Én is végignéztem a fotókat. Jó buli lehetett, sajna nélkülem

De a legközelebbin már bicajjal együtt remélem ott leszek köztetek.
You can never have "enough" bikes.
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülökLáttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült
Ma vettem egy 3 sebességes torpedo agyváltót felnivel együtt kerek 3ezerért.
Viszont hiányzik pár alkatrésze.
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjonköszönöm:)
Sziasztok!
Egy idõre most el voltam tûnve, de most újra elõkerülökLáttam a találkozó képeit facebook-on, látom jól sikerült
Ma vettem egy 3 sebességes torpedo agyváltót felnivel együtt kerek 3ezerért.
Viszont hiányzik pár alkatrésze.
Szükségem volna rögzítõanyákra, és valami alkatrészre még, amihez a bovdent rögzíteném. az agyból kilóg egy lánc, a végén egy kis menetes szárral.
Úgy néz ki cserélni kell a nexust a cruiserben, ezért megvettem ezt, de ha mégis menthetõ a nexus, akkor is van helye az újnak:)
Szóval akinek van felesleges a fenti alkatrészekbõl, és megválna tõle készpénzért, írjonköszönöm:)
Végsõ névsor ???
1. Karesz és Geri
2. András+párom,lehet hogy még egy pici. 2 fõ !
3. Pickup !
4.Zolner(Zsolt)+a fiam ha lesz kedve!
5. Máté.
6. Berke Tamás min. 1 max. 4 fõ
7. Nemtom
8. Davenef+1 fõ
9. csabicsekker ???
10. Dani
11. Oroszlányi különítmény.
Asszem ennyi
Csõ Rohanok Este...
És ha úgy döntenék hogy ilyen feltételekkel kell nekem,be tudod szerezni?Mostanában nem hiszem, hogy magamnak rendelek innen a szállítás min. 20euro. Minél többet kell, hogy megérje.
Szuper lenne be tudod szerezni?Ja és milyen agyváltóhoz lehet felhasználni.