Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Mekkora volt már az a film!:clap1:
Ma kigurult az ifj basmanos a garázsunkból!
Van fénykép de segítsetek!Van valami jobb képfeltöltõs program ettöl a képfeltöltés.hu-tol?Idegemre megy, ha egy nagyobbkiterjedésû képet akarok feltenni,meghal menet közben.:wallbange

http://photobucket.com/
:DCsõ

You can never have "enough" bikes.

.::SupraFighter::.

.::SupraFighter::.

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! azért olyan földönfutó nem lett! Ma hívott, hogy olyan üres volt a nappalija és hazahozott egy olyan electra indiánt mint az enyém,igy már van bent három bringa.Azt mondja a Peti, hogy hû maradjon a nevéhez(fehérbasmanos)lehet, beújít egy fehér basmant Nu Vinci váltóval.Úgy tudom, még az öreg Leonardo találta ki.Kinek mi avélemény erröl a váltóról?Korábbi hozzászólást olvastam,esetleg azóta valami újabb tapasztalat,hír?Megmondom õszintén engem is felcsigázott.
Hány óra a kezdés a CM-en?Petivel beszéltük, igen össze kellene jönni.Ki milyen közlekedési masinával érkezik és hova?A délinél van egy kiállítot büfévonat ott kellene gyülekezni.További ötlet?
-Monyecék 3 fõ
-Petiék 4 fõ
-ifj.fehér basmanos 2 fõ

Sziasztok!

Én mindenképpen jövök! Részemrõl tökéletes a délinél való találka. Jönne velem egy jóbarátom', de Õ sajna még nem épített cruisert, ugye annyira nem fogjuk kiutálni? :D :D :D

Várom a fejleményeket, hogy mikor, hol, stb...
Ða|\|i

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Ookéokéoké!!! (by Leo Getz)
Ez igazán jól hangzik, Miki !
Köszi.

Mekkora volt már az a film!:clap1:
Ma kigurult az ifj basmanos a garázsunkból!
Van fénykép de segítsetek!Van valami jobb képfeltöltõs program ettöl a képfeltöltés.hu-tol?Idegemre megy, ha egy nagyobbkiterjedésû képet akarok feltenni,meghal menet közben.:wallbange

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ok!Ok!
Tudom hogy te is jössz én csak Nyíregyházára értettem,és rosszul fogalmaztam.De lehet hogy együtt megyünk!Van esély hogy jön a búvárboltos cimbora neki egy citroen picasso van és egy 4-es bringatartó is van hozzá:D!Ha így van akkor Hajdúszoboszló érintésével szeretném Budapestet megtámadni!Sajnos a rastafaszi barátom ahol dolgozik a horgásztavon, pont lehalászás lesz és nem tud eljönni.
CSÕ

Ookéokéoké!!! (by Leo Getz)
Ez igazán jól hangzik, Miki !
Köszi.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
http://criticalmass....per_120x600.jpg

Elég késõre tették a kezdést!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
:D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! azért olyan földönfutó nem lett! Ma hívott, hogy olyan üres volt a nappalija és hazahozott egy olyan electra indiánt mint az enyém,igy már van bent három bringa.Azt mondja a Peti, hogy hû maradjon a nevéhez(fehérbasmanos)lehet, beújít egy fehér basmant Nu Vinci váltóval.Úgy tudom, még az öreg Leonardo találta ki.Kinek mi avélemény erröl a váltóról?Korábbi hozzászólást olvastam,esetleg azóta valami újabb tapasztalat,hír?Megmondom õszintén engem is felcsigázott.
Hány óra a kezdés a CM-en?Petivel beszéltük, igen össze kellene jönni.Ki milyen közlekedési masinával érkezik és hova?A délinél van egy kiállítot büfévonat ott kellene gyülekezni.További ötlet?
-Monyecék 3 fõ
-Petiék 4 fõ
-ifj.fehér basmanos 2 fõ

