Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Helló Mindenkinek.

Sajnos csak két napot leszek a találkozón, és egyedül megyek.
Monyec kollégával egyetértésben a Tihanyi Apátság megtekintését javasoljuk egy programnak. Nagyon szép hely, jó a kilátás is. Kicsit nagy a domb fölfelé, de lefelé annál jobb.

Voltunk a héten Csokonyavisontán, s mit gondoltok mit láttam egy bót (falusi ABC három betû) elõtt?
Ez sem mai darab, nekem nagyon bejön ez a fajta kormányszár is.
Szerintem így kellett volna hagyni. Aztán meg párhuzamosan tervezni egy kicsit másfajtát, modernebbet is (akár kollekció helyett, ha már nem engedik...esetleg...) A patkófék Favorit, anno így adták ki? Karesz v. Valaki van tippetek? Az újfajta egyenes láncvillával meg csak rontottak a kinézetén. Szerintem.
Csõõõõõ

Tihanyi Apátság elfogadva.
Örvendek, hogy jössz, de annak nem, hogy egyedül.
Ez a bringa meg szerintem tegerentúli import. Csekkold a fejcsõemblémát és a láncvédõt. A váz sem egyezik a régi Schwinn- Csepellel. A fék meg a lámpák meg a kulacstartó:D meg biztos itthoni pimpelés...
A BMX stílusú stücni teccik nekem is.
Szerintem.

You can never have "enough" bikes.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Oké, mint már mondottam, szívesen látunk, de a száraz tárgyilagosság helyett egy kis bemutatkozós, szépen kérõs hozzászólással biztosan több eredményt érnél el.
Stb...
Sajnos mi nem arról jövünk és fullon vagyunk ;).
Csõ

Igen Temfor, bemutatkozásként légyszíves pár sort írjál már...
A bringádról is tehetsz fel képet, ha gondolod.
Köszi.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Helló Mindenkinek.

Sajnos csak két napot leszek a találkozón, és egyedül megyek.
Monyec kollégával egyetértésben a Tihanyi Apátság megtekintését javasoljuk egy programnak. Nagyon szép hely, jó a kilátás is. Kicsit nagy a domb fölfelé, de lefelé annál jobb.

Voltunk a héten Csokonyavisontán, s mit gondoltok mit láttam egy bót (falusi ABC három betû) elõtt? Ezt ni:
Feltöltött kép

Feltöltött kép
Ez sem mai darab, nekem nagyon bejön ez a fajta kormányszár is.
Szerintem így kellett volna hagyni. Aztán meg párhuzamosan tervezni egy kicsit másfajtát, modernebbet is (akár kollekció helyett, ha már nem engedik...esetleg...) A patkófék Favorit, anno így adták ki? Karesz v. Valaki van tippetek? Az újfajta egyenes láncvillával meg csak rontottak a kinézetén. Szerintem.

Csõõõõõ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sokat gondolkodtam a Schwinn-Csepel cruiserén. Vajon miért van az, hogy /az amerikai nagybácsi ellenére/ mindig egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy nagyot szóljon. Pedig már minden elérhetõ, csak a kezüket kellene kinyújtani érte, hogy egy minden /akár a mi/ szempontból nézve is egy igazán ütõs, akár egész kollekciót "hozzanak ki" . De még mindig nem akarják, vagy nem lehet nekik, nem tudom... Lehet, hogy éppen Uncle Sam nem akarja ? Vagy a háttérben álló "bábozó nagyok" ?
Biztosan el lehetne adni, mert még így is viszik, mint a cukrot. Vagy csak ilyen igénytelen a nép ? Vazzzzz,
Nemtom.

