Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
K BOROS a te segítséged nagyon hasznos lenne.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Még mindig az agyváltó a téma nálam minden apró segítséget szívesen fogadom.

Add elõ a problémádat !
:)

You can never have "enough" bikes.

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
Még mindig az agyváltó a téma nálam minden apró segítséget szívesen fogadom.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Hagyunk neked hideg húst és meleg sört reggelire :D !

jól van, csak nehogy reggel 5-kor ébresztõt fújjak :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Jól hangzik, sajna csak szombaton reggel tudok menni :(

Hagyunk neked hideg húst és meleg sört reggelire :D !

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

2012.06.08.
Érkezés ,ismerkedés ,este egy hordó sör csapra verése, grill.

2012.06.09
Kibringázás ide (15km)
T-MOTOR-SIDECAR.COM Henrix westernfarm

2012.06.10.
kibringázás ide (5Km)
http://www.nemzetimu...szt_program.pdf
Majk - Mûemlékeink - Mûemlékek Nemzeti Gondnoksága

Szállás aki akar sátor, és van egy 280m2 épület van 20 tábori ágy matrac. ágynemût vagy hálózsákot hozzatok.
3wc, 2 zuhanyzó ez persze ingyen van.
Ha van más igény jelezzétek!

üdv Monyec

Jól hangzik, sajna csak szombaton reggel tudok menni :(

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Üdv!

Örülök, hogy egyre többen vagyunk.
Ez meg egy kis érdekesség. Elég "posztmodern": likebike WM -Csepel Reborn címû albuma az Indafotón
Minden jót!
Don't walk!

Anne Jolie

Anne Jolie

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok! Még új tag vagyok,most leltem rátok,de nagyon örülök neki! Annak meg pláne,hogy itt van is élet ahogy látom! Nagy Cruiser fan vagyok, de még sajnos nincs meg a gépem...remélem hamarosan rálelek.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

http://koponyeg.hu/:o
További jelentkezõk?

Eddig úgy fest velem együtt 2fõ-vel érkezünk sátorral, ha ez a megoldás még mindig megfelel nektkek. A szombati program viszont lehet kimarad sajna, vagy a vasárnapi, de szívem szerint a szombatit nem hagynám ki.

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

2012.06.08.

2012.06.09
Kibringázás ide (15km)

2012.06.10.
kibringázás ide (5Km)

Szállás aki akar sátor, és van egy 280m2 épület van 20 tábori ágy matrac. ágynemût vagy hálózsákot hozzatok.

üdv Monyec

Nagyon jól hangzik! Stipi-stopi egy ágy! :cool2:
Minden jót!
Don't walk!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

2012.06.08.

2012.06.09
Kibringázás ide (15km)

2012.06.10.
kibringázás ide (5Km)

üdv Monyec

Nagyon jól hangzik. :D

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
Újra itt végre.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

2012.06.08.

2012.06.09
Kibringázás ide (15km)

2012.06.10.
kibringázás ide (5Km)

üdv Monyec

Megfelelõ programtervezet ! ;)
Nekem jó lesz a tábori ágy.
Klasssz lesz !

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
2012.06.08.

2012.06.09
Kibringázás ide (15km)

2012.06.10.
kibringázás ide (5Km)

üdv Monyec

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

További jelentkezõk?

Szállás ügyileg hogy készüljünk?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
További jelentkezõk?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Hát építeni én nem nagyon tudok, mert életemben még egy külsõt sem cseréltem biciklin, de ha megvannak az alkatrészek akkor össze tudom rakatni szervizben. Azért gondoltam a Neuzerre, mert arról ha leszedem a matricákat meg a sok tyúkbelet, + kicserélem a kormányt az ülést meg a kereket akkor egész pofás lenne, és nem is kell nekem annyit sz*rozni vele. Esetleg tudsz/tudtok oldalt linkelni ahonnan alkatrészt lehet rendelni? Apróhirdetéseket néztem, de nem sok mindent találtam, komplett használt bicajt meg nem akarok venni, mert ami jót találtam drága volt.Ha van komplett alkatrész lista amit meg tudok rendelni nekem úgy is jó, végülis mindegy.