Ööööööö, az idézõjel, meg a gyagya szmájli lemaradt az így kárörvendõnek is vélhetõ hozzászólásomból, bocsi :bell:...
A déli pu.nál lévõ találkozási pontnak utánanézek. Én majdnem biztos, hogy megint vonatozok(Keleti vagy Nyugati pu.)... Valószínûleg egyedül megyek, hacsak...
és egy felvezetõnek megint tudnék örvendeni...
A NuVinci nagyon izgalmas lehet, komolyan érdekel.
Ja !
A törzsgárda tagjainak már-már egész kollekciója van ezekbõl a hajlítottvázasmittudoménhogyhívjákfotelesmasinákból, szóval lassan már szavazásra lehetne bocsátani, hogy ki mivel jöjjön, nem !?
1es jelölt:Feltöltött kép
Azóta már még patkányabb. Érdekel valakit ?
Csõ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Miazhogyegyfõvelénisjövökámmmikikém:D!

Ok!Ok!
Tudom hogy te is jössz én csak Nyíregyházára értettem,és rosszul fogalmaztam.De lehet hogy együtt megyünk!Van esély hogy jön a búvárboltos cimbora neki egy citroen picasso van és egy 4-es bringatartó is van hozzá:D!Ha így van akkor Hajdúszoboszló érintésével szeretném Budapestet megtámadni!Sajnos a rastafaszi barátom ahol dolgozik a horgásztavon, pont lehalászás lesz és nem tud eljönni.
CSÕ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Ja, pár fotót készíts a Garage-ról !
Szegény Petiék, földönfutók lettek, vagy nem !?
Jól van az, örülök !
A CM-re tudtok akkor jönni ? Asszem elég késõn kezdõdik...
Csõ

-Monyecék 3 fõ
-Petiék 4 fõ
-ifj.fehér basmanos 2 fõ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Eddig úgy néz ki hogy kaptam 1 nap szabadságot,amit csak és kizárólagosan
2009 szeptember 22.-én vehetek ki:D:beer:.
A keleti blokk 1 fõvel fog csak menni CM-re.Már csak az utazást kell megoldani amit a héten lerendezek.

VEGACS!Régen jártál erre, gondolom volt munka bõven a szezonban,az asszony bringája kész lett?

Miazhogyegyfõvelénisjövökámmmikikém:D!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok!

Hétvégén egy újabb családot fertõztem meg a cruiser bringákkal:cool2:.Eredménye képpen a Basmanos Petitõl megvették a fehér basmant + a fia nirve bringáját.A feleségnek most keresnek még megfelelõt.Tehát + 3 ember a kis társadalmunkban.
Az új tulajdonos srác egyébként körmös azaz mûvész, országos bajnok.
Kilátásba helyezte, hogy festeni fog a bringára,(tudjátok mint a körmökre szoktak).A végén a átpártol a körmökrõl a bringafestésbe.
Ja és most megörzésre nálam van a garázsban az õ bicójuk is.
Kész oroszlányi Chopperdom.:)

Üdv mindenkinek.

Ja, pár fotót készíts a Garage-ról !
Szegény Petiék, földönfutók lettek, vagy nem !?
Jól van az, örülök !
A CM-re tudtok akkor jönni ? Asszem elég késõn kezdõdik...
Csõ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Én meg mostanság azon parázok, nehogy akciót hirdessenek kis boltunkban a CM elõtt. Meg imádkozok is. Azt mondták, hónap közepe, vége felé lesz.
:mad:

Úgy legyen, ÁMEN.
Márminthogy ne legyen...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Jézusom a vanilla pályakormányosa mennyire gyönyörûséges már!
Mostanság átment néhány országúti rajtam.Egy svájci Weros full(!) campagnolo record szettel,kb '73-ból.Egy puch mistral leader
(mely itt megtekinthetõ:
http://picasaweb.goo...LeaderColumbus#)
Ma reggel(Devecserben)meg belefutottam egy króm/bordó Columbus Aelle csöves full(oldszkúl)"cirádás" 105-ös szettes szépségbe.Mondanom sem kell potom pénzért.Még ráadásként vettem egy pár vittoria szingót-nevetséges-ezer forintért.
Ha pedig muffok akkor ezeket csekkoljátok...
http://www.flickr.co...942287/sizes/l/
Sztem mindent visz....

