Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Nos, akkor nincs más hátra mint várni a hétvégét. :D Már írtam,h. holnap elutazok, nem leszek netközelben, de megpróbálok majd felnézni péntek este elõtt és megírni mi a helyzet.
Jó éjt mindenkinek!

Ha jól emlékszem vettél egy fekete springer villát.
Miért nem szerelted be?

Minél hamarabbi felépülést!!!

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

A szomszéd cimbi szerelmes lett a bicóba!Ha nem kell az unokatesónak akkor õ megvenné.Egy garázst bérelünk ketten itt a házunk alatt,egy helyen pihenne a 2 cruiser:D!!!!!Jó kis helye lenne.
CSÕ

Nos, akkor nincs más hátra mint várni a hétvégét. :D Már írtam,h. holnap elutazok, nem leszek netközelben, de megpróbálok majd felnézni péntek este elõtt és megírni mi a helyzet.
Jó éjt mindenkinek!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
A szomszéd cimbi szerelmes lett a bicóba!Ha nem kell az unokatesónak akkor õ megvenné.Egy garázst bérelünk ketten itt a házunk alatt,egy helyen pihenne a 2 cruiser:D!!!!!Jó kis helye lenne.
CSÕ

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

:( Kézilabda, jól emlékszem ?

Az is, meg egy nagy kalap tenisz és foci.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Köszi! Jaja, javasolják. Sajna, az én porcszakadásom olyan mértékû, hogy talán szobabicikli max. Kivették a porc több mint 2/3-át. Az tuti,h. egy évig nincs kerózás.

:( Kézilabda, jól emlékszem ?

You can never have "enough" bikes.

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Én is sajnálom a sérülésed, jobbulást kívánok !
Én úgy tudom, hogy izületi problémákra az úszás mellett a kerékpározást is szokták javasolni, nem ?:chin:
CSÕ

Köszi! Jaja, javasolják. Sajna, az én porcszakadásom olyan mértékû, hogy talán szobabicikli max. Kivették a porc több mint 2/3-át. Az tuti,h. egy évig nincs kerózás.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Itt vannak a képek a kerómról.
Az üzlet hétvégére tolódna, mert holnap meg pénteken nem leszek itthon. Van még egy érdeklõdõ (uncsitesóm).
Igyekeztem minél több szögbõl lefényképezni. Próbáltam a hibáit is megkeresni, bemutatni...amennyire fotókon ez lehetséges.

Köszi!Este megmutatom a szomszédnak,és én is visszajelzek hogy mi a helyzet.CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Én is sajnálom a sérülésed, jobbulást kívánok !
Én úgy tudom, hogy izületi problémákra az úszás mellett a kerékpározást is szokták javasolni, nem ?:chin:
CSÕ

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Itt vannak a képek a kerómról.
Az üzlet hétvégére tolódna, mert holnap meg pénteken nem leszek itthon. Van még egy érdeklõdõ (uncsitesóm).
Igyekeztem minél több szögbõl lefényképezni. Próbáltam a hibáit is megkeresni, bemutatni...amennyire fotókon ez lehetséges.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Délben viszem sétálni a kutyát, akkor csinálok képeket.

Szomszédomat érdekli a sas,képeket megnézi és elvileg 30-ért elkelt a gép.Egy telefonszámot küldj légyszíves.CSÕ

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Sajnálom a térdsérülést.Jobbulást.A 30 szerintem jó ár.Szomszédomat megkérdezem õ akar venni(megfertõztem),egy képet tegyél már fel légyszi hogy meg tudjam mutatni neki.CSÕ

Délben viszem sétálni a kutyát, akkor csinálok képeket.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sikerült összeszednem egy csodálatos térdsérülést, aminek következtében valószínû nem fogok túl sokat biciklizni jó ideig. Marad sportnak az úszás.
Ha valaki adna érte 30-at, már vihetné is. :)

Sajnálom a térdsérülést.Jobbulást.A 30 szerintem jó ár.Szomszédomat megkérdezem õ akar venni(megfertõztem),egy képet tegyél már fel légyszi hogy meg tudjam mutatni neki.CSÕ

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts

Én 55-ért adtam el a Schwinnt nexus 3-al,plusz 10-ért a lepper nyerget hozzá.Szabad tudni miért válsz meg tõle?CSÕ

Sikerült összeszednem egy csodálatos térdsérülést, aminek következtében valószínû nem fogok túl sokat biciklizni jó ideig. Marad sportnak az úszás.
Ha valaki adna érte 30-at, már vihetné is. :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok!

