Hát tedd azt, de tényleg tedd meg, mert mi(Monyec családjával és jómagam) akik sokat tekertünk Füreden ezügyben mi is onnan indultunk el és eltér a véleményünk a tiedtõl.
A fõszezon kellõs közepén sajna nem úgy mûködik ahogy gondolod...
Az, hogy a szomszédban, vagy 1-2 házhelynyire van szállás az talán 2-4 fõig ok lehet, de semmiképpen sem 25-30 fõnél!
Ha visszaolvasol láthatod, hogy én is írtam az olcsóbb magánházakról, mint lehetõségrõl bár ott senkinek sem kell az udvaron szalonnát sütni, vagy akár késõ estig sörözni az tuti.
Ezek figyelembevételével javaslom akinek nem jó a kijelölt szálláshely vegye le magát a szálláskérõk listájáról, ha egyáltalán jelentkezett és nagyon szívesen látjuk továbbra is a közös tekerésen, oldja meg maga a kvártélyt!
Részemrõl az jutott eszembe, hogy ha nekem valamit felajánlanak azt vagy elfogadom és megköszönöm, vagy megköszönöm, de nem fogadom el.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a figyelmet!
Keep Cruisin':beer:
Félre ne értsd, nem akartam az ügyben, a közösségért befektetett energiádat leminõsíteni.
Ezért sem írtam, hogy az a szállás nem éri meg, vagy nem jó, vagy drága....stb.
Pusztán esetleg aki nem tudja megfizetni, és ezért nem megy anyagi okok miatt, annak egy esetleg felhasználható ötlet.
Azért vetettem fel, mert nekem bejött, elsõ hívásra, a társaságom közvetlen szomszédjában helyet találni így 4000.-Ft ért. Igaz, hogy nem 35 fõre, ez tényleg kimaradt a számításomból.
Mentségemre legyen mondva, hogy az életemben ez volt az elsõ balatoni szálláskeresésem, úgyhogy eddig nekem mindig bejött:-)
Bocsánat, ha rossz szándék íze lett volna a hozzászólásomnak, bármilyen irányban.