Sajna álom volt.

üdv mindenkinek!
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Kedves cruiserpilótatársaim láttatok e vajon valahol (kereskedelem, használat...stb) során KENDA Flame 26" X 3-as vagy annál szélesebb fehér falú hátsógumit (...egyszínût be tudnék szerezni) ? A 24" -os még királyabb lenne de szerintem az már nagy álom. Egyáltalán van a Kenda-nak honlapja ? Mert eléggé nem találom sehol !
Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:
Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:Na akkor megnézem ezt a facebookos oldalt, és akkor arc is társul a bemutatkozáshoz:).
Mennék én találkozóra, de sajna most nem tudok, ha idén nem lesz több akkor jövõre, mindenképp.
Facebook Mcc.!? Szoktunk azért itt is lenni de sajna nem mindig pörög a fórum.(lehet,hogy most meg fognak kövezni)
Ha eljössz egy talira,rá fogsz jönni ez a club olyan mint egy család,
mindenki szereti ha van egy rövid bemutatkozás amit te meg is tettél.!
Ennek a "klubbank" van valami hivatalos oldala, vagy ez a forum lenne az ?
Nekem ezek a felnik jönnek be leginkább igaz csak 32 lyukasak vannak viszont elsõ és kontrás agyat be lehet szerezni hozzá.
Biketrial.hu - biketrials online shop - trial bikes & parts . Free shipping to Europe
Itt van egy pár átlátszó pedál.
Én ezt a felnit néztem ki magamnak, esetleg ezzel valakinek van tapasztalata? Ahogy nézem 1mm van a két felni vastagsága között, uh. akkor inkább a bike positive.
Nekem fehér felni, fehér agy és fekete küllõk lesznek, ha minden jól megy, és sötét bordó váz. Igaz még vázam sincs:D
Sziasztok !
Az én véremnek (kisfiamnak) a Capriolo Flying Machine-hoz hátra 24"-os erõsített felniket szánok olyan indíttatásból, hogy láttam valamely USA gyártó honlapján (Electra vagy Felt ?). Crazy Bob gumikkal, elõre a szokott 26" -os gyári mérettel. Kíváncsi leszek, hogy a 24"-os
fekete erõsített felni fekete küllõkkel fûzve Crazy Bob gumival mit mutat majd hátul?
Apropó! Tudtok e klasszikus pedált vagy BMX-hez áttetszõ mûanyagot 1/2"-os csonkkal Shimano hajtómûhöz?