Nekem még mindig tetszik a Schwinn cruisere,csak egy pár dolgot tényleg változtatni kellene rajta!Én egy kicsit variálnék a színekkel meg a váz hegesztése sem tetszik.Alkatrészeken is lehetne variálni pl:hátsó lámpa kitámasztó az halál,láncvédõ stucni lánckerék markolat nekem nem tetszik.Bár lehet azért nem csínálják szebbre mert Sam bácsi tényleg nem engedi hogy jobb legyen mint az övé.(http://www.schwinnbi...ducts/Cruisers/)
Most jön meg hétfõn a szomszéd cruisere krém színben,neki is a Schwinné tetszett a legjobban (árban is)pedig sokat megmutattam neki.
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Sokat gondolkodtam a Schwinn-Csepel cruiserén. Vajon miért van az, hogy /az amerikai nagybácsi ellenére/ mindig egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy nagyot szóljon. Pedig már minden elérhetõ, csak a kezüket kellene kinyújtani érte, hogy egy minden /akár a mi/ szempontból nézve is egy igazán ütõs, akár egész kollekciót "hozzanak ki" . De még mindig nem akarják, vagy nem lehet nekik, nem tudom... Lehet, hogy éppen Uncle Sam nem akarja ? Vagy a háttérben álló "bábozó nagyok" ?
Biztosan el lehetne adni, mert még így is viszik, mint a cukrot. Vagy csak ilyen igénytelen a nép ? Vazzzzz,
Nemtom.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hát van benne igazság, nincs sok kedvem autózni még éjjel...
Monyec tudod mit?Ha még van szabad ágy akkor számolj velünk egy éjszakára lécci!
Bocs ha késõn szólok, de mégis jobb lesz úgy ha jól beronygyolunk együtt.:cheers:Persze csak óvatosan, én úgyis kidõlök egy üveg sörtõl...
Köszi!

Ezaz !
Ennek örülök, Tomikám. ;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

hali valaki megy békés megye felõl a talira szivesen be szálnék uuti kölcséggel együtt de nekem sajna futos ember kéne mert a kecom nem fér be 1 személyautóba ezért valami kisteher is szoba jöhet vagy szerzek én futót ha kell üdvtemfor

Oké, mint már mondottam, szívesen látunk, de a száraz tárgyilagosság helyett egy kis bemutatkozós, szépen kérõs hozzászólással biztosan több eredményt érnél el.
Stb...
Sajnos mi nem arról jövünk és fullon vagyunk ;).
Csõ

temfor

temfor

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hali valaki megy békés megye felõl a talira szivesen be szálnék uuti kölcséggel együtt de nekem sajna futos ember kéne mert a kecom nem fér be 1 személyautóba ezért valami kisteher is szoba jöhet vagy szerzek én futót ha kell üdvtemfor

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Tomas!

Gondold át, szerintem az együtt sütögetés után jobb lenne kocsival elindulni, azaz odajönnétek a szállóhoz ti is.Ott lerámolnátok bemelegítés és indulás kompolni,B.füred stb.Vissza komp, süti aztán szpáty.:hi:Szerinted?

Hát van benne igazság, nincs sok kedvem autózni még éjjel...
Monyec tudod mit?Ha még van szabad ágy akkor számolj velünk egy éjszakára lécci!
Bocs ha késõn szólok, de mégis jobb lesz úgy ha jól beronygyolunk együtt.:cheers:Persze csak óvatosan, én úgyis kidõlök egy üveg sörtõl...
Köszi!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Jó ott Az Andráséknál szerintem!
Szerda 10-11 körül ott leszünk mi is.

Csá

Tomas!

Gondold át, szerintem az együtt sütögetés után jobb lenne kocsival elindulni, azaz odajönnétek a szállóhoz ti is.Ott lerámolnátok bemelegítés és indulás kompolni,B.füred stb.Vissza komp, süti aztán szpáty.:hi:Szerinted?

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Elkelt a biciklim. :(
Illetve ennek kicsit örülök is, de nagyobb részt inkább szomorú vagyok.

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Hi !!!

Akkor 10-11 között Borisznál:cfaniak2: vagy ott ahol öblítettünk a fehérpárnás heverészös pressóban?
Többieknek! Ez a görögfaluban van B.füreden.:beer:
Kérek mindenkit kreatívan vegye ki a részét szerdai napunk program megszervezésében.Írjatok, hogy minél tartalmasan töltsük el e jelesnek látszó napunkat!Este azaz naplementekor átkompolnánk Szántódra és becruisolnánk a földvári HOTEL RIEVÉRA-ba ésmint a nap záróakkordjaként egy közös szalonnasütés:lick: azegyütt megvásárolt alapanyagokbók a jólkialakított sütõhelyen:ogien:.
Napközi programra ötleteljetek:scratchhe

Üdv mindenkinek:heej:

Jó ott Az Andráséknál szerintem!
Szerda 10-11 körül ott leszünk mi is.

