Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

szedrik5

szedrik5

vendég

• fórumtag
  • 107 posts
Hali !

Nõi cruizer vázat keresnék eladót ,olyat aminek a hátsó támvilla és láncvilla ivben hajlitot .
Illetve érdekel kivel tudnék készitetni ,ha már nem kapok "gyárit" .

Segitségetekre várva . . .
szedrik

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Na akkor itt is megemlítem.... hátha valakinek pont erre van szüksége... :) ELADÓ LETT :(

Feltöltött kép

Taximi

Taximi

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
A sárvédõvel kapcsolatban köszi a segítséget, de már sikerült beszerezni egy új darabot. Éppen a fényezõnél vannak :)

HPety

HPety

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Üdv!
Gyorsan közzé tenném a tapasztalataim az agydinamós dobfékkel kapcsolatban ami tulajdonképpen pozitív. Azt nagyon sajnáltam, hogy a SHIMANO nem talált bele ebbe a körbe ugyanis nem gyárt efféle agyat. Nekem spec. a cruiseremen az összes agy és forgó alkatrész (középcsapágy átalakítóval) monoblokk, Nexus 7-es hátsó, nexus hajtómû, Rollerfék+agydinamó elöl...mind = SHIMANO. Sajnos az elsõ fékem Roller fék amit a japcsi gyártó a dobfék helyett javasol, na ezért nem szabad pénzt kiadni, minden más faja!
Viszont a fiacskám Capriolo elsõ agyát nemrég fûzettem át agy Sturmey & Archer nevû szösszenetre amely ~20.000 HUF-ért igen jó választás mint dobos dinamó. Bõségesen ellátva a beszereléshez szükséges alkatrészekkel, kitûnõ minõségben. csak javasolni tudom.
Sturmey Archer XL-FDD dinamós, 90mm dobfékes (Kerék | Agy - Elsõ | Dinamós) | Kerékpár Webshop
Íme egy példány!

Köszönöm!
Ez nagyon szimpatikus példánynak tûnik. És az ára sem horror, ha tényleg jó.
Van valami buktatója a beépítésének?

Megjöttek a barna Fat Frank gumik a géphez. Elég jól néznek ki. Kíváncsi leszek, hogy majd felszerelve mit mutatnak.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Üdv Kedves Barátom!

Igen ezzel az eszközzel és egy faja monoblokkal csak emlék a kattogó hajtókar.

Más: Fat hátsógumi.

Sajna egyre több kereskedõnek törik bele a bicskája a 26"x3" -os hátsóba Flame mintával. Akad olyan akinek a bicóján ilyen van de per pillanat nem tud beszerezni.
A fehér oldalfal csak álom már!

26*3 ba nem volt fehér falu és nem is lesz, nekem van egy alig használt feketém.

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Üdv Kedves Barátom!

Igen ezzel az eszközzel és egy faja monoblokkal csak emlék a kattogó hajtókar.

Más: Fat hátsógumi.

Sajna egyre több kereskedõnek törik bele a bicskája a 26"x3" -os hátsóba Flame mintával. Akad olyan akinek a bicóján ilyen van de per pillanat nem tud beszerezni.
A fehér oldalfal csak álom már!

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Üdv!
Gyorsan közzé tenném a tapasztalataim az agydinamós dobfékkel kapcsolatban ami tulajdonképpen pozitív. Azt nagyon sajnáltam, hogy a SHIMANO nem talált bele ebbe a körbe ugyanis nem gyárt efféle agyat. Nekem spec. a cruiseremen az összes agy és forgó alkatrész (középcsapágy átalakítóval) monoblokk, Nexus 7-es hátsó, nexus hajtómû, Rollerfék+agydinamó elöl...mind = SHIMANO. Sajnos az elsõ fékem Roller fék amit a japcsi gyártó a dobfék helyett javasol, na ezért nem szabad pénzt kiadni, minden más faja!
Viszont a fiacskám Capriolo elsõ agyát nemrég fûzettem át agy Sturmey & Archer nevû szösszenetre amely ~20.000 HUF-ért igen jó választás mint dobos dinamó. Bõségesen ellátva a beszereléshez szükséges alkatrészekkel, kitûnõ minõségben. csak javasolni tudom.
Sturmey Archer XL-FDD dinamós, 90mm dobfékes (Kerék | Agy - Elsõ | Dinamós) | Kerékpár Webshop
Íme egy példány!

Helo Magilla!

