Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Napsugarashuszonötfokossörrelkoccintóstekeréstkívánok!!!!!!!!!!!!!!!
:beer:

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Jó tekerést holnap!!
Gondoljatok ránk. És persze képek képek képek.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Helló,
nos akkor holnap Imivel fehérvárról együtt érkezünk, szerszám lesz nálam is tekintve a verdám állapotát, a hátsó gumim már lassan csereérett.Remélem a holnapot még kibírja!
Nézzük csak, segítsetek:
1.Davenef
2.Pickup
3.Monyec
4.Karesz
5.Tomaso
6.?
7.?
8.?
9.?
10.?

Asszem, hogy legalább két gyerkõc is lesz, én és Monyec hozzuk a nagyfiainkat.
Plusz még páran bejelentkeztek a wiw-rõl is, nem tom, hogy ott lesznek-e ?
Ennyi. :(

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Rettentõen sajnálom, de egyéb okok miatt be kell állnom holnap a boltba dolgozni és nem tudok menni a CM-re:cry:

Nagyon sajnálom mert minden le volt zsírozva, de ez a vállalkozói élet hátránya, saját magunk rabszolgái vagyunk.

Készítsetek minél több fotót hogy legalább képen lássam milyen volt.

Szép napos idõt!!!!!!!!!

kinCSÕ

Ó, bakker !
Sajnálom...
Persze, fotózni fogunk, biztos lehetsz benne !
Adios

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Hello!

Szeretnék egy cruisert venni,de nem igazán vagyok képben a témában. Egyszerüen ezek tetszenek a legjobban . Viszont nem tudom mit érdemes megvenni. Tanácsot szeretnék kérni, valami költségkímélõ megoldás érdekel. Keresgéltém már, és ami leginkább szimpatikus volt az Capriolo unicum verzója, mivel az újonan 50-60 körül elérhetö, viszont olvastam ezen a forumon, hogy ti ezt a bicót "nevetségesnek" tartjátok . Arra lennék kíváncsi miért . Elõre is köszi szépen!

Sance!

Az én cruiserem eladó, ha érdekel ezen a linken megtudod nézni. Az árat is megbeszélhetjük.

http://www.vatera.hu..._145714495.html

sance

sance

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hello!

Szeretnék egy cruisert venni,de nem igazán vagyok képben a témában. Egyszerüen ezek tetszenek a legjobban . Viszont nem tudom mit érdemes megvenni. Tanácsot szeretnék kérni, valami költségkímélõ megoldás érdekel. Keresgéltém már, és ami leginkább szimpatikus volt az Capriolo unicum verzója, mivel az újonan 50-60 körül elérhetö, viszont olvastam ezen a forumon, hogy ti ezt a bicót "nevetségesnek" tartjátok . Arra lennék kíváncsi miért . Elõre is köszi szépen!

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Helló,
nos akkor holnap Imivel fehérvárról együtt érkezünk, szerszám lesz nálam is tekintve a verdám állapotát, a hátsó gumim már lassan csereérett.Remélem a holnapot még kibírja!
Nézzük csak, segítsetek:
1.Davenef
2.Pickup
3.Monyec
4.Karesz
5.Tomaso
6.?
7.?
8.?
9.?
10.?

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Szia Zicceres!

Tökjó, hogy Ti is jöttök!
Javaslatom a pontosabb pozícióra a Nyugatinál a pályaudvar órája alatt, belül a bejáratnál.

Rettentõen sajnálom, de egyéb okok miatt be kell állnom holnap a boltba dolgozni és nem tudok menni a CM-re:cry:

Nagyon sajnálom mert minden le volt zsírozva, de ez a vállalkozói élet hátránya, saját magunk rabszolgái vagyunk.

Készítsetek minél több fotót hogy legalább képen lássam milyen volt.

Szép napos idõt!!!!!!!!!

kinCSÕ

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
http://piacter.bikem...?product=212765 Eladó lett, ha érdekel valakit vagy tud rá valaki érdeklõdõt, akkor ne tartsa magában. Elõre is köszönöm.:)

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Sziasztok!

Nagykõrösrõl mi is csatlakoznánk ketten a Karesz kollegát váró bizottsághoz:) 11.00-11.15 körül ott leszünk a Nyugatinál, de jó lenne valami ponossabb pozíció. Autóval érkezünk, ott letámasztjuk valahol és go!! Nekem a Margit-szigeti karikázis szimpibb de odatekerünk ahová gondoljátok csak tekerjünk!!!!!

CSÕ!

Szia Zicceres!

Tökjó, hogy Ti is jöttök!
Javaslatom a pontosabb pozícióra a Nyugatinál a pályaudvar órája alatt, belül a bejáratnál.
happy cruisin'
davenef

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

A következõképpen indulna a menet, az eddigi összehangolások alapján:

11:00 Monyec és Pickup klubtársak megérkeznek autómobillal a Hõsök terére ( Monyec klubtárs nem tartja kizártnak, hogy késni fog, de mivel jól ismeri a várost, bevállalta, hogy késõbb csatlakozik hozzánk a Liszt F. térnél) Bringa beizzít, kényelmesen áttekerünk a Nyugatihoz.

11:32 Megérkezik Kboros klubtárs, akit már várunk a Nyugatinál, minimum Pickup és jómagam, de valószínû Monyec is.

Ha Monyec késik, bevárjuk a Liszt Ferenc téren valamelyik kiülõs helyen.

