Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. szeptember 06. - 16:31
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090906/2009.09.06_006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Írta 2009. szeptember 05. - 20:24
Írta 2009. szeptember 05. - 19:49
engem is kisértenek. A piacon mindig van pár darab, mindegyiket meg
szoktam nézegetni. Venni még nem sikerült.
Myk engem érdekelne dreigang 515-ös váltókar.
Írta 2009. szeptember 04. - 20:07
Grat a járgányokhoz,és sok balesetmentes km-t velük!Változtattam a nézetemen.
Nem biztos hogy a franciáktól csak sajtot, pezsgõt meg krémest érdemes venni...
A bringát nemrég gyûjtöttem be, ha jól gondoljuk 61-ben készült. Finom kidolgozású, szingós, meg 7-es!:wtf: imbuszkulcs kell a stucnijához. Tényleg, hallottatok már ilyet? Nincs is ilyen a készletemben...
Szerintem nagyon keveset használták, szerkezetileg annyira jó állapotban van.
A mögötte lévõ kékbálna is családtag múlt hét óta. Az az igazság, hogy nem is akartam francia autót venni, de ezt nem lehetett kihagyni.
Igyátok meg a pohár vöröset, jót tesz a szív és érrendszernek. Na jó éjt mindenkinek.
Holnap megyek az öreghez cuccokért és azt mondta hogy talált még váltókarokat,meg csínált egy pár dinamót.Képek holnap ha minden igaz.Van egy pálya agya is amit elrakott nekem:beer:
CSÕ
Talán eljutok a CM-re ha minden igaz, bár még 63.49%-nál jár a valószínüség muató!
Írta 2009. szeptember 04. - 11:59
Ez sem sokkal veszélytelenebb ám!
Írta 2009. szeptember 04. - 11:54
Jaja !
Jó cuccok, gratula. A kétkerekû oroszlán (is) jutányos vétel volt, igaz;) ?
Csõváz
Igen, köszi.
Elmentem mellette párszor, de végülis nem bírtam otthagyni. Ez még olyan igazi régivágású bringa.
Élmény vele közlekedni. És elég könnyû is.
Szóban forgó imbuszkulcsról nincs sejtésed?
Ha ilyent láttok, meneküljetek. Halálos a csípése.
Írta 2009. szeptember 02. - 20:08
Jaja !Változtattam a nézetemen.
A bringát nemrég gyûjtöttem be, ha jól gondoljuk 61-ben készült. Finom kidolgozású, szingós, meg 7-es!:wtf: imbuszkulcs kell a stucnijához. Tényleg, hallottatok már ilyet? Nincs is ilyen a készletemben...
A mögötte lévõ kékbálna is családtag múlt hét óta. Az az igazság, hogy nem is akartam francia autót venni, de ezt nem lehetett kihagyni.
Igyátok meg a pohár vöröset, jót tesz a szív és érrendszernek. Na jó éjt mindenkinek.
Jó cuccok, gratula. A kétkerekû oroszlán (is) jutányos vétel volt, igaz;) ?
Csõváz
You can never have "enough" bikes.
Írta 2009. szeptember 01. - 21:41
Írta 2009. szeptember 01. - 14:58
Képzeljétek el, milyen jól mutatna cruiseren...
Ennél szebbet még nem láttam. Esetleg a Schwinné...
Írta 2009. augusztus 30. - 19:30
Írta 2009. augusztus 29. - 22:40
Írta 2009. augusztus 29. - 22:06
Írta 2009. augusztus 29. - 21:55
Hát, ha itt tájékozódsz (visszaolvasol, kérdezel), akkor találsz több potenciális partnert. Gyártót, satöbbi. Vagy mi.Heló akinek van eladó chopper bicaja vagy crusier az irjon pm-et vagy msn norbikakukac@hotmail.com
elõre is köszi:)
Csõ
Írta 2009. augusztus 29. - 21:48
elõre is köszi:)
Írta 2009. augusztus 29. - 14:40
Nem t'om, hogy online rendelhetõk-e, de azért nézzetek rá.
Csõ
Írta 2009. augusztus 28. - 14:48
Oké, mi is üdvözöljük a Tomit ! DEnem sajnálom;).
Sajnálom, hogy nem jön és örvendek, hogy ti ott lesztek.
Most nem feledkezünk meg a megfelelõ dokumentálásról sem (Csoportkép...:confused:)
Ja és mit szólnátok hozzá, ha a CM honlapon is megpróbálnánk egy kicsit toborozni, hátha még (jó)páran csapódnának ?
köpõCSÕ
Igen.Igen,igen!Toborozzunk!:klony:
Írta 2009. augusztus 27. - 22:30
Mi is valószínû hogy jövünk.Az iskola nem tudom még meddig tart a gyerekeimnek.Hány órakor kezdõdik?
Tomasso testvérünk Tesimo városába távozott és engem kért meg írjak a nevében.CM-re nem tud jönni, november 15.-én jön vissza!Üdvözli a cruiseres családot déltirolból.
CsÕ Mindenkinek.
Én is szeretnék menni a CM-re, kb. 90 % a részvételi valószínûségem.
Mi is üdvözöljük külföldre szakadt tezsvérünket TOmasot.
Kaposváron felbukkant egy krémszínû Nedao. És nem tõlem származott. Mint kiderült ismerem is a gazdit, rendes arc, tõle vettem a díszhalakat. Meg ügyes is, de ez majd késõbb kiderül.
Csõ (hajlított, dupla)
Oké, mi is üdvözöljük a Tomit ! DEnem sajnálom;).
Sajnálom, hogy nem jön és örvendek, hogy ti ott lesztek.
Most nem feledkezünk meg a megfelelõ dokumentálásról sem (Csoportkép...:confused:)
Ja és mit szólnátok hozzá, ha a CM honlapon is megpróbálnánk egy kicsit toborozni, hátha még (jó)páran csapódnának ?
köpõCSÕ
Írta 2009. augusztus 27. - 13:41
Mi is valószínû hogy jövünk.Az iskola nem tudom még meddig tart a gyerekeimnek.Hány órakor kezdõdik?
Tomasso testvérünk Tesimo városába távozott és engem kért meg írjak a nevében.CM-re nem tud jönni, november 15.-én jön vissza!Üdvözli a cruiseres családot déltirolból.
CsÕ Mindenkinek.
Én is szeretnék menni a CM-re, kb. 90 % a részvételi valószínûségem.
Mi is üdvözöljük külföldre szakadt tezsvérünket TOmasot.
Kaposváron felbukkant egy krémszínû Nedao. És nem tõlem származott. Mint kiderült ismerem is a gazdit, rendes arc, tõle vettem a díszhalakat. Meg ügyes is, de ez majd késõbb kiderül.
Csõ (hajlított, dupla)