ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! azért olyan földönfutó nem lett! Ma hívott, hogy olyan üres volt a nappalija és hazahozott egy olyan electra indiánt mint az enyém,igy már van bent három bringa.Azt mondja a Peti, hogy hû maradjon a nevéhez(fehérbasmanos)lehet, beújít egy fehér basmant Nu Vinci váltóval.Úgy tudom, még az öreg Leonardo találta ki.Kinek mi avélemény erröl a váltóról?Korábbi hozzászólást olvastam,esetleg azóta valami újabb tapasztalat,hír?Megmondom õszintén engem is felcsigázott.
Hány óra a kezdés a CM-en?Petivel beszéltük, igen össze kellene jönni.Ki milyen közlekedési masinával érkezik és hova?A délinél van egy kiállítot büfévonat ott kellene gyülekezni.További ötlet?
-Monyecék 3 fõ
-Petiék 4 fõ
-ifj.fehér basmanos 2 fõ
Ööööööö, az idézõjel, meg a gyagya szmájli lemaradt az így kárörvendõnek is vélhetõ hozzászólásomból, bocsi :bell:...
A déli pu.nál lévõ találkozási pontnak utánanézek. Én majdnem biztos, hogy megint vonatozok(Keleti vagy Nyugati pu.)... Valószínûleg egyedül megyek, hacsak...
és egy felvezetõnek megint tudnék örvendeni...
A NuVinci nagyon izgalmas lehet, komolyan érdekel.
Ja !
A törzsgárda tagjainak már-már egész kollekciója van ezekbõl a hajlítottvázasmittudoménhogyhívjákfotelesmasinákból, szóval lassan már szavazásra lehetne bocsátani, hogy ki mivel jöjjön, nem !?
1es jelölt:
Azóta már még patkányabb. Érdekel valakit ?
Csõ