Csá

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Karesz!
Ma beszéltem Monyeccel(4 fõ), jönnek basmanék(5 fõ),akkor Ti(5fõ), Pickup Imi(hány fõ?), Suprafighter(hány fõ?), aztán mi(2 fõ).
Errõl tudok, ha valaki kimaradt jelezzen és akkor akik kedden ott lesznek egyeztessenek, mi szerdán 10-11 között érkezünk Füredre és az Annagora Aquapark elõtt-mint tavaly-találkozunk.
Mindenki egyetért?

Hi !!!

Akkor 10-11 között Borisznál:cfaniak2: vagy ott ahol öblítettünk a fehérpárnás heverészös pressóban?
Többieknek! Ez a görögfaluban van B.füreden.:beer:
Kérek mindenkit kreatívan vegye ki a részét szerdai napunk program megszervezésében.Írjatok, hogy minél tartalmasan töltsük el e jelesnek látszó napunkat!Este azaz naplementekor átkompolnánk Szántódra és becruisolnánk a földvári HOTEL RIEVÉRA-ba ésmint a nap záróakkordjaként egy közös szalonnasütés:lick: azegyütt megvásárolt alapanyagokbók a jólkialakított sütõhelyen:ogien:.
Napközi programra ötleteljetek:scratchhe

Üdv mindenkinek:heej:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Karesz!
Ma beszéltem Monyeccel(4 fõ), jönnek basmanék(5 fõ),akkor Ti(5fõ), Pickup Imi(hány fõ?), Suprafighter(hány fõ?), aztán mi(2 fõ).
Errõl tudok, ha valaki kimaradt jelezzen és akkor akik kedden ott lesznek egyeztessenek, mi szerdán 10-11 között érkezünk Füredre és az Annagora Aquapark elõtt-mint tavaly-találkozunk.
Mindenki egyetért?

Részemrõl rendben.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sziasztok. Az agyváltónak ez a része igényel valami kenõanyagot? Vagy a váltóba kell befujni valamit?http://Feltöltött képhttp://Feltöltött kép

Én a láncnak éppen hogy csak megmutattam egy kis zsírt,hogy könnyebben mozogjon!És ennyi,tökéletesen mûködik!Gondolom belül van(kellene) elég kenõanyag.
CSÕ

zollko

zollko

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Sziasztok. Az agyváltónak ez a része igényel valami kenõanyagot? Vagy a váltóba kell befujni valamit?http://Feltöltött képhttp://Feltöltött kép

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Karesz!
Mindenki egyetért?

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Kár, hogy messze vagy tõlem, tudnék rá vevõt itt Ajkán.
Azért az biztos, hogy a hibák ellenére ezen az áron hamar el fog kelni.
Üdv

Én is remélem. Bár még érdeklõdõ sincs. :(

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás

Sziasztok!
Felmértem a biciklim állapotát. (Eladás elõtt nem árt...) A hátsó gumin van egy mély vágás, kb. 1centi hosszú. Enyhe nyolcas van mind2 kerékben. Akit ezek ellenére érdekelne a keró, jelezzen nyugodtan. Az ára 20ezer forint. Tudom, vannak hibái, de ha figyelembe vesszük, hogy egy cruiser váz villával kerül ennyibe...akkor talán már nem olyan rossz bolt. Átalakítási alapnak pl.
Képek ITT.
A keró Debrecenben tekinthetõ meg/vehetõ át.

Kár, hogy messze vagy tõlem, tudnék rá vevõt itt Ajkán.
Azért az biztos, hogy a hibák ellenére ezen az áron hamar el fog kelni.
Üdv

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Uraim!
Tud valaki ajánlani olyan gyermekülést ami elõre szerelhetõ,és elfogadható árkategória?Tapasztalatokat szívesen meghallgatom.
CSÕ