Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2009. May 20. - 12:45
Fixi összeállt:
Ronda, hosszú az áttétel, a hajtókar, de mûködik.
Low budget, csak a hátsókerékre költöttem, a többi volt, vadásztam régebben ill. kaptam.
Tetszik, továbbfejlesztem!
Posted 2009. May 20. - 12:35
Imi, ez meg mi ?
Lökd be még1szer, mer' biztos valami jó nõ !
Szia.
Á, nem az.
Hirdetés az express-en: limitált szériás sorszámozott, fõdíjként megnyert még sohhasem használt bicikli (Unikum Capriolo) Heves megyében eladó.
Vagy megsütötte a májusi nap a mókust, vagy elütötte, de 180 ezer forintért akarja adni.
Gondoltam felhívom, megkérdem (70-317-8826), de még nem történt meg...
De hogy ne okozzak csalódást:
Posted 2009. May 20. - 07:35
Schwalbe Crazy Bob. 26x2.35. Tejesen fekete, kerek átmérõjû és jó ballonos.Velo x-es sárvédõket akarok rá, de feketében:-) . Majd írok az üzletnek, hogy ha megoldható küldjenek nyers krómozatlan színben.
A gyári feliratok is lejönnek, hála istennek, csak sima legfelsõbb rétegû levonó.
A váz (felsõ húsosabb része) és a sárvédõk is classic fehér csíkozással, mint a BMW-men volt.
A gumikérdésemhez mit szólsz/szóltok? Típus-maximális-ideális méret?
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. May 20. - 07:29
Nem kell mindig kaviár !A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.
És mire gondolsz?Már kiváncsi vagyok én is.:chin:
Ez egy régi idióta TV film volt(asszem francia) . Hehehe
Na jó, bocs a fiataloktól...
Posted 2009. May 20. - 06:49
A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.
Tegnap említetted nekem is. Szerintem sincs vele baj, illik a váz fényezéséhez.
Próbának ragaszd le öntapadós feketével, lépj hátra pár métert, és nézegesd.
Posted 2009. May 20. - 06:46
Heló Doki ...
Most, hogy így újra nézem a gyári állapotát (nekem is volt), csak azt látom, hogy túl fekete. Erre mennék rá a helyedben. Meg a zelsõ sárvédõ... Hát az sok borsot tört a zorrom alá, majd tudni fogod, mire gondlok, hacsak le nem cseréled, vagy dobod....
CSÕ
Velo x-es sárvédõket akarok rá, de feketében:-) . Majd írok az üzletnek, hogy ha megoldható küldjenek nyers krómozatlan színben.
A gyári feliratok is lejönnek, hála istennek, csak sima legfelsõbb rétegû levonó.
A váz (felsõ húsosabb része) és a sárvédõk is classic fehér csíkozással, mint a BMW-men volt.
A gumikérdésemhez mit szólsz/szóltok? Típus-maximális-ideális méret?
Posted 2009. May 19. - 22:41
A felirat annyira nem tetszik a vázon!Sima feketén lehet jobban mutatna.Hey Mike :oczko: !
Na, ne viccelj ! Ugyan miért akarnád a lakk alól kivarázsolni a feliratot ?!?
Tök jó' néz az ki, de télleg ! Nem kell mindig ka.......
Valaki tudja, mire gondolok ?
:D
Posted 2009. May 19. - 21:52
Hey Mike :oczko: !Köszi hogy emlékeztetsz!
Reggel megtörténik a gyorsszár cseréje!Már én is le akartam cserélni csak mindíg kiment a fejembõl, a csavar meg legalább 1 éve pihen az övtáskámban ,akkor figyelmeztetett elõször Karesz!
Szerintetek vízpapírral lejön a cruiser felirat a Schwinnrõl?
Gondolom utánna lakkoznom kell.
CSÕ
Na, ne viccelj ! Ugyan miért akarnád a lakk alól kivarázsolni a feliratot ?!?
Tök jó' néz az ki, de télleg ! Nem kell mindig ka.......
Valaki tudja, mire gondolok ?
:D
Posted 2009. May 19. - 21:48
Heló Doki ...Köszönöm a jókívánságokat.
Elsõ körben a gumikat akarom lecserélni, valami ballonosabb darabra.
