Grat hozzá!
Valaki most megölne azért a két agyért!:beer:
CSÕ
Szegeden a bájkszakinál annyi van mint a szar ... kell?
Grat hozzá!
Valaki most megölne azért a két agyért!:beer:
CSÕ
Grat hozzá!Tegnap lett kész:
http://2.bp.blogspot...-h/crzr (1).jpg
Rázósgolyósflakonosneoluxspay-t neki!Ha mar igy elokerult a festes,milyen festeket tudtok ajanlani otthoni korulmenyekhez?
Egy regi Pouch kerekpart kellene lekenni, az illeto Hammerite-ban gondolkodik,
gondoltam megkerdezlek benneteket, mivel nekem a Hammerite meg a kertkapun se tetszik ....;-\
Nekem volt Sturmey elsõ hátsó dobfékes agy hátsó 3speed,de már megvették!Dobfék van elõl nekem, LASSÍTÁSRA tökéletes,meg szép!Láttam a forumon, hogy van Valakinek elsõ-hátsó 3 sebességes dokfék eladó sorban?! Jól emléxem? (nem nekem kellene)
Fúú. A Hammerite felkenve állati lenne. Garantált a siker, :throwup: , fõleg, ha a gumi meg a lánc is kap belõle !Ha mar igy elokerult a festes,milyen festeket tudtok ajanlani otthoni korulmenyekhez?
Egy regi Pouch kerekpart kellene lekenni, az illeto Hammerite-ban gondolkodik,
gondoltam megkerdezlek benneteket, mivel nekem a Hammerite meg a kertkapun se tetszik ....;-\
You can never have "enough" bikes.
Nem tudom, nem volt még hátsó Sram/Sachs-hoz szerencsém. Viszont a Sturmey-Archer gyártott, az biztos. Volt egy olyanom, amit az ilyeneket gyûjtõ Vegacsnak ajándékoztam a közelmúltban. A debreceni Pót-Kerékben láttam Sram dobfékes elsõ agyat, vagy nekem is van egy régebbi típus.Tökéletes lenne a Sram dobfék is, csak hol lehet olyat beszerezni?! A neten keresgéltem, de... Sramból van hátsó agyváltós dobfék is?!
Mondjuk nem is 15...
A Robzol kft kint az alma utca végén normális munkát csinál de nem tudom, hogy homokszórnak-e. A homokolás az viszont macson lesz a legócsóbb szerintem de meglátjuk Karesz mit mond.
5ezer párszáz forintért láttam Sram dobfékes elsõ agyat, Miki bringájában is olyan van. Nagyon jól néz ki...
A Shimano-ét nem ismerem, talán a Pepedál-nál utána tudsz járni.
5ezer párszáz forintért láttam Sram dobfékes elsõ agyat, Miki bringájában is olyan van. Nagyon jól néz ki...Igen, én sem találtam már az adok-veszek-ben. A shimano elvileg gyárt dobfékes agyakat. Esetleg tudod, hogy mi a típusa? Vagy más gyártótól származó is tökéletes...
Miki árulta bizományban, de azt hiszem, már el is kelt...
Csõ
Miki árulta bizományban, de azt hiszem, már el is kelt...Láttam a forumon, hogy van Valakinek elsõ-hátsó 3 sebességes dokfék eladó sorban?! Jól emléxem? (nem nekem kellene)
Az évfordulós festésem jól kitolt velem. Mivel alatta van még egy réteg festék, sokkal több idõ leszedni, sokkal többe kerül. Óvatos becslés szerint minimum 15 ezerbe kerülne a festés. Most kicsit el vagyok szomorodva. Igaz, ez csak egyetlen mûhely ajánlata volt.
Vidd ki Kismacsra ott Ócsón dolgoznak.
Ott ahol a Peugeot bontó van Józsa elõtt?
Józsa az a böszörményi út, Kismacs pedig a Balmazújvárosi úton van
Ja, oké. Csak azért gondoltam, mert a Debrecen és Józsa közötti részt is Kismacsnak hívják, meg van Hosszúmacs is meg ki tudja még mi. Itt a link.
És nekik van vmi nevük?
Köszi, ez az info több mint elég.
Nekem is mindegy az idõpont, bármikor lehet. Elõször ezt kell eldönteni, aztán mehet a szállás keresés.
Még nem voltam nála. A gari mindenesetre június 14.-én lejárt.Az értékesítõnek mi a véleménye?
Az évfordulós festésem jól kitolt velem. Mivel alatta van még egy réteg festék, sokkal több idõ leszedni, sokkal többe kerül. Óvatos becslés szerint minimum 15 ezerbe kerülne a festés. Most kicsit el vagyok szomorodva. Igaz, ez csak egyetlen mûhely ajánlata volt.