Hali.... már el is kelt a kicsike... úton van új gazdájához ...
Kár, másrészrõl grat az eladáshoz.
Gyerekek !
A Critical Mass-t többen elmegettük, mint "évzáró bringás eseményt". Mivel ez sajnos elmarad, de az Európai Autómentes Nap keretében egy érvényes, névre szóló forgalmival ingyenesen lehet utazni, így úgy gondolom, tarthatnánkgy összeröffenést.
A FB-on kaptunk egy szívélyes meghívást, aki ott nem tudja követni, itt a lényeg, idézem:
"Na kedves hölgyeim,uraim lentebb olvasva Tiborunk bejegyzését , szomorúan vettem,vesszük tudomásul hogy az õszi criticalmass elmarad !
De (tudom de-vel nem kezdünk mondatot) most jön az a lehetõség , amit átgondolásra ,megbeszélésre , lentebb bemásolok, ugyanis a mai napon érkezett egy nagyon kedves megkeresés az MCC részére:
"Sziasztok !
Antónia vagyok az Újfehértói Múzeumból. Azért kereslek ben...neteket, mert egy ismerõs oldalán találkoztam a fotóitokkal és nagyon tetszenek ezek a kerékpárok. Úgy gondolom van közte néhány ami a saját tulajdonotok..gondolom... grin Szervezzük az autómentes napot szeptember 21-re és nagyon örülnénk ha el tudnátok esetleg jönni és a különleges kerékpárjaitokat be tudnátok mutatni a helyi diákoknak. Kérlek írjatok, ha van valami jó ötletetek! Köszi a segítséget!
Antónia"
Mivel eddigi tapasztalataink és infóink szerint az európai autómentes napon a vonatozás ingyenes (bizonyos feltételekkel) , ezért viszonylag kevés befektetéssel megoldható lenne a következõ találkozó . Kérem gondoljátok át , és jelezzétek valamilyen formában hogy eleget tudunk-e tenni ennek a tiszteletteljes kérésnek !
Köszönöm a figyelmet, üdv Csaba
Boross Károly Lényegi válasz: Nekem nagyon tetszik az ötlet !!!
szeptember 5.,
MCC Magyar Cruiser Club Fiuk&Lányok mi lesz Újfehértó vagy Budapest? Még jó lenne ebben az évben találkozni, a vonat ingyenes!!! @
hétfõ, 23:52
Múzeum Újfehértói Városi Természetesen Újfehértó!
Tegnap, 8:23
Múzeum Újfehértói Városi Most egy olyan helyre hozhatnátok el a járgányokat, ahol még senki sem látott ilyet.. Úgy gondolom kuriózum lenne..vagy másképp: kerékpáros uniqum!!! Mi nagyon számítunk rátok, persze ez nem erõszak, de lehet még tagokat is tudnátok toborozni egyéniségetekkel.. Nem élhetem le az életem úgy , hogy nem próbáltam ki egy ilyen kerékpárt!!!!! SEGÍTSETEEEEEK RAJTAAAAAM!!!!! Szeretettel várjuk a csapatot, a vonatköltséget mi álljuk! Egy ebédre is a vendégeink vagytok! Csak most, csak itt, csak Nektek! Üdv : Antónia és Anett
Tegnap, 8:31
MCC Magyar Cruiser Club Hejj de jól hangzik! ヅ
Tegnap, 11:49,
Múzeum Újfehértói Városi Kedves MCC!
Tegnap, 11:51
Múzeum Újfehértói Városi Nagyon várjuk a válaszotokat, mert most már le kell adnunk az újságcikket. Arra gondoltunk, hogy kellene közületek egy fõvezér, aki bemutatná a csapattagokat, hogy ki honnan érkezett és a kerékpárokat is, mintegy virágkarneválos kiállítás. De ha nektek van egy jobb ötletetek, mi semminek sem vagyunk az elrontói, sõt!
Tegnap, 11:54
Boross Károly Kedves Antónia, Anett !
Sajnos, a toborzás nem elég hatékony, így még mindig nem tudom, meg tudunk-e jelenni Nálatok.
Személy szerint én szívesen ott lennék, de a többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
Próbálok még tenni az ügy érdekében, viszont lenne egy kérdésem:
Az autómentes nap és az ingyenes vonatozás (egy névre szóló érvényes forgalmival) 22-én lesz, tudtommal. A Ti rendezvényetek meg mintha 21-én lenne, jól emlékszem ???
Üdv: Karesz"
Várom véleményeteket, hogy akár Újfehértón, akár máshol, találkozzunk-e 22-én ???
Nekem sajnos még nem pálya a kerékpározás. Kívánom, hogy Nektek összejöjjön. Jó lehetõségnek tûnik.
U.i: A Crazy Bob-t szintén tudom ajánlani.
Minden jót!