A big apple-hoz képest, a kenda flame nagyon csábító áron van.
Gondolom nincs hátrányban kényelem és megjelenés terén? (a defektvédelem nem számít)
Mekkora a legnagyobb méret, ami még befér a nedao-ba?
Most, hogy így újra nézem a gyári állapotát (nekem is volt), csak azt látom, hogy túl fekete. Erre mennék rá a helyedben. Meg a zelsõ sárvédõ... Hát az sok borsot tört a zorrom alá, majd tudni fogod, mire gondlok, hacsak le nem cseréled, vagy dobod....
CSÕ
Posted 2009. May 19. - 21:38
Sok-sok "baleset mentes" kilómétert, és nagyon sok jó egyedi ötletet a GÉP-hezMegérkezett a bringa, myke le is meo-zta, beálltam a sorba:-)
Posted 2009. May 19. - 21:20
Köszi hogy emlékeztetsz!Szia Csabicsekker.
Jó a Nedaod, meg a Fat Frank!
Képzeld el, hogy mutatna egy krémszínû Nedaoban. Vagy sok lenne a krémbõl?
Miki.
Nagyon jól alakul a bringád. De azt a gyorszárat lecserélném a helyedben két okból is:
Nem néz ki jól egy olyan Lepper alatt. A másik ok meg az, hogy ez egy nem olcsó nyereg (meg ritka is itthon), valaki nehogy kiemelje a helyérõl nyeregcsövestõl!!!
Pillanatok mûve, aztán nem biztos hogy jobban fucc, mint a kib@..ott tolvaj.:no:
Reggel megtörténik a gyorsszár cseréje!Már én is le akartam cserélni csak mindíg kiment a fejembõl, a csavar meg legalább 1 éve pihen az övtáskámban ,akkor figyelmeztetett elõször Karesz!
Szerintetek vízpapírral lejön a cruiser felirat a Schwinnrõl?
Gondolom utánna lakkoznom kell.
CSÕ
Posted 2009. May 19. - 20:40
Elsõ körben a gumikat akarom lecserélni, valami ballonosabb darabra.
A big apple-hoz képest, a kenda flame nagyon csábító áron van.
Gondolom nincs hátrányban kényelem és megjelenés terén? (a defektvédelem nem számít)
Mekkora a legnagyobb méret, ami még befér a nedao-ba?
Posted 2009. May 19. - 19:49
Posted 2009. May 19. - 19:26
Sok kellemes, balesetmentes cirkálást kívánok !!!
Jó alap a személyre szabáshoz /kusztomizálás:D/...
((A beillesztett képeknél ezen az oldalon 600x800 pixel az optimális, vagy egy beillesztett indexkép, vagy mi... De ezt nehogy kioktatásnak vedd ám !))
Grat
Ok, semmi probléma. Nekem is gyanús volt, hogy más fotói "átláthatóbb" megjelenésûek.
Egy-két év és kialakul:-)
Posted 2009. May 19. - 19:13
Megérkezett a bringa, myke le is meo-zta, beálltam a sorba:-)
Sok kellemes, balesetmentes cirkálást kívánok !!!
Jó alap a személyre szabáshoz /kusztomizálás:D/...
((A beillesztett képeknél ezen az oldalon 600x800 pixel az optimális, vagy egy beillesztett indexkép, vagy mi... De ezt nehogy kioktatásnak vedd ám !))
Grat
Posted 2009. May 19. - 19:09
Imi, ez meg mi ?http://www.expressz.hu/sport/kerekpar/egyeb/hirdetes-14471454/http://forum.bikemag.../createlink.gif
Lökd be még1szer, mer' biztos valami jó nõ !
Posted 2009. May 19. - 18:59
Posted 2009. May 19. - 13:11
Posted 2009. May 19. - 12:54
Köszi Monyec !Bocs, talán így egyszerübb:
http://www.pg-bikes....s/SATTEL/SATTEL
Igen, jól néz ki, ez szerintem ugyanaz, mint a Choppershop-os és egy 10 euroval olcsóbban adják. A szállítást meg nem tom, mennyiért számolnák fel. Viszont markolatot fehérben nem láttam náluk és a kapcsolatfelvétel sem menne úgy velük. Van osztrák boltjuk is, de az a link sajna nem él...
Köszike
CSÕ