Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Bocs, talán így egyszerübb:
http://www.pg-bikes....s/SATTEL/SATTEL

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Kedves Karcsi!

Találtam még egy fehér nyerget pg-bike.
Nézd meg!Az ár szerintem jó.

Üdv:Monyec

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Szia Csabicsekker.
Jó a Nedaod, meg a Fat Frank!
Képzeld el, hogy mutatna egy krémszínû Nedaoban. Vagy sok lenne a krémbõl?

Miki.
Nagyon jól alakul a bringád. De azt a gyorszárat lecserélném a helyedben két okból is:
Nem néz ki jól egy olyan Lepper alatt. A másik ok meg az, hogy ez egy nem olcsó nyereg (meg ritka is itthon), valaki nehogy kiemelje a helyérõl nyeregcsövestõl!!!
Pillanatok mûve, aztán nem biztos hogy jobban fucc, mint a kib@..ott tolvaj.:no:

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Egy springer villa beszerzése lesz a következõ dolgom,remélem most megbarátkozom vele és nem fog nyekergni alattam!
Egy olyan fekvõbringát én is szívesen kipróbálnék nagyon tetszenek,tuti kényelmesek lehetnek!
CSÕ

Lehet, hogy a korábbinál erõsebb rugóval jobban járnál-ha lehet választani.
Az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat-csõváz

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Helló dr gonzo , számomra az elsõdleges az esztétika volt bár felszerelés után rá jöttem hogy sokkal komfortosabb a ballonos gumi (sok helyen ugy emlegetik a schwalbe nagy gumijait mint lengéscsillapító), volt is egy érdekes jelenség tök véletlenül történt ugyanis, hogy össze szerelés miatt félig fujtam fel a gumit (kb 1.5-1.8 bar) ,és beszerelés után ahogy fordítottam meg a bicót ,kicsúszott a kezembõl a hátulja ami földetérés után kb. így pattogott :jupi:. Tökre tetszett , szórakoztam is vele egy darabig. Az agyváltóra meg egyértelmû a válaszom , ha van rá keret ki ne hagyd !!!!!!!!!!!!

Szerintem bézs színben nyomjad, ami passzol a gumik színéhez. Én Nedaot csak képen láttam, de sok barna nincs benne.
Az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat-csõváz

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Grat a bicóhoz nagyon szép.
Dr Gonzónak biztos lesz hozzád egy pár kérdése!Véleményem szerint én meghagytam volna a bigapple gumit feketén és úgy hagytam volna fent a gépen,ehhez a fat frank -hez meg valami színben hozzáillõ kiegészítõt raknék a bringára pl markolat de csak az összhatás miatt.Nagyon pöpec a 2 kis csepp lámpa hátul,elöl is biztos szép,de nagyon eldugtad.Látszik hogy sok babusgatást kap a bicó mégegyszer grat hozzá.
Nyíregyházán is gyûlik a kis csipet-csapat!
CSÕ

Helló Myk, köszi a reakciót. Az elsõ felállás az volt hogy marad a gumi feketén, fel is raktam de nem bírtam vele kibékülni olyan stílus idegen volt. A kiegészítõkkel kapcsolatban meg pont azok a következõ lépések hogy markolat+ülés ,csak még nem döntöttem el hogy barna legyen vagy bézs színü mint a gumi.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

A gyári gumik lecserélése okozott valami komfortbeli változást, vagy pusztán az esztétika miatt cserélgetted?

Az agyváltó mennyire szükséges a kizárólag városi bringázáshoz?

Helló dr gonzo , számomra az elsõdleges az esztétika volt bár felszerelés után rá jöttem hogy sokkal komfortosabb a ballonos gumi (sok helyen ugy emlegetik a schwalbe nagy gumijait mint lengéscsillapító), volt is egy érdekes jelenség tök véletlenül történt ugyanis, hogy össze szerelés miatt félig fujtam fel a gumit (kb 1.5-1.8 bar) ,és beszerelés után ahogy fordítottam meg a bicót ,kicsúszott a kezembõl a hátulja ami földetérés után kb. így pattogott :jupi:. Tökre tetszett , szórakoztam is vele egy darabig. Az agyváltóra meg egyértelmû a válaszom , ha van rá keret ki ne hagyd !!!!!!!!!!!!