Ezzel oldottad meg a középrészt:Truvativ Monoblokk adapter BMX-hez (Hajtás | Integrált csapágy) | Kerékpár Webshop

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Na kedves hölgyeim , uraim , olvasva ezt( A hordozórakétát nem lehet a Holdra vinni | Criticalmass.hu ) a cikket , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére a facebookon:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek benneteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában, hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !
Köszönöm a figyelmet, üdv Csaba .

A döntéseteket esetleg pozitívan befolyásoló tényezõ lehet ;), hogy az autómentes nap 22-én lesz, ami szombatra esik:
jfehrti "Krkp" kulturlis Egyeslet
Az elmúlt években egy saját névre szóló forgalmival ingyen lehetett utazni a vasúton, sõt a bringa is díjmentesen volt szállítható !
Remélhetõleg idén sem lesz másként.

Át szeretném alakítani az elejét,hogy fogadjon szélesebb felnit,meg még egy két titkos dolog. :)
Van egy két kerékszettem szerencsére, kísérletezés lesz. :)

Jól hangzik, csak meg ne bánd ;) ...

You can never have "enough" bikes.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Milyen irányú lesz az átalakítás?

Át szeretném alakítani az elejét,hogy fogadjon szélesebb felnit,meg még egy két titkos dolog. :)
Van egy két kerékszettem szerencsére, kísérletezés lesz. :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
megveszem.ird le mit kérsz érte!
üdv Monyec

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hálás köszönet azoknak akik lelkükön viselték a kövér hátsógumi beszerzésem nyûgeit és infókkal segítették azt!
Köszi lányok!

magilla

magilla

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Sziasztok!
Ahogy ígértem egy kép az alapról:
Feltöltött kép
Belõle lesz egyszer valami.

Gondolkodtam az agydinamós dobféken hozzá.
Van valakinek tapasztalata ilyennel?

Üdv!
Íme egy példány!

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Hosszú tépelõdés után úgy döntöttem,hogy átalakítom Smoky-t.A Monark villámtól esetleg megválnék (nem minden áron) csak ésszerû árért.Ha valakit érdekel privátban keressen meg.! Csak a miheztartás végett az új ára+vám+áfa. :cool2:

Milyen irányú lesz az átalakítás?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Hosszú tépelõdés után úgy döntöttem,hogy átalakítom Smoky-t.A Monark villámtól esetleg megválnék (nem minden áron) csak ésszerû árért.Ha valakit érdekel privátban keressen meg.! Csak a miheztartás végett az új ára+vám+áfa. :cool2:

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Na kedves hölgyeim , uraim , olvasva ezt( A hordozórakétát nem lehet a Holdra vinni | Criticalmass.hu ) a cikket , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére a facebookon:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek benneteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában, hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !

Én még sajna nem tudok nyilatkozni. :(

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
"Sziasztok !
Antónia"
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Csõ mindenkinek!

Ahogy hallom, ez már megint egy jól sikerült találkozó volt, mint mindig.:)
Sajnos én meg itt szívtam a leltárral meg az új készletezõprogrammal szombaton, de gondoltam Rátok és ittam én is egy radlert.
Örülök hogy sikerült jó idõt kifognotok, várjuk a képeket.

Jó éjt.:P

Helló Imi , sajnáljuk hogy te se és aki nem volt ott nem tudtatok eljönni. Képek ide is biztos felkerülnek majd , de ha kiváncsi vagy akkor a facebookon már fent van , üdv .
Remélem jó lett a leltár :)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Kedves Barátaim !

Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

Csõ mindenkinek!

Ahogy hallom, ez már megint egy jól sikerült találkozó volt, mint mindig.:)
Sajnos én meg itt szívtam a leltárral meg az új készletezõprogrammal szombaton, de gondoltam Rátok és ittam én is egy radlert.
Örülök hogy sikerült jó idõt kifognotok, várjuk a képeket.

Jó éjt.:P

GhostDUCK

GhostDUCK

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
WEE RUBBER VRB-287 bõl létezik (fehér oldalfal) és szerintem be is tudják szerezni (pl.: Aranykerék 2004 Kft-nél)
24x3.00 Knobby & Cruiser Tire
26x3.00 Knobby & Cruiser Tire
VEE RUBBER : BICYCLE TIRE

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Kedves Barátaim !

Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

Még nem volt alkalmam megköszönni nektek.... HÁT KÖSZÖNÖM ÉN IS.... jól éreztem magam... persze ez köszönhetõ volt a pálinkának is... ;)
Köszönjük az egész családnak a kitartást és, hogy elviseltetek minket...... :D