Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Srácok!
Ha valakinek pihen a garázsában egy jó kis 14"-os gyerek bicó(fiú),és megválna tõle jelképes összegért,dobjon már egy üzenetet .
Köszi!

Szia/sztok.

Borzasztóan sajnálom,:( de a szezon kezdetekor adtuk el feleségem kolléganõjének, de lehet hogy csak 12-es volt. 16-os van, ha kell, majd idõben szólj.
Szép napot kívánok.

MaRee

MaRee

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok!

Szeretnék venni egy cruisert, de sajnos nem sok pénzem van rá ( maximum 50.000 forint a keret), ilyen árban pedig nem sok jót láttam. Neuzer California bicajt tudok most újat szerezni 40 ezer forintért, ezt alakítgatnám át kicsit. Férfi biciklirõl van szó persze. Azon gondolkodtam, hogy valami hasonlót szeretnék, ezt itt találtam a fórumon, sajnos már nem tudom kié de nagyon szép bringa és bocsánat hogy használom a képet, csak máshogy nem tudom elmagyarázni mi az elképzelésem :) Természetesen nem ugyan ilyet akarok, de nagyjából ez a koncepció, más színekkel.

Kérdéseim: Megfelelõ-e a fent említett bicaj az ilyesmihez, vagy trágya minõség? Ha másik kereket akarok, akkor azt egybe lehet venni, vagy külön külön kell a küllõket is meg stb? És a "felni" (nem tudom mi a szakszó ezekre sajnálom, életemben gagyi mountain bikeon ültem összesen:))? Ha színeset akarok, mondjuk feketét, mint ez, akkor azt is lehet külön venni vagy be kell festeni? Nyereg + új kormány mennyibe kerül kb? Esetleg ha tudtok linkelni alkatrészeket vagy csak megnevezni olcsóbbakat, nagyon jó lenne.

Bocsi a láma kérdésekért, és elõre is köszönöm a segítséget!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!
Ezer éve nem jelentkeztem, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézegettem a fórumot.
Végre újra van cruiserem!!!
Egy Unicumos Cruiserhez jutottam hozzá, szerintem kedvezõ áron.
És éppen ezért is jelentkezem. Mert kellene egy pár cucc, hogy feljavítsam a gépet.
Elsõsorban egy nyereg.
Ez a legfontosabb.
Ha valakinek van elfekvõben olyan, amit eladásra szán, az keressen meg. Hátha meg tudunk állapodni...:):):)

Zsír !
Keress meg, ha kell valami, azt hiszem, nyergem is van, ha jó a Drifter...

You can never have "enough" bikes.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Sziasztok!
Ezer éve nem jelentkeztem, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézegettem a fórumot.
Végre újra van cruiserem!!!
Egy Unicumos Cruiserhez jutottam hozzá, szerintem kedvezõ áron.
És éppen ezért is jelentkezem. Mert kellene egy pár cucc, hogy feljavítsam a gépet.
Elsõsorban egy nyereg.
Ez a legfontosabb.
Ha valakinek van elfekvõben olyan, amit eladásra szán, az keressen meg. Hátha meg tudunk állapodni...:):):)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Srácok!
Ha valakinek pihen a garázsában egy jó kis 14"-os gyerek bicó(fiú),és megválna tõle jelképes összegért,dobjon már egy üzenetet .
Köszi!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Nincs szállítási költség nálam.

Nagyon fasza tényleg, szállítási költség eldönt mindent :D Köszi!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Lehetne az enyém? Légyszilégyszilégyszi! A másik fele már úton van.:)

Ha dobsz egy címet,feltétlenül!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Csak ezt találtam:Feltöltött kép

Lehetne az enyém? Légyszilégyszilégyszi! A másik fele már úton van.:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

:) -

bobbysolace

bobbysolace

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Nagyon fasza tényleg, szállítási költség eldönt mindent :D Köszi!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Valakinek shimano 333-as 3 sebességes fehér markolat váltó, bal oldali párja van elfekvõben?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Köszi az ajénlatot! MIndenképp megjegyzem. Írok, ha emellett döntenék. Köszi!

