dobfékhez?
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2012. March 31. - 21:52
Posted 2012. March 31. - 18:22
Új profilkléped?
A kész kerékpárok is megvásárolhatóak? Illetve rendelésre készít olyat, mint amilyenek a weboldalán vannak?Múltkor linkeltem ezt az oldalt,felvettem a kapcsolatot vele.
Van egy-két jó váza az embernek.
Bár gondolom az árai is megvannak.,
Sziasztok!
Ha valaki vásárolni szertene , vagy sok a pénze......
csõ
Pedig mennyire nem szép.
Minden jót!
Posted 2012. March 31. - 17:50
Posted 2012. March 31. - 15:32
Nemrég voltam bent nem láttam ilyet. Sõt most igazából semmi jót nem láttam, de be fogok nézni és ha látok valamit szólok.
Köszi szépen!
Posted 2012. March 31. - 12:25
Off!:
Nem tud valaki eladó, kis méretû, országuti vázat villával olcsón? (50-51cm, tudom elég ritka kis vázat találni...) FIxi-SS alapnak! Gondoltam itt elsõsorban Kareszra, és a múltkori nyíregyházi összeröffenés alkalmával Tibo is mondta, hogy valami ismerõsének van lomos bringaboltja Nagykállóban. Egyébként bárki segíthet! Ha tudtok valamit szóljatok!
és most: ON!
Nemrég voltam bent nem láttam ilyet. Sõt most igazából semmi jót nem láttam, de be fogok nézni és ha látok valamit szólok.
Posted 2012. March 31. - 09:31
Igazából megrémültem, mikor megnéztem, és arra gondoltam, megkérem a nyíregyi fiúkat, vágják már pofán, ha látják...
Erõsen túlcicomázott, ízlésficamra utaló kompozíció, bár vannak benne szép dolgok, de így együtt SOKK !
A nagy muff pl. a láncvédõn, hááát...
Megazakormány !
Ready for action (bevetésre készen) - a nagy szõrös muff (by Karesz) elõtt , hát elég "mûvészi" !!
Posted 2012. March 30. - 23:48
Sziasztok!
csõ
Igazából megrémültem, mikor megnéztem, és arra gondoltam, megkérem a nyíregyi fiúkat, vágják már pofán, ha látják...
Erõsen túlcicomázott, ízlésficamra utaló kompozíció, bár vannak benne szép dolgok, de így együtt SOKK !
A nagy muff pl. a láncvédõn, hááát...
Megazakormány !
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. March 30. - 23:43
Off!:
Nem tud valaki eladó, kis méretû, országuti vázat villával olcsón? (50-51cm, tudom elég ritka kis vázat találni...) FIxi-SS alapnak! Gondoltam itt elsõsorban Kareszra, és a múltkori nyíregyházi összeröffenés alkalmával Tibo is mondta, hogy valami ismerõsének van lomos bringaboltja Nagykállóban. Egyébként bárki segíthet! Ha tudtok valamit szóljatok!
Van egy rossz hírem, és egy jó.
A jó hír: Ezt régebben láttam, egy háklis öreg német faszinál.
A fixis fórumban keresett egyszer valaki kis vázat, de neki nem jött be.
A rossz: Nem tudom, meg van-e még, és kicsit nehéz eset az öreg. Az árára nem emlékszek, de kb max 20.000 Ft lehet, ha megvan.
Ha gondolod, megpróbálok beszélni vele.
Persze, ez így egyben. Méretet is nézek, de kb jó lenne.
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. March 30. - 23:37
És a tiéd hogy áll?
Az is eldõl ha a felsõcsõnél meglökjük:)
Gondolkodom a szinen aztán megy az ecset alá.
Posted 2012. March 30. - 22:44
Szerintem a súlyát tette egyenes arányba az árával, mert amikor én megemeltem meglepõdtem. Vastagfalu acélcsõbõl van.
Vagy a tulaj súlya is bele van számolva mert az is méretes.
Ja,kilóra én is átveszem a cégünknél!
Posted 2012. March 30. - 18:13
Sziasztok!
csõ
Szerintem a súlyát tette egyenes arányba az árával, mert amikor én megemeltem meglepõdtem. Vastagfalu acélcsõbõl van.
Vagy a tulaj súlya is bele van számolva mert az is méretes.
Posted 2012. March 30. - 15:56
Posted 2012. March 30. - 15:48
Nyíregyházi a hírdetés szerint , de én még nem láttam, csak kicsit van elvarázsolva ( szerintem ) , bár mindennek annyi az ára amennyit adnak érte !!!
Csõ!
Igen, nyíregyházi a tulaj. Egyszer a lámpánál együtt álltunk meg, de nem tetszett! Az ára..... na az elég magas!
Posted 2012. March 30. - 10:59
Posted 2012. March 30. - 09:37
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Posted 2012. March 29. - 14:26
Posted 2012. March 29. - 13:37
Ez elég niga:)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Egészen jó , bár az elsõ villa dõlésszöge lehetne nagyobb, mert így egy kicsit "maga alatt" van az elsõ kerék !!