Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Imikém, te se vagy normális :oczko:
Hetente fényezed át a bringáidat, vagy kifogyhatatlan készleted van ezekbõl a régi Schwnn vázakból ? :D

Ez a cikk pedig nagyszerûen bizonyítja, hogy "trendik" vagyunk , hõj !
Más:
Tudok egy eladó bringát: Green Line Army Beach Cruiser, gyakorlatlag új állapot, króm markolattal:
Feltöltött kép

Bye

Karesz mennyi a canga ára?

CSÕrike

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sajnos ideje korán örültem a korábban említett házimozi/cruisers cserének. Linkóci az ember, hiteget jobbra-balra nem lesz belõle semmi:( (brühühü) Nem tud valaki egy csajos cruiser vázat, mert az asszony megvan sértõdve hogy neki nincs kerója és a nõs emberek gondolom tudják ez mivel jár:rocketman Esetleg valami használt zorall canga is érdekelne!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
[quote name='kboross@t-online.hu']Imikém, te se vagy normális :oczko:
Hetente fényezed át a bringáidat, vagy kifogyhatatlan készleted van ezekbõl a régi Schwnn vázakból ? :D

CSõ-váz

Hát az egyszer biztos...:D
Nekem a Schwinnek (leginkább a régiek) jönnek be, de ha találnék a kuka mellett egy Dyno-t, hát azt sem hagynám ott!
Ez a bordó gyári festésû, még nyári v@terás beszerzés volt(váz-villa). Jidaki is szeretett volna eggyet, de neki valamiért nem jött össze a bolt...
Tulajdonképpen van mattfekete, zõd, bordó, sárga nõi, (hiányzik még egy piros, lila, kék, hö-hö-hö) meg egy unikumos is van
Majd egyben is lefényképezem õket, de egyik fele a pincében van...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Szép bicó.
A lánckerék nagyon tetszik,egy képet tehetnél fel róla ha nem lenne túl nagy kérés.Köszi.
OFF:Én szülésnél biztosan a háttérmunkát vállalom az tuti.:beer:

CSÕváz
Nincs akadálya, van már laptop (net még nincs).
Kitartás, készülj lélekben, meg addig aludd ki magad éjszaka ameddig teheted.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Most ez van soron...
Kicsit még hiányos, és az ülés sem ez lesz rajt(viszont színben passzol)

Ez a mai napilapunkban volt. Nem közülünk való?:DFeltöltött kép

Imikém, te se vagy normális :oczko:

Ez a cikk pedig nagyszerûen bizonyítja, hogy "trendik" vagyunk , hõj !
Más:
Tudok egy eladó bringát: Green Line Army Beach Cruiser, gyakorlatlag új állapot, króm markolattal:
Feltöltött kép

Bye

You can never have "enough" bikes.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Szép bicó.
A lánckerék nagyon tetszik,egy képet tehetnél fel róla ha nem lenne túl nagy kérés.Köszi.
OFF:Én szülésnél biztosan a háttérmunkát vállalom az tuti.:beer:

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Ballonosabb köpenyekhez... esetleg...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nagyon brutál cuccok.

CSÖ(nd)
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Most ez van soron...Feltöltött kép
Kicsit még hiányos, és az ülés sem ez lesz rajt(viszont színben passzol)Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ez a mai napilapunkban volt. Nem közülünk való?:DFeltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
[quote name='kboross@t-online.hu']Még egy markáns példa a "rugós" elsõ villa megoldásra:
Feltöltött kép

Hali. Ez ilyen egyedi, házi megoldás?
Mögötte a Schwinn se rossz...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Köszi az okfejtéseket fék ügyben!És a bíztatást kölök ügyileg!
Az az igazság hogy csak és kizárólagosan az
elsõ fékkel fékezem.Nagyon ritkán használom kontrát.Az tuti hogy egy jó v fékkel jól járnék meg egyszerübb is lenne,de nem tetszenek annyira a cruisereken.Patkó és a dobfék ami tetszik,meg az ami a veterán bringákon van az a tolórudas fajta(ez csak tetszik):bananadan.
Na CSÕ

Szia myk.

Mi is túl vagyunk a harmadik apás-szülésen (én vágtam el a köldökzsinórt), nem bántam meg hogy bent voltam. A feleségeknek ilyenkor nagy szükségük van lelki támaszra is. Meg az orvosnak is jól jöhet a segítség, nalunk én voltam a kiszolgálószeméyzet ,mert én adogattam neki a kért cuccokat, pl. 5 ml-es fecskendõ érzéstelenítõvel meg mitttudomén, rég volt.
Más:
Kontrát szerintem is használd, mert cruisereknél a súly nagy része a hátsó keréken van (pláne, ha a nyeregcsöved is hajlított). A jól bekopott dobfék tényleg nagyon tud ám fogni, aztán a könnyû eleje miatt meg kimegy a talaj az elsõkerék alól.
Van egy viccem:
Agresszív kismalac teker bringával, következõ pillanatban elesik.
Odafut nyuszi, megkérdi:
- Szia nincs semmi bajod?
- Nincs b.meg így szoktam leszállni.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Igen.Lehet,hogy az eset kérdéses.
De.
Ha úgy nézzük-és jelen esetben úgy nézzük-a remek fékerõt nem (csak)egyedül a dobfék szolgáltatja.Én legalábbis nem csak az elsõ féket használtam fékezésre.Természetesen.
Amilyen dobfékkel dolgom volt eddig,azok a bekopás után szinte blokkolták a kerékpárt.Az nekem már kicsit sok... mondjuk.
De lehet,hogy Mikinek szüksége van nagyobb fékerõre.
Abban igazad van,hogy a "küllõzés viszi el a balhét".Ebben mindenképp egyetértünk.(meg egyébként se húznék veled újjat:))Ezért javasoltam a jobb küllõszettel való fûzést.Mondjuk négy keresztre.