Huhh, de régen jártam erre. Olvasgattam a hozzászólásokat, nehéz behozni a lemaradást. Most nézem, majdnem fél évet voltam távol a fórumtól. Ezalatt az idõ alatt sok minden változott sajnos. Nem volt túl sok idõm a biciklimmel foglalkozni, "csak" használtam és tisztogattam. Most úgy néz ki eladósorba kerül a drága. Szerintetek mennyit kérhetek érte? Tavaly júniusi Schwinn Cruiser, krémszínû...évfordulós változat. Egy sebességes. Extraként, fém pedál van rajta. :)
Egy-két kisebb kopás van a vázon.

Üdv,Dani

Én 55-ért adtam el a Schwinnt nexus 3-al,plusz 10-ért a lepper nyerget hozzá.Szabad tudni miért válsz meg tõle?CSÕ

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Itt egy tuti horror áron!
http://global.ebay.c...0327682087/item

Szerintem egy karosszérialakatos sem hozza ki olcsóbban a maga variációját, 10 órát legalább dolgozik vele.

Az biztos, hogy köszönõviszonyban sem lesz ezzel a gyári darabbal, de lehet, hogy ki sem rakod közszemlére.

Relatíve sok az ára, de amúgy ennyit megér, és nem zsákbamacska, hogy vajon milyen lesz.
Az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat-csõváz

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Sziasztok!

Huhh, de régen jártam erre. Olvasgattam a hozzászólásokat, nehéz behozni a lemaradást. Most nézem, majdnem fél évet voltam távol a fórumtól. Ezalatt az idõ alatt sok minden változott sajnos. Nem volt túl sok idõm a biciklimmel foglalkozni, "csak" használtam és tisztogattam. Most úgy néz ki eladósorba kerül a drága. Szerintetek mennyit kérhetek érte? Tavaly júniusi Schwinn Cruiser, krémszínû...évfordulós változat. Egy sebességes. Extraként, fém pedál van rajta. :)
Egy-két kisebb kopás van a vázon.

Üdv,Dani

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Karesz! Ez kontrás is?

Igenis !

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Karesz! Ez kontrás is?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Köszönöm kérdésed, haladok... Ülésre, kormányfejre, big apple gummákra várok! A kerekeken pedig filózom, hogy 3 sebesség legyen, vagy 144 küllõ a maga 1 sebességével. Õszintén szólva, marhára bizonytalan vagyok. Ez annak tudható be, hogy még nem volt Cruiser bicajom, és nem tudok különbséget tenni a kettõ között, csak akkor, ha kipróbálom az 1sebesség vs. 3 sebességet. Mindenképpen csinosabb lenne a 144 küllõ, viszont Diósdon, ahol lakom van 1-2 kisebb domb, amit sztem nem másznék meg vele...

Már van csomó-csomó képem az építésrõl, mindet feltöltöm webalbumba és megosztom Veletek!

Hmmm, nehéz ügy...
(Van egy Sachs Super 7 Agyváltóm is, nem tudom, mit kezdjek vele.;))
Más is van, ezt ma találtam:
Feltöltött kép
http://z8.invisionfr...?showtopic=1055
Nem tudom, biztosan meg lehetne csináltatni, a srác azt írja, lézervágóval lett kivágva.
CNC-vel, vagy mifenével is biztos megoldható.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Köszönöm kérdésed, haladok... Ülésre, kormányfejre, big apple gummákra várok! A kerekeken pedig filózom, hogy 3 sebesség legyen, vagy 144 küllõ a maga 1 sebességével. Õszintén szólva, marhára bizonytalan vagyok. Ez annak tudható be, hogy még nem volt Cruiser bicajom, és nem tudok különbséget tenni a kettõ között, csak akkor, ha kipróbálom az 1sebesség vs. 3 sebességet. Mindenképpen csinosabb lenne a 144 küllõ, viszont Diósdon, ahol lakom van 1-2 kisebb domb, amit sztem nem másznék meg vele...

Már van csomó-csomó képem az építésrõl, mindet feltöltöm webalbumba és megosztom Veletek!

Hopp egy agyváltó!:D:beer:
http://piacter.bikem...t=231098&cat=74
CSÕ