Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. április 18. - 21:41
Írta 2009. április 18. - 20:54
Írta 2009. április 18. - 20:41
Asszem, hogy legalább két gyerkõc is lesz, én és Monyec hozzuk a nagyfiainkat.Helló,
nos akkor holnap Imivel fehérvárról együtt érkezünk, szerszám lesz nálam is tekintve a verdám állapotát, a hátsó gumim már lassan csereérett.Remélem a holnapot még kibírja!
Nézzük csak, segítsetek:
1.Davenef
2.Pickup
3.Monyec
4.Karesz
5.Tomaso
6.?
7.?
8.?
9.?
10.?
Plusz még páran bejelentkeztek a wiw-rõl is, nem tom, hogy ott lesznek-e ?
Ennyi.
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. április 18. - 20:35
Rettentõen sajnálom, de egyéb okok miatt be kell állnom holnap a boltba dolgozni és nem tudok menni a CM-re:cry:
Nagyon sajnálom mert minden le volt zsírozva, de ez a vállalkozói élet hátránya, saját magunk rabszolgái vagyunk.
Készítsetek minél több fotót hogy legalább képen lássam milyen volt.
Szép napos idõt!!!!!!!!!
kinCSÕ
Ó, bakker !
Sajnálom...
Persze, fotózni fogunk, biztos lehetsz benne !
Adios
Írta 2009. április 18. - 16:39
Hello!
Szeretnék egy cruisert venni,de nem igazán vagyok képben a témában. Egyszerüen ezek tetszenek a legjobban . Viszont nem tudom mit érdemes megvenni. Tanácsot szeretnék kérni, valami költségkímélõ megoldás érdekel. Keresgéltém már, és ami leginkább szimpatikus volt az Capriolo unicum verzója, mivel az újonan 50-60 körül elérhetö, viszont olvastam ezen a forumon, hogy ti ezt a bicót "nevetségesnek" tartjátok . Arra lennék kíváncsi miért . Elõre is köszi szépen!
Sance!
Az én cruiserem eladó, ha érdekel ezen a linken megtudod nézni. Az árat is megbeszélhetjük.
http://www.vatera.hu..._145714495.html
Írta 2009. április 18. - 16:21
Szeretnék egy cruisert venni,de nem igazán vagyok képben a témában. Egyszerüen ezek tetszenek a legjobban . Viszont nem tudom mit érdemes megvenni. Tanácsot szeretnék kérni, valami költségkímélõ megoldás érdekel. Keresgéltém már, és ami leginkább szimpatikus volt az Capriolo unicum verzója, mivel az újonan 50-60 körül elérhetö, viszont olvastam ezen a forumon, hogy ti ezt a bicót "nevetségesnek" tartjátok . Arra lennék kíváncsi miért . Elõre is köszi szépen!
Írta 2009. április 18. - 16:14
nos akkor holnap Imivel fehérvárról együtt érkezünk, szerszám lesz nálam is tekintve a verdám állapotát, a hátsó gumim már lassan csereérett.Remélem a holnapot még kibírja!
Nézzük csak, segítsetek:
1.Davenef
2.Pickup
3.Monyec
4.Karesz
5.Tomaso
6.?
7.?
8.?
9.?
10.?
Írta 2009. április 18. - 15:21
Szia Zicceres!
Tökjó, hogy Ti is jöttök!
Javaslatom a pontosabb pozícióra a Nyugatinál a pályaudvar órája alatt, belül a bejáratnál.
Rettentõen sajnálom, de egyéb okok miatt be kell állnom holnap a boltba dolgozni és nem tudok menni a CM-re:cry:
Nagyon sajnálom mert minden le volt zsírozva, de ez a vállalkozói élet hátránya, saját magunk rabszolgái vagyunk.
Készítsetek minél több fotót hogy legalább képen lássam milyen volt.
Szép napos idõt!!!!!!!!!
kinCSÕ
Írta 2009. április 18. - 11:09
Írta 2009. április 17. - 17:01
Sziasztok!
Nagykõrösrõl mi is csatlakoznánk ketten a Karesz kollegát váró bizottsághoz:) 11.00-11.15 körül ott leszünk a Nyugatinál, de jó lenne valami ponossabb pozíció. Autóval érkezünk, ott letámasztjuk valahol és go!! Nekem a Margit-szigeti karikázis szimpibb de odatekerünk ahová gondoljátok csak tekerjünk!!!!!
CSÕ!
Szia Zicceres!
Tökjó, hogy Ti is jöttök!
Javaslatom a pontosabb pozícióra a Nyugatinál a pályaudvar órája alatt, belül a bejáratnál.
davenef
Írta 2009. április 17. - 11:05
A következõképpen indulna a menet, az eddigi összehangolások alapján:
11:00 Monyec és Pickup klubtársak megérkeznek autómobillal a Hõsök terére ( Monyec klubtárs nem tartja kizártnak, hogy késni fog, de mivel jól ismeri a várost, bevállalta, hogy késõbb csatlakozik hozzánk a Liszt F. térnél) Bringa beizzít, kényelmesen áttekerünk a Nyugatihoz.
11:32 Megérkezik Kboros klubtárs, akit már várunk a Nyugatinál, minimum Pickup és jómagam, de valószínû Monyec is.
Ha Monyec késik, bevárjuk a Liszt Ferenc téren valamelyik kiülõs helyen.