Amit Monyec kolléga írt,gondolom ez. Fényévekkel jobb még az ebay-s linknél is.:)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Heló!

Nekem van raktáron fekete.Az ára a chopperdome oldalán megtalálod.
Üdv

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Nekem sajna csak egy szett van, a balodalit Mikitõl kaptam, õ terjesztett párat. Talán, ha neki lenne, nem tudom. Sajnos, mostanában nem tudom utolérni...

Köszi
Mikivel beszéltem, neki sincs már és nem is tud sajna.:(
Rá lehet rakni más markolatot is a jobbosra?

bobbysolace

bobbysolace

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Termék adatlap - 040103000020 Villa cruiser springer króm 1" 200mm nyakkal, 100mm menettel
Ilyet tudok neked küldeni, ha mégis emellett döntenél, kicsit olcsóbban. Viszont nem beszélnélek rá, szerintem is vacak !

Köszi az ajénlatot! MIndenképp megjegyzem. Írok, ha emellett döntenék. Köszi!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Valakinek shimano 333-as 3 sebességes fehér markolat váltó, bal oldali párja van elfekvõben?

Nekem sajna csak egy szett van, a balodalit Mikitõl kaptam, õ terjesztett párat. Talán, ha neki lenne, nem tudom. Sajnos, mostanában nem tudom utolérni...

Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem.
Szeretnék egy 26" os springer villát a gépemre, de itthon egyszerûen nem találok sehol és a fórumot olvasgatva amúgy is elég rosszak a vélemények az itthoniakról (már ha lehet egyáltalán kapni).
Ebay-en természetesen találtam, de a szállítás horribilis (másfélszerese a villa árának kb).
Tudtok tanácsolni valamit, esetleg kontaktot/oldalat adni ahonnan beszerezhetõ, vagy tõrõdjek bele az ebayes megoldásba és gyûjtsek még kicsit?

Elõre is köszi!

Termék adatlap - 040103000020 Villa cruiser springer króm 1" 200mm nyakkal, 100mm menettel
Ilyet tudok neked küldeni, ha mégis emellett döntenél, kicsit olcsóbban. Viszont nem beszélnélek rá, szerintem is vacak !

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Fiúk Lányok!

Talira való jelentkezés?:confused:
Légyszi aki olvassa és még nem jelezte jelezze a részvételt!

üdv

Üdv!

Részemrõl annyiban módosul a dolog, hogy megoldódott a "szabi-ügy", így mindhárom nap veletek tarthatok én is.
Tehát:

1. Karesz és családja. 5 fõ !
2. András+párom,lehet hogy még egy pici. 2 fõ !
3. Pickup !
4.Zolner(Zsolt)+a fiam ha lesz kedve!
5. Máté. 1 fõ.
6. Berke Tamás min. 1 max. 4 fõ

Minden jót!
Don't walk!

bobbysolace

bobbysolace

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Fú köszönöm mindkettõtöknek a válaszokat!

Az ebayes, telitalálat. Pont fekete-króm színben kellene (1 ugyanilyet találtam csak amcsiban) és az ára is egész emberi.

Köszi!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Sziasztok!

Szeretnék egy 26" os springer villát a gépemre, de itthon egyszerûen nem találok sehol és a fórumot olvasgatva amúgy is elég rosszak a vélemények az itthoniakról (már ha lehet egyáltalán kapni).
Ebay-en természetesen találtam, de a szállítás horribilis (másfélszerese a villa árának kb).
Tudtok tanácsolni valamit, esetleg kontaktot/oldalat adni ahonnan beszerezhetõ, vagy tõrõdjek bele az ebayes megoldásba és gyûjtsek még kicsit?

Elõre is köszi!

Vagy ez ha már ebay

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok!

Elõre is köszi!

Hírtelen ennyi , hátha segít :

Holybikes
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !