Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

szedrik5

szedrik5

vendég

• fórumtag
  • 107 posts
Hát , a Crazy Bobrol sokan irják ,h kopik a maxxisnek joa a keveréke ,tovább tart .
A crazy mellet szól az ára is .

Néztem a kecskeméti eladó cruisert nem is lenne rosz , csak . . :)
- vékonyak a váz csövei
- én jobban szeretnék egy kicsit nyujtotabb vázat

És itt kezdödnek a gondok , nekem talán egy amerikai váz kellene ,de ez nekem túl drága .
Ha találok is vázat ,aminek vastagabak a csövei ,kérdés ,hogy megvágni és megtoldani lehet e a vázat és mibe kerülne .
szedrik

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Springer villát vennék! (tudom hogy a boltban is olcsó, de most amin lehet spórolok, és csak ezen tudok :D )

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Maxxis Hookworm
Faltól falig mintázat, iszonyatos tapadás, döntheted vele a gépet ahogy akarod, csak a poros, kavicsos aszfalton kell vigyázni. Igaz 2.5-ös, de 60mm széles. Mintázata minimális, de a kopása is. Nekem eddig vagy 3000km-et ment a gépen, de még a mintázat most kezd el kopni.

köszi, néztem már ezt is de valahogy a minta nem jön be:/ kockás vagy egyenes csíkos tetszene :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Kecskemétre egy Basmanba?:o

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Ha már gumi, tudnátok nekem ajánlani valami jó 26x2.35ös külsõt? (fekete)
Most a Crazy Bob-al szemezek nagyon, de nem tudom mennyire illene a gépre...:S

Maxxis Hookworm
Faltól falig mintázat, iszonyatos tapadás, döntheted vele a gépet ahogy akarod, csak a poros, kavicsos aszfalton kell vigyázni. Igaz 2.5-ös, de 60mm széles. Mintázata minimális, de a kopása is. Nekem eddig vagy 3000km-et ment a gépen, de még a mintázat most kezd el kopni.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Ha már gumi, tudnátok nekem ajánlani valami jó 26x2.35ös külsõt? (fekete)
Most a Crazy Bob-al szemezek nagyon, de nem tudom mennyire illene a gépre...:S

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Hali!

A gumikról lehet szó külön? Vagy csak kerekekkel együtt adod?

Mástéma:
Minap megpróbáltam kerékpározni. Nem ment. Annyira még nem hajlik az a térd. Csak viccesen magas üléspozícióban menne, akkor viszont a le- és felszállás lenne probléma.

Megnéztem a képeket a hajdúszoboszlói taliról. Igazán irigy vagyok minden kedves megjelentre. ;)

Csõ! ..és
Minden jót!

Hali.... már el is kelt a kicsike... úton van új gazdájához ...

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Gyerekek !

A Critical Mass-t többen elmegettük, mint "évzáró bringás eseményt". Mivel ez sajnos elmarad, de az Európai Autómentes Nap keretében egy érvényes, névre szóló forgalmival ingyenesen lehet utazni, így úgy gondolom, tarthatnánkgy összeröffenést.
A FB-on kaptunk egy szívélyes meghívást, aki ott nem tudja követni, itt a lényeg, idézem:

Várom véleményeteket, hogy akár Újfehértón, akár máshol, találkozzunk-e 22-én ???

Nekem sajnos a péntek kilõve.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts
Sziasztok!

Hátha tudnátok segiteni, cruiser vázat keresek, de nem sima schwinn félét, hanem anno debrecenben vettem az X-faktorban egy nyujtott változatot. Nem nagy a különbség a geometriában, de pont annyi, hogy sokkal jobb szerintem.
Szóval a következ paraméterekkel keresnék vázat:
56-56.5cm a nyakcsõtõl a nyeregcsõig(csõtõl-csõig)
41cm hajtómûközéptõl a felsõcsõ tetejéig
51.5cm hajtómûközéptõl a csúszópapucs elejéig.

Valószinüleg valami kisszériás gyártmány lehet, acélvázas, Z-hajtómûves, 1 col-os villát fogad.
Ha valakinek van esetleg eladó példánya, vevõ lennék rá. :)

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Igazábol a páromnak szeretnék öszerakni egy minöségi darabot olcso pénzböl.
Ez azt jelenti ,hogy - trial felnik
-széles gumikal
-teleszkopos nyeregcsõ
- tárcsafék
- hátsó váltó
- platform pedál
és persze a párom kérésének/méretének megfelelö kormány ,nyereg ,szinkombináciok .
Az alkatrészek nagy része megvan vagy olcson beszerzem , ezért is kellene csak egy váz / váz szett.

ASchwin , Neuzer , Lofty cruiserek vázai amik bejönek de se külön ,se gyártotol nem tudok vázat venni .

Aki esetleg tud ebben segiteni azt megköszöném !

esetleg ez : Cruiser kerékpár Kecskemét ? apród.hu

Mi sajnos megint nem tudunk menni :/
Majd csak jövõre :(

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Gyerekek !

A Critical Mass-t többen elmegettük, mint "évzáró bringás eseményt". Mivel ez sajnos elmarad, de az Európai Autómentes Nap keretében egy érvényes, névre szóló forgalmival ingyenesen lehet utazni, így úgy gondolom, tarthatnánkgy összeröffenést.
A FB-on kaptunk egy szívélyes meghívást, aki ott nem tudja követni, itt a lényeg, idézem:

"Na kedves hölgyeim,uraim lentebb olvasva Tiborunk bejegyzését , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek ben...neteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !
Köszönöm a figyelmet, üdv Csaba

Boross Károly Lényegi válasz: Nekem nagyon tetszik az ötlet !!!

szeptember 5.,

MCC Magyar Cruiser Club Fiuk&Lányok mi lesz Újfehértó vagy Budapest? Még jó lenne ebben az évben találkozni, a vonat ingyenes!!! @

hétfõ, 23:52

Múzeum Újfehértói Városi Természetesen Újfehértó!

Tegnap, 8:23

Múzeum Újfehértói Városi Most egy olyan helyre hozhatnátok el a járgányokat, ahol még senki sem látott ilyet.. Úgy gondolom kuriózum lenne..vagy másképp: kerékpáros uniqum!!! Mi nagyon számítunk rátok, persze ez nem erõszak, de lehet még tagokat is tudnátok toborozni egyéniségetekkel.. Nem élhetem le az életem úgy , hogy nem próbáltam ki egy ilyen kerékpárt!!!!! :) SEGÍTSETEEEEEK RAJTAAAAAM!!!!! :) Szeretettel várjuk a csapatot, a vonatköltséget mi álljuk! :) :) :) :) :) Egy ebédre is a vendégeink vagytok! Csak most, csak itt, csak Nektek! Üdv : Antónia és Anett

Tegnap, 8:31

MCC Magyar Cruiser Club Hejj de jól hangzik! ヅ

Tegnap, 11:49,

Múzeum Újfehértói Városi Kedves MCC!

Tegnap, 11:51

Múzeum Újfehértói Városi Nagyon várjuk a válaszotokat, mert most már le kell adnunk az újságcikket. Arra gondoltunk, hogy kellene közületek egy fõvezér, aki bemutatná a csapattagokat, hogy ki honnan érkezett és a kerékpárokat is, mintegy virágkarneválos kiállítás. De ha nektek van egy jobb ötletetek, mi semminek sem vagyunk az elrontói, sõt!

Tegnap, 11:54

Boross Károly Kedves Antónia, Anett !
Sajnos, a toborzás nem elég hatékony, így még mindig nem tudom, meg tudunk-e jelenni Nálatok.
Személy szerint én szívesen ott lennék, de a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
Próbálok még tenni az ügy érdekében, viszont lenne egy kérdésem:
Az autómentes nap és az ingyenes vonatozás (egy névre szóló érvényes forgalmival) 22-én lesz, tudtommal. A Ti rendezvényetek meg mintha 21-én lenne, jól emlékszem ???
Üdv: Karesz"

Várom véleményeteket, hogy akár Újfehértón, akár máshol, találkozzunk-e 22-én ???

You can never have "enough" bikes.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Jófogáson és apródon, sok hozzá nem értõ eladó van, elég sok jó cuccot lehet venni olcsón.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

-széles gumikal
-teleszkopos nyeregcsõ
- tárcsafék
- hátsó váltó
- platform pedál
és persze a párom kérésének/méretének megfelelö kormány ,nyereg ,szinkombináciok .
Az alkatrészek nagy része megvan vagy olcson beszerzem , ezért is kellene csak egy váz / váz szett.

ASchwin , Neuzer , Lofty cruiserek vázai amik bejönek de se külön ,se gyártotol nem tudok vázat venni .

Keresgélek én is mindennap, de vázat nem nagyon találok csak külön, ha van akkor az 20.000 körül, egy lofty komplett bicajt meg már 29 körül lehet venni, és akkor már az alkatrészek egy része meg is van, ha nincs extra igény. Én is most egy komplett gépet veszek szerintem magamnak, csak a váz kell a többi meg megy párom tihanyára.

szedrik5

szedrik5

vendég

• fórumtag
  • 107 posts
-széles gumikal
-teleszkopos nyeregcsõ
- tárcsafék
- hátsó váltó
- platform pedál

szedrik

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Na akkor itt is megemlítem.... hátha valakinek pont erre van szüksége... :) ELADÓ LETT :(

Feltöltött kép

Hali!

A gumikról lehet szó külön? Vagy csak kerekekkel együtt adod?

Mástéma:
Minap megpróbáltam kerékpározni. Nem ment. Annyira még nem hajlik az a térd. Csak viccesen magas üléspozícióban menne, akkor viszont a le- és felszállás lenne probléma.

Megnéztem a képeket a hajdúszoboszlói taliról. Igazán irigy vagyok minden kedves megjelentre. ;)

Csõ! ..és
Minden jót!
Don't walk!

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Hali !

Nõi cruizer vázat keresnék eladót ,olyat aminek a hátsó támvilla és láncvilla ivben hajlitot .
Illetve érdekel kivel tudnék készitetni ,ha már nem kapok "gyárit" .

Segitségetekre várva . . .

Ha csak ez fontos, és semmi egyedi megoldást nem akarsz a vázba, akkor szerintem nem érdemes csináltatni. Legalábbis én erre jött rá a minap :)
Amennyiért megcsinálnak neked egy vázat, annyiért veszel egy összerakott biciklit, lehet nem a legjobb alkatrészekbõl, de az már gurul. :D
Kivéve ha nagyon egyedi az elképzelés, mert akkor mindenképp megéri. ...szerintem...

Itt biztos elvállalják

Ha szerzel egy vázat ami nem olyan mint amit szeretnél, itt meg kérdezheted hogy a hátsó villarészt kicserélik, vagy átszabják-e az igényedre.

A kurtz biztos igényesen megcsinálja, csak kérdés mennyit ér meg neked.
A zoforról semmit sem tudok :D

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Valaki esetleg tudja, hogy a nõi Tihanynak, mennyi a Homlokcsõ és a Nyeregcsõ közti távolság?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Megjött a gumi.

Mit kérsz érte a havernak pont ilyen kéne.Írd meg privátban meg egy telefonszámot is.Elõre is köszi.

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Mit kérsz érte a havernak pont ilyen kéne.Írd meg privátban meg egy telefonszámot is.Elõre is köszi.

Bocs nem láttam a fától az erdõt.

kariv

kariv

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

Na akkor itt is megemlítem.... hátha valakinek pont erre van szüksége... :) ELADÓ LETT :(

Feltöltött kép