Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2012. September 11. - 12:54
Nõi cruizer vázat keresnék eladót ,olyat aminek a hátsó támvilla és láncvilla ivben hajlitot .
Illetve érdekel kivel tudnék készitetni ,ha már nem kapok "gyárit" .
Segitségetekre várva . . .
Posted 2012. September 10. - 23:08
Posted 2012. September 10. - 11:48
Posted 2012. September 09. - 10:59
Üdv!
Gyorsan közzé tenném a tapasztalataim az agydinamós dobfékkel kapcsolatban ami tulajdonképpen pozitív. Azt nagyon sajnáltam, hogy a SHIMANO nem talált bele ebbe a körbe ugyanis nem gyárt efféle agyat. Nekem spec. a cruiseremen az összes agy és forgó alkatrész (középcsapágy átalakítóval) monoblokk, Nexus 7-es hátsó, nexus hajtómû, Rollerfék+agydinamó elöl...mind = SHIMANO. Sajnos az elsõ fékem Roller fék amit a japcsi gyártó a dobfék helyett javasol, na ezért nem szabad pénzt kiadni, minden más faja!
Viszont a fiacskám Capriolo elsõ agyát nemrég fûzettem át agy Sturmey & Archer nevû szösszenetre amely ~20.000 HUF-ért igen jó választás mint dobos dinamó. Bõségesen ellátva a beszereléshez szükséges alkatrészekkel, kitûnõ minõségben. csak javasolni tudom.
Sturmey Archer XL-FDD dinamós, 90mm dobfékes (Kerék | Agy - Elsõ | Dinamós) | Kerékpár Webshop
Íme egy példány!
Köszönöm!
Ez nagyon szimpatikus példánynak tûnik. És az ára sem horror, ha tényleg jó.
Van valami buktatója a beépítésének?
Megjöttek a barna Fat Frank gumik a géphez. Elég jól néznek ki. Kíváncsi leszek, hogy majd felszerelve mit mutatnak.
Posted 2012. September 08. - 08:39
Üdv Kedves Barátom!
Igen ezzel az eszközzel és egy faja monoblokkal csak emlék a kattogó hajtókar.
Más: Fat hátsógumi.
Sajna egyre több kereskedõnek törik bele a bicskája a 26"x3" -os hátsóba Flame mintával. Akad olyan akinek a bicóján ilyen van de per pillanat nem tud beszerezni.
A fehér oldalfal csak álom már!
26*3 ba nem volt fehér falu és nem is lesz, nekem van egy alig használt feketém.
Posted 2012. September 08. - 07:55
Igen ezzel az eszközzel és egy faja monoblokkal csak emlék a kattogó hajtókar.
Más: Fat hátsógumi.
Sajna egyre több kereskedõnek törik bele a bicskája a 26"x3" -os hátsóba Flame mintával. Akad olyan akinek a bicóján ilyen van de per pillanat nem tud beszerezni.
A fehér oldalfal csak álom már!
Posted 2012. September 07. - 11:55
Üdv!
Gyorsan közzé tenném a tapasztalataim az agydinamós dobfékkel kapcsolatban ami tulajdonképpen pozitív. Azt nagyon sajnáltam, hogy a SHIMANO nem talált bele ebbe a körbe ugyanis nem gyárt efféle agyat. Nekem spec. a cruiseremen az összes agy és forgó alkatrész (középcsapágy átalakítóval) monoblokk, Nexus 7-es hátsó, nexus hajtómû, Rollerfék+agydinamó elöl...mind = SHIMANO. Sajnos az elsõ fékem Roller fék amit a japcsi gyártó a dobfék helyett javasol, na ezért nem szabad pénzt kiadni, minden más faja!
Viszont a fiacskám Capriolo elsõ agyát nemrég fûzettem át agy Sturmey & Archer nevû szösszenetre amely ~20.000 HUF-ért igen jó választás mint dobos dinamó. Bõségesen ellátva a beszereléshez szükséges alkatrészekkel, kitûnõ minõségben. csak javasolni tudom.
Sturmey Archer XL-FDD dinamós, 90mm dobfékes (Kerék | Agy - Elsõ | Dinamós) | Kerékpár Webshop
Íme egy példány!
Helo Magilla!