Az elgondolás idáig ennyi, innentõl a program képlékeny, szabadon alakítható. Van egy olyan verze, hogy kajálunk egyet egy Monyec által javasolt olcsó, ámde minõségi kajáldában, az én ötletem az, hogy a Tabán elõtt tekerjünk ki a Margit-szigetre, egyrészt mert útba esik, másrészt kíváló kerekezõs hely, harmadrészt tudok ott egy jókis kiülõs helyet, ahol koccinthatnánk....ö...természetesen alkoholmentes italokkal, ahogyan a múltkor is :D
Tomaso, remélem Te is jössz és még sokan mások is. Vegacs, amint hallom, külföldön turnézik, na majd legközelebb.
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! ;)

Sziasztok!

Nagykõrösrõl mi is csatlakoznánk ketten a Karesz kollegát váró bizottsághoz:) 11.00-11.15 körül ott leszünk a Nyugatinál, de jó lenne valami ponossabb pozíció. Autóval érkezünk, ott letámasztjuk valahol és go!! Nekem a Margit-szigeti karikázis szimpibb de odatekerünk ahová gondoljátok csak tekerjünk!!!!!

CSÕ!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Szép napot mindenkinek.

Változások vannak mindenhol. Itt is.
Jelen pillanatban úgy néz ki, K.várról csak én megyek egyedül.
Egy kolléga halványan mondta még, hogy neki elõtte dolga lesz Bp-en, ott alszik v.mi.
Beszéltem Tomasoval, mivel õ is egyedül jön autóval, 9 körül találkozunk Székesfehérváron, és egy autóval megyünk a Hõsök terére.
Fényképezõt, lakatot, esernyõt viszek, ki tudja...

Csõ

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Szia András!

Légyszi ugorj ki megnézni azt a helyet amelyiket mondtam, hogy vasárnap is mûködik.

kösz

Megnéztem, jó kis hely, de hétvégén sajnos nincs nyitva.
Vasárnapig kitalálom/kitaláljuk, hogy hol együnk, ahol a bringáink is biztonságban vannak. Lakatot mindenesetre hozzatok!
happy cruisin'
davenef

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Ooookkkééé !
Már csak a jó idõt kell megrendelni !
Minden rendben alakul, frankó !
:)

Tuti a buli!Nagyfõnõkkel meg Aignersziszivel le van zsírozva!
köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sziasztok, szerintetek mennyiért tudnám eladni a cruiseremet?:chin:
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Posted Image
Posted Image
Nexus 7es agyváltó, Schwinn váz és a többi...
A választ elõre is köszönöm!

Szerintem kb max 50000 jó magyar pénz.
A nexus7 csábító lehet sok emberkének!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Kicsit nagyon irigyellek titeket!
Jó tekerést a CM-re!
Remélem képekkel nem fogtok fukarkodni.
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Ooookkkééé !
Már csak a jó idõt kell megrendelni !
Minden rendben alakul, frankó !
:)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
[quote name='T0maso']Sziasztok!
Igyekszem odaérni 11:30-ra a Nyugatihoz a basman próbájáról nem szeretnék én sem lemaradni:)
Ahogy elnézem nem lesz vonatom délelõtt úgyhogy bevágom megint valahogy a kocsiba és majd-mint tavaly- ugye segítetek összeszerelni?

:D
Tomaso, remélem Te is jössz és még sokan mások is. Vegacs, amint hallom, külföldön turnézik, na majd legközelebb.
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! ;)[/QUOTE][/QUOTE]

Akkor próbálj meg te is a Felvontérre jönni és segítek összehegeszteni a bringád.Lesz nálam szerszám!9 körül indulok Oroszlány citybõl, szentem legkésõbb 10.30-kor ott leszünk.Ja!Asszonypajti kacérkodik a gondolattal. hogy felnyergel.

Csók a Család

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Sziasztok!
Igyekszem odaérni 11:30-ra a Nyugatihoz a basman próbájáról nem szeretnék én sem lemaradni:)
Ahogy elnézem nem lesz vonatom délelõtt úgyhogy bevágom megint valahogy a kocsiba és majd-mint tavaly- ugye segítetek összeszerelni?

:D
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! ;)[/QUOTE]

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

A következõképpen indulna a menet, az eddigi összehangolások alapján:

11:00 Monyec és Pickup klubtársak megérkeznek autómobillal a Hõsök terére ( Monyec klubtárs nem tartja kizártnak, hogy késni fog, de mivel jól ismeri a várost, bevállalta, hogy késõbb csatlakozik hozzánk a Liszt F. térnél) Bringa beizzít, kényelmesen áttekerünk a Nyugatihoz.

11:32 Megérkezik Kboros klubtárs, akit már várunk a Nyugatinál, minimum Pickup és jómagam, de valószínû Monyec is.

Ha Monyec késik, bevárjuk a Liszt Ferenc téren valamelyik kiülõs helyen.

Az elgondolás idáig ennyi, innentõl a program képlékeny, szabadon alakítható. Van egy olyan verze, hogy kajálunk egyet egy Monyec által javasolt olcsó, ámde minõségi kajáldában, az én ötletem az, hogy a Tabán elõtt tekerjünk ki a Margit-szigetre, egyrészt mert útba esik, másrészt kíváló kerekezõs hely, harmadrészt tudok ott egy jókis kiülõs helyet, ahol koccinthatnánk....ö...természetesen alkoholmentes italokkal, ahogyan a múltkor is :D
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! ;)

Szia András!

Légyszi ugorj ki megnézni azt a helyet amelyiket mondtam, hogy vasárnap is mûködik.

kösz