Nekem huszonkettedike okés!

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, a francba !
Egy potom pénzért elvihetõ régi országútinak én sem tudnék ellenállni...
Ezek a "muffok" tényleg dögösek, már-már vadítóak;).
A CM-en találkozunk ???
Sirály.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Eddig úgy néz ki hogy kaptam 1 nap szabadságot,amit csak és kizárólagosan
2009 szeptember 22.-én vehetek ki:D:beer:.
A keleti blokk 1 fõvel fog csak menni CM-re.Már csak az utazást kell megoldani amit a héten lerendezek.

VEGACS!Régen jártál erre, gondolom volt munka bõven a szezonban,az asszony bringája kész lett?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Sziasztok!

Hétvégén egy újabb családot fertõztem meg a cruiser bringákkal:cool2:.Eredménye képpen a Basmanos Petitõl megvették a fehér basmant + a fia nirve bringáját.A feleségnek most keresnek még megfelelõt.Tehát + 3 ember a kis társadalmunkban.
Kilátásba helyezte, hogy festeni fog a bringára,(tudjátok mint a körmökre szoktak).A végén a átpártol a körmökrõl a bringafestésbe.

Üdv mindenkinek.

Azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy örölünk. Biztos jó fejek.
Nem is tudtam, hogy körömfestésben is van országos bajnokság.
Emlékszem, egyszer én is rákalapácsoltam a bal hüvelykujjam körmére, frankón megfeketedett, aztán meg levált. A baleset után még órákig fájt, lüktetett, pedig jegeltem. Na ennyit az én körömfestésemrõl.
Legközelebb a vérhólyagok világába kalauzolok.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Mostanság átment néhány országúti rajtam.Egy svájci Weros full(!) campagnolo record szettel,kb '73-ból.Egy puch mistral leader
(mely itt megtekinthetõ:
Ma reggel(Devecserben)meg belefutottam egy króm/bordó Columbus Aelle csöves full(oldszkúl)"cirádás" 105-ös szettes szépségbe.Mondanom sem kell potom pénzért.Még ráadásként vettem egy pár vittoria szingót-nevetséges-ezer forintért.
Sztem mindent visz....

Szevasz Vegacs.
Gratulálunk, villants egypár képet a Colombus Aelle csövesrõl is, ha lehet...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Imi a gyerek hajtómû nálam van,csak elfelejtettem képet csínálni róla,plusz amit kértél váltókar ott van a képen.
[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090906/2009.09.06_006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]

Köszíííí! Nagy vagy!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Hi !
A napokban láttam:
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Egyszerû megoldás a váz hosszabbítására, (bár nekem nem tetszik...:()
Bocs a sz&r fotókért, épp a szemészetrõl jöttem ;), és csak mobil volt nálam...
Más: a CM-találkozó menni fog ???
Lehetne beszélni konkrétumokról; hol, mikor találkozzunk ?
Csõ

Egyetértek Veled, nekem sem tetszik ez a fajta vázhosszabbítás.

Én meg mostanság azon parázok, nehogy akciót hirdessenek kis boltunkban a CM elõtt. Meg imádkozok is. Azt mondták, hónap közepe, vége felé lesz.
Konkrétumot még mindig nem tudok.:mad:

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Sziasztok!

Üdv mindenkinek.

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Igen, de nézd meg ezt is...

(mely itt megtekinthetõ:
Sztem mindent visz....

Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Ja!És még két markolatváltó(majdnem fehér színüek) hiányzik a képrõl,azokat holnap hozom el!