Ezzel oldottad meg a középrészt:Truvativ Monoblokk adapter BMX-hez (Hajtás | Integrált csapágy) | Kerékpár Webshop
Posted 2012. September 07. - 07:15
A döntéseteket esetleg pozitívan befolyásoló tényezõ lehet , hogy az autómentes nap 22-én lesz, ami szombatra esik:Na kedves hölgyeim , uraim , olvasva ezt( A hordozórakétát nem lehet a Holdra vinni | Criticalmass.hu ) a cikket , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére a facebookon:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek benneteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában, hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !
Köszönöm a figyelmet, üdv Csaba .
jfehrti "Krkp" kulturlis Egyeslet
Az elmúlt években egy saját névre szóló forgalmival ingyen lehetett utazni a vasúton, sõt a bringa is díjmentesen volt szállítható !
Remélhetõleg idén sem lesz másként.
Jól hangzik, csak meg ne bánd ...Át szeretném alakítani az elejét,hogy fogadjon szélesebb felnit,meg még egy két titkos dolog.
Van egy két kerékszettem szerencsére, kísérletezés lesz.
You can never have "enough" bikes.
Posted 2012. September 06. - 23:20
Milyen irányú lesz az átalakítás?
Át szeretném alakítani az elejét,hogy fogadjon szélesebb felnit,meg még egy két titkos dolog.
Van egy két kerékszettem szerencsére, kísérletezés lesz.
Posted 2012. September 06. - 22:19
Posted 2012. September 06. - 21:16
Köszi lányok!
Posted 2012. September 06. - 21:12
Sziasztok!
Ahogy ígértem egy kép az alapról:
Belõle lesz egyszer valami.
Gondolkodtam az agydinamós dobféken hozzá.
Van valakinek tapasztalata ilyennel?
Üdv!
Íme egy példány!
Posted 2012. September 06. - 20:30
Hosszú tépelõdés után úgy döntöttem,hogy átalakítom Smoky-t.A Monark villámtól esetleg megválnék (nem minden áron) csak ésszerû árért.Ha valakit érdekel privátban keressen meg.! Csak a miheztartás végett az új ára+vám+áfa. :cool2:
Milyen irányú lesz az átalakítás?
Posted 2012. September 06. - 15:19
Posted 2012. September 06. - 14:59
Na kedves hölgyeim , uraim , olvasva ezt( A hordozórakétát nem lehet a Holdra vinni | Criticalmass.hu ) a cikket , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére a facebookon:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek benneteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában, hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !
Én még sajna nem tudok nyilatkozni.
Posted 2012. September 05. - 17:33
"Sziasztok !
Antónia"
Posted 2012. September 04. - 09:59
Csõ mindenkinek!
Ahogy hallom, ez már megint egy jól sikerült találkozó volt, mint mindig.
Sajnos én meg itt szívtam a leltárral meg az új készletezõprogrammal szombaton, de gondoltam Rátok és ittam én is egy radlert.
Örülök hogy sikerült jó idõt kifognotok, várjuk a képeket.
Jó éjt.
Helló Imi , sajnáljuk hogy te se és aki nem volt ott nem tudtatok eljönni. Képek ide is biztos felkerülnek majd , de ha kiváncsi vagy akkor a facebookon már fent van , üdv .
Remélem jó lett a leltár
Posted 2012. September 03. - 21:20
Kedves Barátaim !
Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
Csõ mindenkinek!
Ahogy hallom, ez már megint egy jól sikerült találkozó volt, mint mindig.
Sajnos én meg itt szívtam a leltárral meg az új készletezõprogrammal szombaton, de gondoltam Rátok és ittam én is egy radlert.
Örülök hogy sikerült jó idõt kifognotok, várjuk a képeket.
Jó éjt.
Posted 2012. September 03. - 11:53
24x3.00 Knobby & Cruiser Tire
26x3.00 Knobby & Cruiser Tire
VEE RUBBER : BICYCLE TIRE
Posted 2012. September 03. - 11:12
Kedves Barátaim !
Részünkrõl a megtiszteltetés, hogy ismét eljöttetek és jól éreztétek magatokat !
Örülök, hogy minden rendben volt, és kellemesen telt a közös hétvége .
A következõ (nem tudom, mikor és hol ) bulira a régi és új arcok együtt jöjjenek össze, és kerekítsünk egy mega-bulit !
Köszönöm mindannyiótoknak a részvételt !
Csõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
Még nem volt alkalmam megköszönni nektek.... HÁT KÖSZÖNÖM ÉN IS.... jól éreztem magam... persze ez köszönhetõ volt a pálinkának is...
Köszönjük az egész családnak a kitartást és, hogy elviseltetek minket......