a pedál eltöri menet közben a lábad. Ha jöttök felviszlek benneteket a vértesbe és kipróbáljátok.
You can never have "enough" bikes.
Ez brutál jól néz ki , ezeknek a hajtása csak fix , vagy létezik belõle szabadon futós is ???
Lali , nektek mármint Kristófnak volt-van ilyen , mint szakértõ mondjál már róla valamit , alap helyzetben felnõttet is elbír vagy meg kell erõsíteni ??
Újabb trike drifting , jó fajta :
Trike Drifting - YouTube
Ez brutál jól néz ki , ezeknek a hajtása csak fix , vagy létezik belõle szabadon futós is ???
Na akkor elkezdek kerekek után érdeklõdni... ha van valami jelzem...
Heti guberálás eredménye
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Treknél most láttam ilyet elõször ,mindenki gyárt cruisert ,csak hozzánk nem jut el?
Szerintem legközelebb a Hutákban tudnánk ... ott viszont nagyon jó lenne Nemhogy keresnénk és rendelnénk
Na idõközben a fb-on megtaláltam õket: Drift Trike Hungary | Facebook
Itt írják, hogy a hátsó kerék az konkrétan gokart kerék rajta kpe csõ!!!! Mi ilyet használunk az rc drift kocsikon kicsiben... a többi már szinte gyerekjáték ...
You can never have "enough" bikes.
Igen -igen , a Tokaji hegyre gondoltam elsõ nekifutásból , de az meredek meg nagyon szar az út !
Igen -igen , a Tokaji hegyre gondoltam elsõ nekifutásból , de az meredek meg nagyon szar az út !Én is néztem már ezt... geci jól vágják.... ideje lenne már nekünk is beújítani ... bár utazni kellene egy kicsit, hogy a síkvidékünkbõl valami lejtõs tájat találjunk ...
Újabb trike drifting , jó fajta :
Trike Drifting - YouTube