Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2012. September 03. - 10:18
Sajna álom volt.
üdv mindenkinek!
Posted 2012. September 02. - 21:33
Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. September 02. - 20:46
Köszönjük a meghívást, vendéglátást, meg mindent (sorolhatnám). Jól éreztük magunkat (a kölykök teljesen lefárasztottak), az idõ , és a hangulat kifogástalan volt.
Üdv mindenkinek!
Adél, Áron, Ildikó és Tamás
Posted 2012. September 02. - 20:28
Ahogy ígértem egy kép az alapról:
Belõle lesz egyszer valami.
Gondolkodtam az agydinamós dobféken hozzá.
Van valakinek tapasztalata ilyennel?
Posted 2012. September 02. - 18:21
Kíváncsian várom a 2012-es MCC filmet!
davenef
Posted 2012. September 02. - 18:04
Posted 2012. September 02. - 17:19
Posted 2012. September 01. - 20:26
Posted 2012. September 01. - 10:14
Sziasztok!
Kedves cruiserpilótatársaim láttatok e vajon valahol (kereskedelem, használat...stb) során KENDA Flame 26" X 3-as vagy annál szélesebb fehér falú hátsógumit (...egyszínût be tudnék szerezni) ? A 24" -os még királyabb lenne de szerintem az már nagy álom. Egyáltalán van a Kenda-nak honlapja ? Mert eléggé nem találom sehol !
Hali!
Itt a Kenda hivatalos oldala: Kenda - Languages
26"x3-as külsõ kis hazánkban csak fekete oldalfallal létezik tudtommal: Kenda K1008a Flame (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB slick) | Kerékpár Webshop
Annál szélesebb Kendából nincs. 24" van, 2,4" szélességben találtam, de ez sem fehér falú: Kenda K905 K-Rad 24" 60TPI (Kerék | Gumiköpeny | 24 coll) | Kerékpár Webshop
Illetve van még 2,5" széles, de ez már terepre való: Kenda Nevegal 24x2,5 (Kerék | Gumiköpeny | 24 coll) | Kerékpár Webshop
Ha igen széles, fehér peremes gumit keresel, legyen az 24", vagy 26", azt javaslom, itt nézz körül: Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam Monyec kollega itt a fórumon tud segíteni beszerezni a cuccokat innen.
Posted 2012. September 01. - 10:03
Kedves cruiserpilótatársaim láttatok e vajon valahol (kereskedelem, használat...stb) során KENDA Flame 26" X 3-as vagy annál szélesebb fehér falú hátsógumit (...egyszínût be tudnék szerezni) ? A 24" -os még királyabb lenne de szerintem az már nagy álom. Egyáltalán van a Kenda-nak honlapja ? Mert eléggé nem találom sehol !
Posted 2012. August 29. - 22:01
Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:
Bocsi
Hétvégére jó idõt mindenkinek!!!
Posted 2012. August 29. - 21:42
Na akkor itt is helló Feri , ott is üdvözöltelek , csak a rend kedvéért :cool2:Na akkor megnézem ezt a facebookos oldalt, és akkor arc is társul a bemutatkozáshoz:).
Mennék én találkozóra, de sajna most nem tudok, ha idén nem lesz több akkor jövõre, mindenképp.
Posted 2012. August 29. - 20:02
Facebook Mcc.!? Szoktunk azért itt is lenni de sajna nem mindig pörög a fórum.(lehet,hogy most meg fognak kövezni) Ha eljössz egy talira,rá fogsz jönni ez a club olyan mint egy család, mindenki szereti ha van egy rövid bemutatkozás amit te meg is tettél.!
Na akkor megnézem ezt a facebookos oldalt, és akkor arc is társul a bemutatkozáshoz:).
Mennék én találkozóra, de sajna most nem tudok, ha idén nem lesz több akkor jövõre, mindenképp.
Posted 2012. August 29. - 18:53
Ennek a "klubbank" van valami hivatalos oldala, vagy ez a forum lenne az ?
Facebook Mcc.!? Szoktunk azért itt is lenni de sajna nem mindig pörög a fórum.(lehet,hogy most meg fognak kövezni) Ha eljössz egy talira,rá fogsz jönni ez a club olyan mint egy család, mindenki szereti ha van egy rövid bemutatkozás amit te meg is tettél.!
Posted 2012. August 29. - 16:15
Posted 2012. August 28. - 12:15
Nekem ezek a felnik jönnek be leginkább igaz csak 32 lyukasak vannak viszont elsõ és kontrás agyat be lehet szerezni hozzá.
Biketrial.hu - biketrials online shop - trial bikes & parts . Free shipping to Europe
Nem rossz, bár nekem kicsit "félelmetesek" azok a lyukak
Mondjuk elég sok, dologra hasznosak lehetnek.
Nekem azért lenne fontos a 36 lyuk, mert csak azt tudom fûzni:D és azon legalább már tudok spórolni. Meg az agyaim is 36 -osak, és egy agyváltó sem olcsó.
Posted 2012. August 27. - 20:53
http://trial.biketri....php?termek=139
Itt van egy pár átlátszó pedál.
Én ezt a felnit néztem ki magamnak, esetleg ezzel valakinek van tapasztalata? Ahogy nézem 1mm van a két felni vastagsága között, uh. akkor inkább a bike positive.
Nekem fehér felni, fehér agy és fekete küllõk lesznek, ha minden jól megy, és sötét bordó váz. Igaz még vázam sincs:D
Posted 2012. August 27. - 20:43
BMX :: Pedál : Hardride web
Sziasztok !
Az én véremnek (kisfiamnak) a Capriolo Flying Machine-hoz hátra 24"-os erõsített felniket szánok olyan indíttatásból, hogy láttam valamely USA gyártó honlapján (Electra vagy Felt ?). Crazy Bob gumikkal, elõre a szokott 26" -os gyári mérettel. Kíváncsi leszek, hogy a 24"-os
fekete erõsített felni fekete küllõkkel fûzve Crazy Bob gumival mit mutat majd hátul?
Apropó! Tudtok e klasszikus pedált vagy BMX-hez áttetszõ mûanyagot 1/2"-os csonkkal Shimano hajtómûhöz?
Posted 2012. August 27. - 14:32
Én ezt a felnit néztem ki magamnak, esetleg ezzel valakinek van tapasztalata? Ahogy nézem 1mm van a két felni vastagsága között, uh. akkor inkább a bike positive.
Nekem fehér felni, fehér agy és fekete küllõk lesznek, ha minden jól megy, és sötét bordó váz. Igaz még vázam sincs:D
Posted 2012. August 27. - 13:42
Az én véremnek (kisfiamnak) a Capriolo Flying Machine-hoz hátra 24"-os erõsített felniket szánok olyan indíttatásból, hogy láttam valamely USA gyártó honlapján (Electra vagy Felt ?). Crazy Bob gumikkal, elõre a szokott 26" -os gyári mérettel. Kíváncsi leszek, hogy a 24"-os
fekete erõsített felni fekete küllõkkel fûzve Crazy Bob gumival mit mutat majd hátul?
Apropó! Tudtok e klasszikus pedált vagy BMX-hez áttetszõ mûanyagot 1/2"-os csonkkal Shimano hajtómûhöz?