Az elgondolás idáig ennyi, innentõl a program képlékeny, szabadon alakítható. Van egy olyan verze, hogy kajálunk egyet egy Monyec által javasolt olcsó, ámde minõségi kajáldában, az én ötletem az, hogy a Tabán elõtt tekerjünk ki a Margit-szigetre, egyrészt mert útba esik, másrészt kíváló kerekezõs hely, harmadrészt tudok ott egy jókis kiülõs helyet, ahol koccinthatnánk....ö...természetesen alkoholmentes italokkal, ahogyan a múltkor is
Tomaso, remélem Te is jössz és még sokan mások is. Vegacs, amint hallom, külföldön turnézik, na majd legközelebb.
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd!
Sziasztok!
Nagykõrösrõl mi is csatlakoznánk ketten a Karesz kollegát váró bizottsághoz:) 11.00-11.15 körül ott leszünk a Nyugatinál, de jó lenne valami ponossabb pozíció. Autóval érkezünk, ott letámasztjuk valahol és go!! Nekem a Margit-szigeti karikázis szimpibb de odatekerünk ahová gondoljátok csak tekerjünk!!!!!
CSÕ!
Írta 2009. április 17. - 10:05
Változások vannak mindenhol. Itt is.
Jelen pillanatban úgy néz ki, K.várról csak én megyek egyedül.
Egy kolléga halványan mondta még, hogy neki elõtte dolga lesz Bp-en, ott alszik v.mi.
Beszéltem Tomasoval, mivel õ is egyedül jön autóval, 9 körül találkozunk Székesfehérváron, és egy autóval megyünk a Hõsök terére.
Fényképezõt, lakatot, esernyõt viszek, ki tudja...
Csõ
Írta 2009. április 17. - 09:43
Szia András!
Légyszi ugorj ki megnézni azt a helyet amelyiket mondtam, hogy vasárnap is mûködik.
kösz
Megnéztem, jó kis hely, de hétvégén sajnos nincs nyitva.
Vasárnapig kitalálom/kitaláljuk, hogy hol együnk, ahol a bringáink is biztonságban vannak. Lakatot mindenesetre hozzatok!
davenef
Írta 2009. április 16. - 23:18
Tuti a buli!Nagyfõnõkkel meg Aignersziszivel le van zsírozva!Ooookkkééé !
Már csak a jó idõt kell megrendelni !
Minden rendben alakul, frankó !
köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés
Írta 2009. április 16. - 22:36
Szerintem kb max 50000 jó magyar pénz.Sziasztok, szerintetek mennyiért tudnám eladni a cruiseremet?:chin:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nexus 7es agyváltó, Schwinn váz és a többi...
A választ elõre is köszönöm!
A nexus7 csábító lehet sok emberkének!
CSÕ
Írta 2009. április 16. - 22:30
Jó tekerést a CM-re!
Remélem képekkel nem fogtok fukarkodni.
CSÕ
Írta 2009. április 16. - 20:55
Már csak a jó idõt kell megrendelni !
Minden rendben alakul, frankó !
Írta 2009. április 16. - 20:38
Igyekszem odaérni 11:30-ra a Nyugatihoz a basman próbájáról nem szeretnék én sem lemaradni:)
Ahogy elnézem nem lesz vonatom délelõtt úgyhogy bevágom megint valahogy a kocsiba és majd-mint tavaly- ugye segítetek összeszerelni?
Tomaso, remélem Te is jössz és még sokan mások is. Vegacs, amint hallom, külföldön turnézik, na majd legközelebb.
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! [/QUOTE][/QUOTE]
Akkor próbálj meg te is a Felvontérre jönni és segítek összehegeszteni a bringád.Lesz nálam szerszám!9 körül indulok Oroszlány citybõl, szentem legkésõbb 10.30-kor ott leszünk.Ja!Asszonypajti kacérkodik a gondolattal. hogy felnyergel.
Csók a Család
Írta 2009. április 16. - 17:01
Igyekszem odaérni 11:30-ra a Nyugatihoz a basman próbájáról nem szeretnék én sem lemaradni:)
Ahogy elnézem nem lesz vonatom délelõtt úgyhogy bevágom megint valahogy a kocsiba és majd-mint tavaly- ugye segítetek összeszerelni?
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd! [/QUOTE]
Írta 2009. április 16. - 16:41
Szia András!A következõképpen indulna a menet, az eddigi összehangolások alapján:
11:00 Monyec és Pickup klubtársak megérkeznek autómobillal a Hõsök terére ( Monyec klubtárs nem tartja kizártnak, hogy késni fog, de mivel jól ismeri a várost, bevállalta, hogy késõbb csatlakozik hozzánk a Liszt F. térnél) Bringa beizzít, kényelmesen áttekerünk a Nyugatihoz.
11:32 Megérkezik Kboros klubtárs, akit már várunk a Nyugatinál, minimum Pickup és jómagam, de valószínû Monyec is.
Ha Monyec késik, bevárjuk a Liszt Ferenc téren valamelyik kiülõs helyen.
Az elgondolás idáig ennyi, innentõl a program képlékeny, szabadon alakítható. Van egy olyan verze, hogy kajálunk egyet egy Monyec által javasolt olcsó, ámde minõségi kajáldában, az én ötletem az, hogy a Tabán elõtt tekerjünk ki a Margit-szigetre, egyrészt mert útba esik, másrészt kíváló kerekezõs hely, harmadrészt tudok ott egy jókis kiülõs helyet, ahol koccinthatnánk....ö...természetesen alkoholmentes italokkal, ahogyan a múltkor is
Állítólag valahol becsatlakoznak a "Basman-os fiúk" is, remélem, kölcsön adják egy körre a verdájukat majd!
Légyszi ugorj ki megnézni azt a helyet amelyiket mondtam, hogy vasárnap is mûködik.
kösz