Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. július 29. - 15:19
Felmértem a biciklim állapotát. (Eladás elõtt nem árt...) A hátsó gumin van egy mély vágás, kb. 1centi hosszú. Enyhe nyolcas van mind2 kerékben. Akit ezek ellenére érdekelne a keró, jelezzen nyugodtan. Az ára 20ezer forint. Tudom, vannak hibái, de ha figyelembe vesszük, hogy egy cruiser váz villával kerül ennyibe...akkor talán már nem olyan rossz bolt. Átalakítási alapnak pl.
Képek ITT.
A keró Debrecenben tekinthetõ meg/vehetõ át.
Írta 2009. július 28. - 21:35
Nem lesz találkozó ?
Így (a mienk is ) veszélyben van az egész tali léte !
A zasszony aszonta: nemmegyünkilyenszervezetlenülelháromgyerekkelnégyszázkilóméterre!!!
Nna !
Nyilatkozzatok legyetek oly szívesek, aki csak egy napra jön, az is, hogy valahogyan össze tudjuk szervezni a lehetõ legjobban a közös programokat . Akinek szállás kell, az nagyjából már meg van, azt hiszem, de ha mégis csatlakozna még valaki, annak nagyon örülnénk !
Gyerünk, gyerünk !!!
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. július 27. - 17:20
Köszi-köszi! Próbálkozom.Igazán sajnálom, és mielõbbi jobbulást kívánok !
Azért maradj ám itt, legalább alaposan meg tudod tervezni a következõ bringádat, lesz rá idõd ...
Aztán meg várunk vissza !
(Ússz sokat, )
Csõ
Írta 2009. július 27. - 11:28
KÖSZISziasztok, ezt találtam az egyik aukciós oldalon:http://www.vatera.hu..._150831462.html
Valaki keresett ilyesmi lámpát asszem!
Én is kerestem ilyen lámpát,csak a méretét nehéz kivenni a kép alapján.Meg is kérdezem az eladót.
CSÕ
Írta 2009. július 27. - 11:27
Igazán sajnálom, és mielõbbi jobbulást kívánok !sziasztok!
Sajnos, úgy néz ki mégis le kell mondanom a biciklizésrõl. Marad az úszás. A mai vizit után a doki azt mondta, hogy minél kisebb terhelés érje sport közben. Kb. 1-1.5 évig ez így lesz.
Tehát mégis eladó a biciklim. Akit érdekel, eljön, megnézi...és viheti. Persze ha tetszik neki és az árban is megegyezünk.
Karesznak utólag is nagyon köszönöm a segítségét!
Képeket találtok a korábbi hozzászólásomban.
üdv,Dani
Azért maradj ám itt, legalább alaposan meg tudod tervezni a következõ bringádat, lesz rá idõd ...
Aztán meg várunk vissza !
(Ússz sokat, )
Csõ
Írta 2009. július 27. - 11:18
Minket a szomszéd cimbivel még mindig érdekel.Egy telefon számot küldj légyszi és felvesszük a kapcsolatot.sziasztok!
Sajnos, úgy néz ki mégis le kell mondanom a biciklizésrõl. Marad az úszás. A mai vizit után a doki azt mondta, hogy minél kisebb terhelés érje sport közben. Kb. 1-1.5 évig ez így lesz.
Tehát mégis eladó a biciklim. Akit érdekel, eljön, megnézi...és viheti. Persze ha tetszik neki és az árban is megegyezünk.
üdv,Dani
CSÕ
Írta 2009. július 27. - 10:29
üdv,Dani
Írta 2009. július 27. - 09:31
Valaki keresett ilyesmi lámpát asszem!
Írta 2009. július 26. - 16:14
Elõre is elnézést kérek, hogy belinkelem a portékámat, de úgy gondoltam, hogy az újoncoknak, akik éppen építés, alkatrész beszerzés elõtt állnak, jól jöhet: http://piacter.bikem...?product=238818 Az árakkal nem biztos, hogy tisztában vagyok, de azt hiszem, hogy barátiak...
Írta 2009. július 25. - 22:00
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. július 25. - 19:00
Írta 2009. július 25. - 09:14
http://www.vatera.hu..._150711368.html
Kész ! Nyíregyháza !!!
http://www.vatera.hu..._150452572.html
Csõ
Írta 2009. július 25. - 06:43
Mindenkinek, aki akar,vagy szeretne jönni, de még nem döntött !
