Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2012. június 14. - 14:10
Én is végignéztem a fotókat. Jó buli lehetett, sajna nélkülem
De a legközelebbin már bicajjal együtt remélem ott leszek köztetek.
Írta 2012. június 14. - 14:09
Ui.: látom a hangulat a szokásos volt:D
Írta 2012. június 13. - 21:30
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. június 11. - 22:56
Írta 2012. június 11. - 22:15
TUTI BULI VOLT !
Csõõõ Karesz és Geri
(Fotók nemsokára...)
You can never have "enough" bikes.
Írta 2012. június 11. - 19:21
Én is köszönöm a szíves vendéglátást a színes programokat és a jó társaságot. Legközelebb talán többet kellene bringázni .(bocsi, csak vicceltem):cool2:
Remélem mindenki épségben hazaért és kipihente magát.
a képek:MCC Oroszlány 2012. június 11.
http://picasaweb.google.hu/neber.imre
Írta 2012. június 11. - 19:20
Én is köszönöm a szíves vendéglátást a színes programokat és a jó társaságot. Legközelebb talán többet kellene bringázni .(bocsi, csak vicceltem):cool2:
Remélem mindenki épségben hazaért és kipihente magát.
a képek:MCC Oroszlány 2012. június 11.
Írta 2012. június 11. - 13:20
Én is köszönök mindent, a jó szervezést, a vendéglátást,stb... Jó volt megint együtt tekerni, én csak azt sajnálom, hogy nem maradtunk szombaton estig a western farmon, hazafelé jól elázhattunk volna már egyszer:D
Írta 2012. június 11. - 09:04
Nimród üzenetét is tolmácsolom: "Hasítsatok bele!" :-)
davenef
Írta 2012. június 11. - 09:01
Köszönjük a szíves vendéglátást Lali-Land-ben , remekül éreztük magunkat,k Márkó egész nap megállás nélkül mesélte az élményeit este 8-kor ki is dõlt.Szuper volt minden köszönjük szépen még egyszer és az ott megjelent kis csapatnak is a részvételt.Jó volt veletek lenni, tekerni, még sok ilyet!!! fényképek nemsokára
Írta 2012. június 11. - 08:44
Köszönjük szépen a vendéglátást és jól megszervezett programokat,nagyon jól éreztük magunkat!
Írta 2012. június 10. - 19:41
Sziasztok!
Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülök Láttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült
Ma vettem egy 3 sebességes torpedo agyváltót felnivel együtt kerek 3ezerért.
Viszont hiányzik pár alkatrésze.
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjon köszönöm:)
Ezen a linken nézz szét:
Sram Agyváltó opc. Bowden rögzítõ T3 - BringaBoard kerékpár, snowboard kereskedés, kölcsönzõ és szerviz -ez konkrétan a kilógó láncra való kis rögzítõ,de van még az oldalon több cucc is.
Sram T3 alkatrészekeket keress,azok kompatibilisek a régi Sachs agyakkal.(mivel a Sram vásárolta fel a Sachs-ot)
Írta 2012. június 10. - 11:48
Sziasztok!
Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülök Láttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjon köszönöm:)
Helló , Kareszt(kboross) keresd ezekkel neki biztos van hozzá alkatrésze !!
Írta 2012. június 10. - 11:21
http://www.myspace.com/viktorin87
Írta 2012. június 09. - 13:33
kissé kimaradtam mostanában, fixiépítés megy (még 2 postát várok, meg majd kicsi szaxervíz, nincs mindenhez szerszám), utána meg egy spec. outi lesz, ami remélhetõleg ide is illik [csak annyit mondok, hogy schwinn sven ]
múltkor megfeküdtem a cruiserrel esõben, de csak a csengõ nyelve hajlott el; azért cseng még...
jövõ héten meg vizsgázok, és véége a sulinak! utána gondolom jobban ráérek [ill. tesztelem/tanulom a fixhajtást]
kellene nekem 24.5 befogós cruiserkormány[a 'téli' fekete-kékbe]; ha van valakinek elfekvõben, szóljon, s megbeszéljük...
kellemes nyaralást mindenkinek!
Írta 2012. június 08. - 10:49
Írta 2012. június 08. - 02:12
Végsõ névsor ???
1. Karesz és Geri
2. András+párom,lehet hogy még egy pici. 2 fõ !
3. Pickup !
4.Zolner(Zsolt)+a fiam ha lesz kedve!
5. Máté.
6. Berke Tamás min. 1 max. 4 fõ
7. Nemtom
8. Davenef+1 fõ
9. csabicsekker ???
10. Dani
11. Oroszlányi különítmény.
Asszem ennyi
Csõ Rohanok Este...
Sajnos srácok nem jött össze , a szívem szakad meg és lélekben veletek leszek , viszont nagyon jó bulizást és hibátlan idõjárást kívánok. Persze azért sok képet várok,várunk . Üdv. Majdnem elfelejtettem hogy sok kilómétert is kívánok a lábakba, remélem Lali te is szerveztél egy olyan "rövidebb" túrát mint tavaly Karesz
Írta 2012. június 07. - 19:45
És ha úgy döntenék hogy ilyen feltételekkel kell nekem,be tudod szerezni?Mostanában nem hiszem, hogy magamnak rendelek innen a szállítás min. 20euro. Minél többet kell, hogy megérje.
Írta 2012. június 07. - 19:34
Pali
Írta 2012. június 07. - 18:36
Szuper lenne be tudod szerezni?Ja és milyen agyváltóhoz lehet felhasználni.
Mostanában nem hiszem, hogy magamnak rendelek innen a szállítás min. 20euro. Minél többet kell, hogy megérje.