Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Grat hozzá!
Valaki most megölne azért a két agyért!:beer:
CSÕ

Szegeden a bájkszakinál annyi van mint a szar ... kell?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
http://www.vatera.hu..._150082768.html

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Tegnap lett kész:
http://2.bp.blogspot...-h/crzr (1).jpg

Grat hozzá!
Valaki most megölne azért a két agyért!:beer:
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Ha mar igy elokerult a festes,milyen festeket tudtok ajanlani otthoni korulmenyekhez?

Egy regi Pouch kerekpart kellene lekenni, az illeto Hammerite-ban gondolkodik,
gondoltam megkerdezlek benneteket, mivel nekem a Hammerite meg a kertkapun se tetszik ....;-\

Rázósgolyósflakonosneoluxspay-t neki!:D

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Láttam a forumon, hogy van Valakinek elsõ-hátsó 3 sebességes dokfék eladó sorban?! Jól emléxem? (nem nekem kellene)

Nekem volt Sturmey elsõ hátsó dobfékes agy hátsó 3speed,de már megvették!Dobfék van elõl nekem, LASSÍTÁSRA tökéletes,meg szép!
CSÕ

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Tegnap lett kész:
http://2.bp.blogspot...-h/crzr (1).jpg

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ha mar igy elokerult a festes,milyen festeket tudtok ajanlani otthoni korulmenyekhez?

gondoltam megkerdezlek benneteket, mivel nekem a Hammerite meg a kertkapun se tetszik ....;-\

Fúú. A Hammerite felkenve állati lenne. Garantált a siker, :throwup: , fõleg, ha a gumi meg a lánc is kap belõle !
Szerintem, otthoni minimál:
Szétszerel, kicsit megcsiszol, zsírtalanít, ahol plezúros, ott kis alapozó (akár ecsettel, újra csiszol), aztán Sprayfestékkel sok vékony rétegben (hogy meg ne folyjon).

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Tökéletes lenne a Sram dobfék is, csak hol lehet olyat beszerezni?! A neten keresgéltem, de... Sramból van hátsó agyváltós dobfék is?!

Nem tudom, nem volt még hátsó Sram/Sachs-hoz szerencsém. Viszont a Sturmey-Archer gyártott, az biztos. Volt egy olyanom, amit az ilyeneket gyûjtõ Vegacsnak ajándékoztam a közelmúltban. A debreceni Pót-Kerékben láttam Sram dobfékes elsõ agyat, vagy nekem is van egy régebbi típus.
Bár hátra abszolúte nem értem, miért kellene dobfék ? A kontrát meg sem közelíti, ormótlan, nehéz és még bowden és fékkar is kell hozzá, a láb viszont mindíg kéznél van...

khiraly

khiraly

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Mondjuk nem is 15...
A Robzol kft kint az alma utca végén normális munkát csinál de nem tudom, hogy homokszórnak-e. A homokolás az viszont macson lesz a legócsóbb szerintem de meglátjuk Karesz mit mond. :)

.::SupraFighter::.

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

5ezer párszáz forintért láttam Sram dobfékes elsõ agyat, Miki bringájában is olyan van. Nagyon jól néz ki...
A Shimano-ét nem ismerem, talán a Pepedál-nál utána tudsz járni.

Tökéletes lenne a Sram dobfék is, csak hol lehet olyat beszerezni?! A neten keresgéltem, de... Sramból van hátsó agyváltós dobfék is?!
Ða|\|i

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Igen, én sem találtam már az adok-veszek-ben. A shimano elvileg gyárt dobfékes agyakat. Esetleg tudod, hogy mi a típusa? Vagy más gyártótól származó is tökéletes...

5ezer párszáz forintért láttam Sram dobfékes elsõ agyat, Miki bringájában is olyan van. Nagyon jól néz ki...
A Shimano-ét nem ismerem, talán a Pepedál-nál utána tudsz járni.

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Miki árulta bizományban, de azt hiszem, már el is kelt...
Csõ

Igen, én sem találtam már az adok-veszek-ben. A shimano elvileg gyárt dobfékes agyakat. Esetleg tudod, hogy mi a típusa? Vagy más gyártótól származó is tökéletes...
Ða|\|i

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Láttam a forumon, hogy van Valakinek elsõ-hátsó 3 sebességes dokfék eladó sorban?! Jól emléxem? (nem nekem kellene)

Miki árulta bizományban, de azt hiszem, már el is kelt...
Csõ

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Ða|\|i

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Mondjuk nem is 15...
A Robzol kft kint az alma utca végén normális munkát csinál de nem tudom, hogy homokszórnak-e. A homokolás az viszont macson lesz a legócsóbb szerintem de meglátjuk Karesz mit mond. :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Az évfordulós festésem jól kitolt velem. Mivel alatta van még egy réteg festék, sokkal több idõ leszedni, sokkal többe kerül. Óvatos becslés szerint minimum 15 ezerbe kerülne a festés. Most kicsit el vagyok szomorodva. Igaz, ez csak egyetlen mûhely ajánlata volt.

Vidd ki Kismacsra ott Ócsón dolgoznak.

Ott ahol a Peugeot bontó van Józsa elõtt?

Józsa az a böszörményi út, Kismacs pedig a Balmazújvárosi úton van

Ja, oké. Csak azért gondoltam, mert a Debrecen és Józsa közötti részt is Kismacsnak hívják, meg van Hosszúmacs is meg ki tudja még mi. :D Itt a link.
És nekik van vmi nevük?

Ha ez a hely, ahol szintereznek, akkor semmiképpen nem ajánlom, a szinterezést meg pláne nem...
Itt személyes rossz tapasztalatot szereztem, azaz rozsdapöttyök jelentek meg a két éves bevonat alatt. Pedig frissen homokszórt vázat vittem, és direkte rákérdeztem, hogy milyen tartós lesz. Az alapozással örök élet meg egy nap... Lehetett volna, de nem lett. Most azon töröm a fejem, hogy szedjem le azt a ki....szott erõs bevonatot.
Cimbim több bringát fényezett( pölö: Feltöltött kép , Feltöltött kép ) , én pedig baráti áron tudok homokszóróztatni, ha gondolod.
Csõ

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Köszi, ez az info több mint elég.

Nekem is mindegy az idõpont, bármikor lehet. Elõször ezt kell eldönteni, aztán mehet a szállás keresés.

Nekem, azaz nekünk gyakorlatilag bármelyik hétvége jó! Elvileg ketten lennénk, de ha jönnek az utánfutók is, akkor összesen 4 személy!
Ða|\|i

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Az értékesítõnek mi a véleménye?

Még nem voltam nála. A gari mindenesetre június 14.-én lejárt. :(

dr gonzo

dr gonzo

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Az évfordulós festésem jól kitolt velem. Mivel alatta van még egy réteg festék, sokkal több idõ leszedni, sokkal többe kerül. Óvatos becslés szerint minimum 15 ezerbe kerülne a festés. Most kicsit el vagyok szomorodva. Igaz, ez csak egyetlen mûhely ajánlata volt.

Az értékesítõnek mi a véleménye?
Az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat-csõváz

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Józsa az a böszörményi út, Kismacs pedig a Balmazújvárosi úton van

Ja, oké. Csak azért gondoltam, mert a Debrecen és Józsa közötti részt is Kismacsnak hívják, meg van Hosszúmacs is meg ki tudja még mi. :D Itt a link.
És nekik van vmi nevük?