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Felkerült a legutóbb általam épített bringára a Velo-X-es sárvédõ garnitúra.
Mind nekem, mind a megrendelõnek nagyon-nagyon tetszik...
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Nagyon szép! Elegáns.

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Minden minõségi bõráru ápolására méhviasz alapú kencét ajánlanak, (bõrkabát, autóülés, ülõgarnitúra, csizma, motocross csizma, stb) szerintem azzal jársz a legjobban. Az ápoláson túlmenõen vízállóvá is teszi a bõrt.

Túraboltokban beszerezhetõ.

Ha meleg a bõr akkor még mélyebben beleivódik a bõr szöveteibe.

A motoroscsizmáknál az elektromos sütõt is ajánlják, de szerintem ha kiteszed a tûzõ napra pár órára (azt biztosan elbírja) az is elég, és úgy kend be a méhviaszos ápolóval.

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

:jupi::jupi:Sziasztok "kollégák" eddig csak kb. 3 x írtam ide , de minden nap legalább kétszer olvasom az oldalt . Úgy éreztem eljött az ideje hogy ismét írjak, a bicajom kezdi elérni az elképzelt formát , de vannak mindíg új ötletek . Az alap egy Gepida Nedao Classic volt, ami rákerült,változott csak felsorolás szintjén: elsõ-,hátsó lámpa ledes(saját fejlesztés), agyváltó,kürt, külsõ gumi (kétszer is volt változás, az elsõ Schwalbe BigApple 26x2.35 sajátkezüleg festettem a fehér peremet,hát szar meló mit mondjak; a második Schwalbe FatFrank 26x2.35), sárvédõ . Megpróbálok fényképeket felrakni , ha sikerül véleményeket kérnék ( a jó és a rossz is építõ jellegü ),köszi. kepfeltoltes.hu/view/090517/bicaj_011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/view/090517/bicaj_011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A gyári gumik lecserélése okozott valami komfortbeli változást, vagy pusztán az esztétika miatt cserélgetted?

Az agyváltó mennyire szükséges a kizárólag városi bringázáshoz?

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Tudok egy jó túraboltot, szétnézek hátha tartanak!:)
CSÕ

Az eladóval vigyázz, mert a legravaszabb eladó, a túraboltos eladó, pláne ha férfi :-)

Az a gyanús, ha nem gyanús:-)

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Dr Gonzónak biztos lesz hozzád egy pár kérdése!Véleményem szerint én meghagytam volna a bigapple gumit feketén és úgy hagytam volna fent a gépen,ehhez a fat frank -hez meg valami színben hozzáillõ kiegészítõt raknék a bringára pl markolat de csak az összhatás miatt.Nagyon pöpec a 2 kis csepp lámpa hátul,elöl is biztos szép,de nagyon eldugtad.Látszik hogy sok babusgatást kap a bicó mégegyszer grat hozzá.
CSÕ

Szép a bringa, az enyém (még gyári) holnap érkezik meg, ha minden jól megy, majd összefutunk.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Tudok egy jó túraboltot, szétnézek hátha tartanak!:)
CSÕ

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Oké, Miki, örülök, hogy sikerült. A fagyúval kenegetéssel kapcsolatban nekem az aggályos, hogy minden (fõleg por) csúnyán ráragadna.
CSÕváz

Minden minõségi bõráru ápolására méhviasz alapú kencét ajánlanak, (bõrkabát, autóülés, ülõgarnitúra, csizma, motocross csizma, stb) szerintem azzal jársz a legjobban. Az ápoláson túlmenõen vízállóvá is teszi a bõrt.

Túraboltokban beszerezhetõ.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Egy springer villa beszerzése lesz a következõ dolgom,remélem most megbarátkozom vele és nem fog nyekergni alattam!
Egy olyan fekvõbringát én is szívesen kipróbálnék nagyon tetszenek,tuti kényelmesek lehetnek!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Felkerült a legutóbb általam épített bringára a Velo-X-es sárvédõ garnitúra.
Mind nekem, mind a megrendelõnek nagyon-nagyon tetszik...
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Nekem különösen tetszik,a króm szeretete miatt!Olyan vagyok mint a szarka,szeretem a fényes csillogó dolgokat!
CSÕ

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
:wallbange:wallbange:wallbange:piorun::thunder:Hát azt hiszem kellõ képpen balfasz voltam az elõbbiekben , bocsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Feltöltött kép

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Feltöltött kép