Fixi összeállt:
Ronda, hosszú az áttétel, a hajtókar, de mûködik.
Low budget, csak a hátsókerékre költöttem, a többi volt, vadásztam régebben ill. kaptam.

Tetszik, továbbfejlesztem!
Imi, ez meg mi ?
Lökd be még1szer, mer' biztos valami jó nõ!
Schwalbe Crazy Bob. 26x2.35. Tejesen fekete, kerek átmérõjû és jó ballonos.Velo x-es sárvédõket akarok rá, de feketében:-) . Majd írok az üzletnek, hogy ha megoldható küldjenek nyers krómozatlan színben.
A gyári feliratok is lejönnek, hála istennek, csak sima legfelsõbb rétegû levonó.
A váz (felsõ húsosabb része) és a sárvédõk is classic fehér csíkozással, mint a BMW-men volt.
A gumikérdésemhez mit szólsz/szóltok? Típus-maximális-ideális méret?
You can never have "enough" bikes.
Nem kell mindig kaviár !A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.
És mire gondolsz?Már kiváncsi vagyok én is.:chin:
A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.
És mire gondolsz?Már kiváncsi vagyok én is.:chin:
Heló Doki ...
Most, hogy így újra nézem a gyári állapotát (nekem is volt), csak azt látom, hogy túl fekete. Erre mennék rá a helyedben. Meg a zelsõ sárvédõ... Hát az sok borsot tört a zorrom alá, majd tudni fogod, mire gondlok, hacsak le nem cseréled, vagy dobod....
CSÕ
A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.Hey Mike :oczko: !
Na, ne viccelj ! Ugyan miért akarnád a lakk alól kivarázsolni a feliratot ?!?
Tök jó' néz az ki, de télleg ! Nem kell mindig ka.......
Valaki tudja, mire gondolok ?:D
Hey Mike :oczko: !Köszi hogy emlékeztetsz!
Reggel megtörténik a gyorsszár cseréje!Már én is le akartam cserélni csak mindíg kiment a fejembõl, a csavar meg legalább 1 éve pihen az övtáskámban ,akkor figyelmeztetett elõször Karesz!
Szerintetek vízpapírral lejön a cruiser felirat a Schwinnrõl?
Gondolom utánna lakkoznom kell.
CSÕ
Heló Doki ...Köszönöm a jókívánságokat.
Elsõ körben a gumikat akarom lecserélni, valami ballonosabb darabra.
A big apple-hoz képest, a kenda flame nagyon csábító áron van.
Gondolom nincs hátrányban kényelem és megjelenés terén? (a defektvédelem nem számít)
Mekkora a legnagyobb méret, ami még befér a nedao-ba?
Sok-sok "baleset mentes" kilómétert, és nagyon sok jó egyedi ötletet a GÉP-hezMegérkezett a bringa, myke le is meo-zta, beálltam a sorba:-)
Köszi hogy emlékeztetsz!Szia Csabicsekker.
Jó a Nedaod, meg a Fat Frank!
Képzeld el, hogy mutatna egy krémszínû Nedaoban. Vagy sok lenne a krémbõl?
Miki.
Nagyon jól alakul a bringád. De azt a gyorszárat lecserélném a helyedben két okból is:
Nem néz ki jól egy olyan Lepper alatt. A másik ok meg az, hogy ez egy nem olcsó nyereg (meg ritka is itthon), valaki nehogy kiemelje a helyérõl nyeregcsövestõl!!!
Pillanatok mûve, aztán nem biztos hogy jobban fucc, mint a kib@..ott tolvaj.:no:
Sok kellemes, balesetmentes cirkálást kívánok !!!
Jó alap a személyre szabáshoz /kusztomizálás:D/...
((A beillesztett képeknél ezen az oldalon 600x800 pixel az optimális, vagy egy beillesztett indexkép, vagy mi... De ezt nehogy kioktatásnak vedd ám !))
Grat
Megérkezett a bringa, myke le is meo-zta, beálltam a sorba:-)
Imi, ez meg mi ?http://www.expressz.hu/sport/kerekpar/egyeb/hirdetes-14471454/http://forum.bikemag.../createlink.gif
Köszi Monyec !Bocs, talán így egyszerübb:
http://www.pg-bikes....s/SATTEL/SATTEL