Srácok!
Ha valakinek pihen a garázsában egy jó kis 14"-os gyerek bicó(fiú),és megválna tõle jelképes összegért,dobjon már egy üzenetet .
Köszi!
Szia/sztok.
Borzasztóan sajnálom,

Szép napot kívánok.
Srácok!
Ha valakinek pihen a garázsában egy jó kis 14"-os gyerek bicó(fiú),és megválna tõle jelképes összegért,dobjon már egy üzenetet .
Köszi!
Sziasztok!
Ezer éve nem jelentkeztem, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézegettem a fórumot.
Végre újra van cruiserem!!!
Egy Unicumos Cruiserhez jutottam hozzá, szerintem kedvezõ áron.
És éppen ezért is jelentkezem. Mert kellene egy pár cucc, hogy feljavítsam a gépet.
Elsõsorban egy nyereg.
Ez a legfontosabb.
Ha valakinek van elfekvõben olyan, amit eladásra szán, az keressen meg. Hátha meg tudunk állapodni...:)
You can never have "enough" bikes.
Nagyon fasza tényleg, szállítási költség eldönt mindent
Köszi!
Lehetne az enyém? Légyszilégyszilégyszi! A másik fele már úton van.
Csak ezt találtam:
Valakinek shimano 333-as 3 sebességes fehér markolat váltó, bal oldali párja van elfekvõben?
Köszi az ajénlatot! MIndenképp megjegyzem. Írok, ha emellett döntenék. Köszi!
Nekem sajna csak egy szett van, a balodalit Mikitõl kaptam, õ terjesztett párat. Talán, ha neki lenne, nem tudom. Sajnos, mostanában nem tudom utolérni...
Termék adatlap - 040103000020 Villa cruiser springer króm 1" 200mm nyakkal, 100mm menettel
Ilyet tudok neked küldeni, ha mégis emellett döntenél, kicsit olcsóbban. Viszont nem beszélnélek rá, szerintem is vacak !
Valakinek shimano 333-as 3 sebességes fehér markolat váltó, bal oldali párja van elfekvõben?
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Szeretnék egy 26" os springer villát a gépemre, de itthon egyszerûen nem találok sehol és a fórumot olvasgatva amúgy is elég rosszak a vélemények az itthoniakról (már ha lehet egyáltalán kapni).
Ebay-en természetesen találtam, de a szállítás horribilis (másfélszerese a villa árának kb).
Tudtok tanácsolni valamit, esetleg kontaktot/oldalat adni ahonnan beszerezhetõ, vagy tõrõdjek bele az ebayes megoldásba és gyûjtsek még kicsit?
Elõre is köszi!
You can never have "enough" bikes.
Fiúk Lányok!
Talira való jelentkezés?:confused:
Légyszi aki olvassa és még nem jelezte jelezze a részvételt!
üdv
Sziasztok!
Szeretnék egy 26" os springer villát a gépemre, de itthon egyszerûen nem találok sehol és a fórumot olvasgatva amúgy is elég rosszak a vélemények az itthoniakról (már ha lehet egyáltalán kapni).
Ebay-en természetesen találtam, de a szállítás horribilis (másfélszerese a villa árának kb).
Tudtok tanácsolni valamit, esetleg kontaktot/oldalat adni ahonnan beszerezhetõ, vagy tõrõdjek bele az ebayes megoldásba és gyûjtsek még kicsit?
Elõre is köszi!
Sziasztok!
Elõre is köszi!