A bikemag apróba és a vaterán is vannak számodra elérhetõ darabok,maximum kerékszettet fûzetsz bele elképzelésed szerint. Igényes alkatrészeket innen tudsz beszerezni van magyarországi forgalmazó.Egy rövid bemutatkozást írhatnál.:)

MaRee

MaRee

vendég

• fórumtag
  • 10 posts

Ezt még azt hiszem Vegacs szaki építette!Ha hasonlót akarsz mondjuk és agyváltó nélkül ,akkor én a helyedben építenék(építettnék )mert 50-bõl simán kijön és olyan lesz amilyet szeretnél.Itt sokan segítenek szerintem az alkatrészek levadászásában is.Felni van feketében 2-5000/db,meg küllõ is akad hozzá,kormány 2-3000,nyereg 4-20000-ig akár ,minden nagyon igény függõ,váz kb 10-15000,befogó 2-4000 hajtómû 3-10000,stb stb stb,de ha veszel jó áron egy használtat azzal is jól lehet járni.Üdv idegen!:)

Hát építeni én nem nagyon tudok, mert életemben még egy külsõt sem cseréltem biciklin, de ha megvannak az alkatrészek akkor össze tudom rakatni szervizben. Azért gondoltam a Neuzerre, mert arról ha leszedem a matricákat meg a sok tyúkbelet, + kicserélem a kormányt az ülést meg a kereket akkor egész pofás lenne, és nem is kell nekem annyit sz*rozni vele. Esetleg tudsz/tudtok oldalt linkelni ahonnan alkatrészt lehet rendelni? Apróhirdetéseket néztem, de nem sok mindent találtam, komplett használt bicajt meg nem akarok venni, mert ami jót találtam drága volt.Ha van komplett alkatrész lista amit meg tudok rendelni nekem úgy is jó, végülis mindegy.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok!

Szeretnék venni egy cruisert, de sajnos nem sok pénzem van rá ( maximum 50.000 forint a keret), ilyen árban pedig nem sok jót láttam. Neuzer California bicajt tudok most újat szerezni 40 ezer forintért, ezt alakítgatnám át kicsit. Férfi biciklirõl van szó persze. Azon gondolkodtam, hogy valami hasonlót szeretnék, ezt itt találtam a fórumon, sajnos már nem tudom kié de nagyon szép bringa és bocsánat hogy használom a képet, csak máshogy nem tudom elmagyarázni mi az elképzelésem :) Természetesen nem ugyan ilyet akarok, de nagyjából ez a koncepció, más színekkel.

Kérdéseim: Megfelelõ-e a fent említett bicaj az ilyesmihez, vagy trágya minõség? Ha másik kereket akarok, akkor azt egybe lehet venni, vagy külön külön kell a küllõket is meg stb? És a "felni" (nem tudom mi a szakszó ezekre sajnálom, életemben gagyi mountain bikeon ültem összesen:))? Ha színeset akarok, mondjuk feketét, mint ez, akkor azt is lehet külön venni vagy be kell festeni? Nyereg + új kormány mennyibe kerül kb? Esetleg ha tudtok linkelni alkatrészeket vagy csak megnevezni olcsóbbakat, nagyon jó lenne.

Bocsi a láma kérdésekért, és elõre is köszönöm a segítséget!

Ezt még azt hiszem Vegacs szaki építette!Ha hasonlót akarsz mondjuk és agyváltó nélkül ,akkor én a helyedben építenék(építettnék )mert 50-bõl simán kijön és olyan lesz amilyet szeretnél.Itt sokan segítenek szerintem az alkatrészek levadászásában is.Felni van feketében 2-5000/db,meg küllõ is akad hozzá,kormány 2-3000,nyereg 4-20000-ig akár ,minden nagyon igény függõ,váz kb 10-15000,befogó 2-4000 hajtómû 3-10000,stb stb stb,de ha veszel jó áron egy használtat azzal is jól lehet járni.Üdv idegen!:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Szia/sztok.

Borzasztóan sajnálom,:( de a szezon kezdetekor adtuk el feleségem kolléganõjének, de lehet hogy csak 12-es volt. 16-os van, ha kell, majd idõben szólj.
Szép napot kívánok.

Köszi Imi!Ha oda nõ a kölök szólok!CSÕ