Sztem UA. hirdeti mindenhol 30000 ba hoznám
Véleményed szerint 30000-at ér?
Jó lenne ha tudna nekem valaki segíteni ez ügyben telefon elérhetõség bármi.
Tittyman. de úgy sejtem, nem õ az eladó.
Köszi,de hogy tudnék meg többet a bringáról és az eladó kilétérõl.Tittyman. de úgy sejtem, nem õ az eladó.
Itt is fent van?Milyen néven.
You can never have "enough" bikes.
Te kértél több képet a bicajról?? Ha nem kaptál választ, akkor szerintem írjál neki privátot , mert a facebook néha érdekesen mûködik, és sokszor csak a töredéke jut el az infónak oda ahová kellene.
Te kértél több képet a bicajról?? Ha nem kaptál választ, akkor szerintem írjál neki privátot , mert a facebook néha érdekesen mûködik, és sokszor csak a töredéke jut el az infónak oda ahová kellene.Köszi a tippet bár kevés az infó a vasról.
Hali az MCC Magyar Cruiser Club oldalon az idõvonalon Balogh Tibor rakta fel ( Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla! )
Ezt benéztem, amúgy meg idd ki vagy vidd ki , nem mindegy ;):cool2::mad::-)
Hali az MCC Magyar Cruiser Club oldalon az idõvonalon Boldogh Tibor rakta fel ( Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla! )
You can never have "enough" bikes.
Hali az MCC Magyar Cruiser Club oldalon az idõvonalon Balogh Tibor rakta fel ( Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla! )Hali hol találom meg a bringát a facebook-on konkrétan?
Ha valakit érdekel 60000.-, a facebook oldalra rakták fel :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül