Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Sziasztok!

Én is végignéztem a fotókat. Jó buli lehetett, sajna nélkülem :(
De a legközelebbin már bicajjal együtt remélem ott leszek köztetek.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Na végig néztem az összes képet ,videót, és mégjobban meggyõzõdtem róla , hogy nagyon sajnálom amiért nem tudtam ott lenni , Laliéknak gratula a szervezéshez, és utólagos engedelmetekkel a facebook oldalon (Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!) egy külön mappát nyitottam az "eseménynek" , oda összeraktam a fotókat !!
Ui.: látom a hangulat a szokásos volt:D
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
https://picasaweb.go...Tali_Oroszlany#
Itt vannak a fotóim, videóim.

You can never have "enough" bikes.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
A fotók
https://picasaweb.go...gCMHhiM7j2Pe6YQ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Természetesen mi is köszönünk mindent; a szíves vendéglátást, a jó bulit és szervezést, a klassz programokat, a laza gurulást, a kreatív foglalkoztatást (:D), és mindenkinek a részvételt !!!
TUTI BULI VOLT !
Csõõõ Karesz és Geri
(Fotók nemsokára...)

You can never have "enough" bikes.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Szevasztok.

Én is köszönöm a szíves vendéglátást a színes programokat és a jó társaságot. Legközelebb talán többet kellene bringázni :D.(bocsi, csak vicceltem):cool2:
Remélem mindenki épségben hazaért és kipihente magát.

a képek:MCC Oroszlány 2012. június 11.

http://picasaweb.google.hu/neber.imre

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Szevasztok.

Én is köszönöm a szíves vendéglátást a színes programokat és a jó társaságot. Legközelebb talán többet kellene bringázni :D.(bocsi, csak vicceltem):cool2:
Remélem mindenki épségben hazaért és kipihente magát.
a képek:MCC Oroszlány 2012. június 11.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Kedves Laller család!

Én is köszönök mindent, a jó szervezést, a vendéglátást,stb... Jó volt megint együtt tekerni, én csak azt sajnálom, hogy nem maradtunk szombaton estig a western farmon, hazafelé jól elázhattunk volna már egyszer:D

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Mi is köszönünk mindent, az elsõ osztályú vendéglátást, a társaságotokat! Képek késõbb.
Nimród üzenetét is tolmácsolom: "Hasítsatok bele!" :-)
happy cruisin'
davenef

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Kedves Lali család!

Köszönjük a szíves vendéglátást Lali-Land-ben :), remekül éreztük magunkat,k Márkó egész nap megállás nélkül mesélte az élményeit :) este 8-kor ki is dõlt.Szuper volt minden köszönjük szépen még egyszer és az ott megjelent kis csapatnak is a részvételt.Jó volt veletek lenni, tekerni, még sok ilyet!!! fényképek nemsokára

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Kedves Monyec és Családja.
Köszönjük szépen a vendéglátást és jól megszervezett programokat,nagyon jól éreztük magunkat!:D:);)

tonee73

tonee73

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

Sziasztok!

Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülök :) Láttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült :)
Ma vettem egy 3 sebességes torpedo agyváltót felnivel együtt kerek 3ezerért.
Viszont hiányzik pár alkatrésze.
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjon :) köszönöm:)

Ezen a linken nézz szét:
Sram Agyváltó opc. Bowden rögzítõ T3 - BringaBoard kerékpár, snowboard kereskedés, kölcsönzõ és szerviz -ez konkrétan a kilógó láncra való kis rögzítõ,de van még az oldalon több cucc is.
Sram T3 alkatrészekeket keress,azok kompatibilisek a régi Sachs agyakkal.(mivel a Sram vásárolta fel a Sachs-ot)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Sziasztok!

Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülök :) Láttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült :)
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjon :) köszönöm:)

Helló , Kareszt(kboross) keresd ezekkel neki biztos van hozzá alkatrésze !!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Sziasztok!

Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts
hell'sztok, lények!

kissé kimaradtam mostanában, fixiépítés megy (még 2 postát várok, meg majd kicsi szaxervíz, nincs mindenhez szerszám), utána meg egy spec. outi lesz, ami remélhetõleg ide is illik ;) [csak annyit mondok, hogy schwinn sven :) ]
múltkor megfeküdtem a cruiserrel esõben, de csak a csengõ nyelve hajlott el; azért cseng még...
jövõ héten meg vizsgázok, és véége a sulinak! :D utána gondolom jobban ráérek [ill. tesztelem/tanulom a fixhajtást]

kellene nekem 24.5 befogós cruiserkormány[a 'téli' fekete-kékbe]; ha van valakinek elfekvõben, szóljon, s megbeszéljük...

kellemes nyaralást mindenkinek!
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Kariv
Igen. Szerintem mindenhez jó.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Végsõ névsor ???
1. Karesz és Geri
2. András+párom,lehet hogy még egy pici. 2 fõ !
3. Pickup !
4.Zolner(Zsolt)+a fiam ha lesz kedve!
5. Máté.
6. Berke Tamás min. 1 max. 4 fõ
7. Nemtom
8. Davenef+1 fõ
9. csabicsekker ???
10. Dani
11. Oroszlányi különítmény.
Asszem ennyi
Csõ Rohanok Este...

Sajnos srácok nem jött össze , a szívem szakad meg és lélekben veletek leszek , viszont nagyon jó bulizást és hibátlan idõjárást kívánok. Persze azért sok képet várok,várunk . Üdv. Majdnem elfelejtettem hogy sok kilómétert is kívánok a lábakba, remélem Lali te is szerveztél egy olyan "rövidebb" túrát mint tavaly Karesz :P

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Mostanában nem hiszem, hogy magamnak rendelek innen a szállítás min. 20euro. Minél többet kell, hogy megérje.

És ha úgy döntenék hogy ilyen feltételekkel kell nekem,be tudod szerezni?

Palika93

Palika93

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok még új vagyok a témában de máris lenne egy kérdésem .::SupraFighter:: bicikliét kb mennyibe kerülne összerakni persze hasonlót csak mert én sûrûküllõset szeretnék illetve fekete küllõt vagy monster zöldet meg a váz is fekete lenne várom válaszotokat!
Pali

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Szuper lenne be tudod szerezni?Ja és milyen agyváltóhoz lehet felhasználni.

Mostanában nem hiszem, hogy magamnak rendelek innen a szállítás min. 20euro. Minél többet kell, hogy megérje.