Sziasztok!
Szeretnék venni egy cruisert, de sajnos nem sok pénzem van rá ( maximum 50.000 forint a keret), ilyen árban pedig nem sok jót láttam. Neuzer California bicajt tudok most újat szerezni 40 ezer forintért, ezt alakítgatnám át kicsit. Férfi biciklirõl van szó persze. Azon gondolkodtam, hogy valami
hasonlót szeretnék, ezt itt találtam a fórumon, sajnos már nem tudom kié de nagyon szép bringa és bocsánat hogy használom a képet, csak máshogy nem tudom elmagyarázni mi az elképzelésem
Természetesen nem ugyan ilyet akarok, de nagyjából ez a koncepció, más színekkel.
Kérdéseim: Megfelelõ-e a fent említett bicaj az ilyesmihez, vagy trágya minõség? Ha másik kereket akarok, akkor azt egybe lehet venni, vagy külön külön kell a küllõket is meg stb? És a "felni" (nem tudom mi a szakszó ezekre sajnálom, életemben gagyi mountain bikeon ültem összesen:))? Ha színeset akarok, mondjuk feketét, mint
ez, akkor azt is lehet külön venni vagy be kell festeni? Nyereg + új kormány mennyibe kerül kb? Esetleg ha tudtok linkelni alkatrészeket vagy csak megnevezni olcsóbbakat, nagyon jó lenne.
Bocsi a láma kérdésekért, és elõre is köszönöm a segítséget!