Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Nagy bolond vagyok, hogy el akarom vinni homokfúvatni a vázat?! Egész jó minõségû a festék rajta, de nem ezt akarom rajta hagyni... Mondták nekem, hogy felesleges, mert a festõ megcsiszolja egy kicsit, aztán lefényezi. Szerény véleményem szerint jobb lenne Neki, ha le lenne kapva Róla minden festék! Ti mit javasoltok?! (3-4000 Forint lenne)

Annyiért homokszónák le ??? Az sok. Plusz még az alapozó (amit megspórolhatsz a régi festék rajta hagyásával), talán jobb, ha rajta hagyod. Nekem is van bringám, am így lett festve. Mennyire jó az állapota ?
Az én fényezõ ajánlatom nem jó neked ? A postázást megoldom neked, ha csak azon múlik...
CSÕ

You can never have "enough" bikes.

.::SupraFighter::.

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Nagy bolond vagyok, hogy el akarom vinni homokfúvatni a vázat?! Egész jó minõségû a festék rajta, de nem ezt akarom rajta hagyni... Mondták nekem, hogy felesleges, mert a festõ megcsiszolja egy kicsit, aztán lefényezi. Szerény véleményem szerint jobb lenne Neki, ha le lenne kapva Róla minden festék! Ti mit javasoltok?! (3-4000 Forint lenne)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Ez valószínû nem eladó... (hanem modell):D
Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Ez lenne az:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Légyszíves nézd meg. Köszi

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Eladó a BM. piactéren. Anyuhasználta-megkímélt darab.
Jó alap, görbe láncvillával.
Feltöltött kép

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Gratulálok. Szép a bringa. Meg az asszony is.:)

Köszönöm! Hálás is volt érte!:sexinbed:

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Csak átraktam a kereket, semmi több...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Fehér bowdenkülsõt honnan lehet venni? Vagy már nem gyártanak?
Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Juhhhuuuhhhúúúúúúúú!!!!

Végre sikerült meglepnem az asszonyt a régi nagy álmával, kapott egy Capriolo Nectart:bananadan
Egy gond kipipálva, most már csak a lányom meg a fiam rágja fülem hogy "nekem is, nekem is!!"

Feltöltött kép

Gratulálok. Szép a bringa. Meg az asszony is.:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Tud Valaki esetleg fényezõt, aki jól és szépen csinálja meg a vázakat? Homokfúvás utána vinném Hozzá! Az is fontos lenne, hogy a festékek közül lehet é Nála válogatni, ugyanis több helyen ilyen jellegû kéréssel elhajtottak!!!

Elõre is köszönöm, üdv.

Az ilyeneknek "fényezõknek" büdös a kis munka. Valószínûleg úgy gondolta, hogy nem sokat lehet érte kérni. Vagy béna, nem tud csöveket fújni (csak lemezfelületet):(

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Juhhhuuuhhhúúúúúúúú!!!!

Végre sikerült meglepnem az asszonyt a régi nagy álmával, kapott egy Capriolo Nectart:bananadan
Egy gond kipipálva, most már csak a lányom meg a fiam rágja fülem hogy "nekem is, nekem is!!"

Feltöltött kép

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Ha ügyes a fényezõ, akkor elég neki 1dl festék is de ha kicsit ügyetlen akkor 2dl. ;)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Tud Valaki esetleg fényezõt, aki jól és szépen csinálja meg a vázakat? Homokfúvás utána vinném Hozzá! Az is fontos lenne, hogy a festékek közül lehet é Nála válogatni, ugyanis több helyen ilyen jellegû kéréssel elhajtottak!!!

Elõre is köszönöm, üdv.

Nem értem miért hajtottak el!Olyan autófényezõhöz menj ahol van színkeverés,vigyél szín mintát pl:képet,és ki kell kevertetni a festéket szerintem max 3-4dl(lehet tévedek )kell plusz a lakk,és le kell hogy fessék szerintem.Pénzbõl élnek vagy mi!!!Itt Nyíregyházán pl van ismerõs aki a kocsimat csínálta ,õ lefestené tuti,kérdeztem .Sok sikert!
CSÕ

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Elõre is köszönöm, üdv.

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Hopp!!!

http://www.besportie...james-perse.jpg

Nekem nagyon tetszik...

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Feltöltött kép

Nekem is, de a bringa se rossz :D :D :D :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Feltöltött kép

You can never have "enough" bikes.

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Van egy Eladó Nexus fékkarom balos ha érdekel valakit PÜ:chin:

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Igen,igen.
Megvan még.
Sõt ha jól láttam van kettõ.

csõ

Köszönöm!:clap:

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Jóóóó!
Ilyen teleszpókot még nem láttam...

A bringád gumija meg szélesebb, mint az R1-esed elsõ kereke :). Jól néz ki így kisebb-szélesebb gumikkal (ill. jobban!)
Meg aztán nem kell, hogy eredeti legyen, nem veterán ...

Juhhu!
Ez tetszene ám!Meg is néztem 29 euro egy ilyen thick brick 3x24-es gumi, mondjuk akkor még felni nincs.Ergo marad így és az árát benzinre költöm!
Kár, hogy neked már nincs meg!