Tavaly óta nézegetem a fórumot és semmi nyalizás, de pöpec és nagyon jó, hogy van ilyen oldal!!
A nézegetés után elhatároztam, hogy regizem is magam amit meg is tettem, de mivel egy alap elég rossz állapotú
Schwinn krúzerem volt, így úgy gondoltam inkább maradok a háttérben mint máskor is.
Aztán ez évben elhatároztam, hogy ideje kicsit átalakítani a cajgát. Sajnos itthon nem állnak rendelkezéseimre megfelelõ szerszámok anyagok, így
egy jó pajtim segítségét kértem a váz átalakításban. nos én felvázoltam neki, hogy mit szeretnék õ pedig nem kicsit fasza módon el is készítette.
Míg készült a váz addig én beszereztem pár új alkatrészt: lánckerék, villa, kerekek, kormány..
Fejemben megrajzolódott a "tank"ra festendõ motívum amiért kaptam sok pozitív s negatív visszajelzést is. ez van :/
Sajnos a bringa nincs kész teljesen, de folyamatban van az átalakítás. Amit szeretnék még: fa pedál, ledes oldschool hátsó világítás 2db, új kormány ( öblösebb ), elõre egy csomagtartószerûség ( amibe pár doboz sör elfér ), kürt, ( volt rajta fasa csengõ, de miután felszereltem pár órára rá már le is törték )
valami brutál nyereg s elképzelhetõ, hogy sárvédõ is..( arra is van egy ötletem.. ) kormányra markolat..stb
Bringáról amit tudni lehet:
Váz: Schwinnbõl átalakítva
Kormány: nem eredeti/rendelt
Kerék: 144 küllõs nem eredeti/rendelt
Ülés: eredeti
Világítás: dupla old hatás elõl
Csapágyak: egy része új
Pedál: eredeti ( nyikorog :'( )
Hajtókar: nem eredeti/rendelt ( rövid )
Villa: nem eredeti/rendelt ( springer ) ( olcsóbb fajta nyikorgós :'( )
A vázba kb 12-15cm bele lett toldva. A dupla váz be lett burkolva tank kinézetet adva neki. A villa dõlés szögén is változtattunk ezáltal a bicaj úgy megült ( s ezt elfelejtettük figyelembe venni ) hogy a pedál pontosan leért a földig

Ezért rövidebb hajtókart kellett beszereznem és a váz azon részébe amibe a villa megy bele kellett toldani kb 5cm-t.
Ez kicsit megemelte a cajgát és nem fexik a pedál az úton persze kanyaroknál azért oda kell figyelnem..
Szerintem a cajga már nem cruiser, hanem lowrider legalább is én ennek titulálom hisz nagyon alacsony amit a képek egyáltalán nem adnak vissza.
Amennyiben gondoljátok tolok fel pár képet.
Köszi
Csövi