Most beszéltem telefonon Monyeccel, aki most a helyszínen van, és próbál egy kedvezõ ajánlatot kicsikarni a hotel vezetõségétõl.
Ehhez tudnia kellene, ki jön és hány fõvel, gyerekek, felnõttek szám szerint. Ha valaki anyagi okok miatt nem jön, vagy csak kevesebb nappal tervezett, hátha õ is tudna több napban gondolkozni !
Mihamarabb pontos létszámot kellene tudni, mert a Balatonon ilyenkor nagy ám a forgalom ...
Zollko ?
Imi ?
Zicceres ?
VEGACS ???
SuraFighter ?
És a keleti blokk :
Dr. Gonzo ?
Hdanesz ?
Szondos ?
Elõre is köszönöm !
Csõ
Nálunk sajnos nekem nem jó az idõpont, mint utóbb kiderült... Tamás barátomnak jó lenne, de együtt szeretnénk menni. Inkább becsatlakoznánk szerdán du egy jó tekerésbe!
Sajnálom nagyon
Írta 2009. július 24. - 23:21
Bocs ha csak most írok, most értem haza,
a szállásra két variáció létezik, mindkettõ reggelivel és IFA nélkül értendõ
1.fokozat(klasszikus, egyszerûbb szobák)
-felnõtt 6.500.-/fõ/éj
-gyerek 2.700.-/fõ/éj
2.fokozat(felújított, szebb szobák)
-felnõtt 10.000.-/fõ/éj
-gyerek 3.600.-/fõ/éj
Az IFA párszáz Ft /éj/fõ.
Kérek mindenkit aki még nem jelzett az szombat délig írjon mit szeretne és mennyit!
Köszi
Ja és Boldog Születésnapot Monyecnek!!!:cheers:
Írta 2009. július 24. - 21:51
Semmi gond nincs itt, a témát megbeszéltük, remélem nagyot sörözünk együtt Füreden!:beer:
A párom most van szabin, sajnos nem tudok rész venni a találkozón.
Reméljük legközelebb.
Azért jól esik, hogy gondoltatok rám is, a tojáshéjas hátsóm ellenére.
Írta 2009. július 24. - 18:50
Írta 2009. július 24. - 18:01
Félre ne értsd, nem akartam az ügyben, a közösségért befektetett energiádat leminõsíteni.
Ezért sem írtam, hogy az a szállás nem éri meg, vagy nem jó, vagy drága....stb.
Pusztán esetleg aki nem tudja megfizetni, és ezért nem megy anyagi okok miatt, annak egy esetleg felhasználható ötlet.
Azért vetettem fel, mert nekem bejött, elsõ hívásra, a társaságom közvetlen szomszédjában helyet találni így 4000.-Ft ért. Igaz, hogy nem 35 fõre, ez tényleg kimaradt a számításomból.
Mentségemre legyen mondva, hogy az életemben ez volt az elsõ balatoni szálláskeresésem, úgyhogy eddig nekem mindig bejött:-)
Bocsánat, ha rossz szándék íze lett volna a hozzászólásomnak, bármilyen irányban.
Semmi gond nincs itt, a témát megbeszéltük, remélem nagyot sörözünk együtt Füreden!:beer:
Írta 2009. július 24. - 16:13
Mindenkinek, aki akar,vagy szeretne jönni, de még nem döntött !
Most beszéltem telefonon Monyeccel, aki most a helyszínen van, és próbál egy kedvezõ ajánlatot kicsikarni a hotel vezetõségétõl.
Ehhez tudnia kellene, ki jön és hány fõvel, gyerekek, felnõttek szám szerint. Ha valaki anyagi okok miatt nem jön, vagy csak kevesebb nappal tervezett, hátha õ is tudna több napban gondolkozni !
Mihamarabb pontos létszámot kellene tudni, mert a Balatonon ilyenkor nagy ám a forgalom ...
Zollko ?
Imi ?
Zicceres ?
VEGACS ???
SuraFighter ?
És a keleti blokk :
Dr. Gonzo ?
Hdanesz ?
Szondos ?
Elõre is köszönöm !
Csõ
Mi sajnos idén biztos nem tudunk menni.
Írta 2009. július 24. - 16:04
Írta 2009. július 24. - 15:22
Zollko ?
Imi ?
Zicceres ?
VEGACS ???
SuraFighter ?
És a keleti blokk :
Dr. Gonzo ?
Hdanesz ?
Szondos ?
Elõre is köszönöm !
Csõ