Itt felmerül a kérdés,hogy ki mennyit fékez a kontrával illetve az elsõ fékkel.
Én személy szerint az elsõ féket lassításra használtam(már nincsen elsõ fékem)a kontraféket meg blokkolásra.

Ha valaki idenéz mondjuk valami montis topikból akkor nagyokat röhöghet rajtunkFeltöltött kép."hogy ezek a cruiseres srácok mikrõl nem értekeznek...."
Dobfék?Meg kontra?Feltöltött kép

na csöcs

:D
Ólrájt...
Höhhöhö:oczko:
hi

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

elsõ fékkel fékezem.Nagyon ritkán használom kontrát.Az tuti hogy egy jó v fékkel jól járnék meg egyszerübb is lenne,de nem tetszenek annyira a cruisereken.Patkó és a dobfék ami tetszik,meg az ami a veterán bringákon van az a tolórudas fajta(ez csak tetszik):bananadan.
Na CSÕ

Oké, nem akarlak én lebeszélni róla, abban meg tök igazad van, hogy egységesebb képet mutat és jobban illik a cruiserre.
hi

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Na CSÕ

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Igen.Lehet,hogy az eset kérdéses.
De.
Ha úgy nézzük-és jelen esetben úgy nézzük-a remek fékerõt nem (csak)egyedül a dobfék szolgáltatja.Én legalábbis nem csak az elsõ féket használtam fékezésre.Természetesen.
Amilyen dobfékkel dolgom volt eddig,azok a bekopás után szinte blokkolták a kerékpárt.Az nekem már kicsit sok... mondjuk.
De lehet,hogy Mikinek szüksége van nagyobb fékerõre.
Abban igazad van,hogy a "küllõzés viszi el a balhét".Ebben mindenképp egyetértünk.(meg egyébként se húznék veled újjat:))Ezért javasoltam a jobb küllõszettel való fûzést.Mondjuk négy keresztre.

Itt felmerül a kérdés,hogy ki mennyit fékez a kontrával illetve az elsõ fékkel.
Én személy szerint az elsõ féket lassításra használtam(már nincsen elsõ fékem)a kontraféket meg blokkolásra.

Ha valaki idenéz mondjuk valami montis topikból akkor nagyokat röhöghet rajtunkFeltöltött kép."hogy ezek a cruiseres srácok mikrõl nem értekeznek...."
Dobfék?Meg kontra?Feltöltött kép

na csöcs

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Ha nem gond, indítanék egy mini eszmecsere-fórumot-fék-fékezés-erõhatások fantáziacímmel.
Szerintem, egy középkategóriás V-fék, ha a fékpofa jó és a felni anyagával kompatible, megfelelõ karral és bowdenezéssel, a lehetõ legjobb megoldás !!!
Elmondom, miért ellenkezek a dobfék és a tárcsafék használata elen:
Alapvetõen az agy fékezése azért nem jó szerintem, mert ugye a hatás-ellenhatás a gumin keresztül a felnire hat közvetlenül. Tehát a küllõzés viszi el a "balhét" ! Hajtásnál (majdnem) kikerülhetetlen, fékezésnél viszont nem jó ! Ezért gondolom, hogy a legjobb a felnire ható fék, azok közül meg ugye a legjobb a "V" !
UFF !

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Hát én a pepedal-t ajánlottam volna elõször de látom,hogy náluk most nem beszerezhetõ a sram dobfékes agya.Az fasza kis agy.
Még a Sturmey-Archer jutott eszembe.Azt forgalmazzuk mi is de hónapok mire ideér.
Marad az érdeklõdés a kerékpárüzletekben.Talán belefutsz valamibe.Vagy esetleg meghozzák ha kell egy.

Egyébként más agy kell hozzá.Igen.Azt be kell fûzni a meglévõ abroncsba/felnibe.Én a helyedben egy fokkal jobb küllõkkel fûzetném mint ami a mostaniban van.Eleinte sztem nem fog olyan jól a dobfék de amikor bekopik remek fékereje van.Az élettartama is hosszabb a fékbetétnek.Egyszóval a legjobb választás.

A leendõ gyermekáldáshoz meg szorítunk neked!
Csak nyugalom...

CSÖ(römpölés)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
(Nem t'om, én az asszonyéra ilyet raktam, simán átrepülhetnék a kormány fölött, ha akarnék...Satu.)
Miki, a dobfékes elsõ agy komplett cucc, át kell hozzá fûzni a kereket.

A papás szüléstõl nem kell félned, én is ott voltam, három gyerek, két szülés...
Tök jó, segit a zasszonytársnak. Fényképezõgépet vigyél, persze nem kell a "fogadási oldalon" állnod...:scared:
Úgyhogy legyél jó !
CSáó

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Segítség!
Nem vagyok kibékülve a (gagyi)v-fékkel ami a SAS-on van,a patkó fékre azt mondtátok hogy gyenge a fékhatása ilyen teherrel.
Tehát marad a dobfék, ami nagyon tetszik.De honnan lehet beszerezni?
Más elsõ agy kell hozzá?Még valamilyen más alkatrész kell hozzá?Lehet már kérdeztem akkor sorry!
Na CSÕrgõ

ui:Kicsit OFF de nem sokára szülünk,3 héten belül ha minden jól megy jön a kölök,papás szülés lesz és be vagyok parázva egy kicsit:chin:.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Hosszú a lánc mint vasárnap ebéd nélkül!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Még egy markáns példa a "rugós" elsõ villa megoldásra:
Feltöltött kép

Feltöltött kép

CSÁ