Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Basszus tényleg nem volt nyilvános. Ehh, de béna vok.
Elvileg már okés
Köszi

Üdv a társaságban!
Szép lett,egyedi.Csak azok a fránya féktartó konzolok+a dinamó tartó :(. minden piros bringa tetszik egy kis fehér beütéssel

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Isten Hozott !
A bringa klassz, egyedi. Gratula !
Nyilván az egyéniséged része a tank stílusa is, nem lehetsz egy egyszerû arc :D, de itt a legtöbben nem azok !
Pár apróság van, ami kicsit szúrja a szemem, amit még tervezel rá, az tök jó ötlet.
A choppershop.hu képviselõje itt Monyec, keresd nyugodtan !
Csõõõ

Köszi!
Nos mik szúrják a szemeid s miért? Komcsi érdekel szeretem a kritikát csak nem viselem jól :)
Nekem is van ami mai napig "bánt". Ugye imádtam(om) a Magyar Népmeséket s fájó, hogy magyarul sehogy nem tudtuk
bele varázsolni a bobby bicaja feliratot..
Festés is elkapkodott lett, mert már annyira pörögtem, hogy kell :(
Szivacsos markolatot sem szeretem, de majd szépen lassan.

Monyecet tuti keresem majd!

Köszönet

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Elvileg már okés
Köszi

Isten Hozott !
A bringa klassz, egyedi. Gratula !
Nyilván az egyéniséged része a tank stílusa is, nem lehetsz egy egyszerû arc :D, de itt a legtöbben nem azok !
Pár apróság van, ami kicsit szúrja a szemem, amit még tervezel rá, az tök jó ötlet.
A choppershop.hu képviselõje itt Monyec, keresd nyugodtan !
Csõõõ

You can never have "enough" bikes.

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Klassz fotóid vannak ;) , sajna a "lowrider" könyvtár nem látszik...https://lh6.googleus...-k/IMG_7813.JPG
Az lehet a gond, hogy a picasában ez a mappa nem nyilvános.
Itt a fórumon tanulni kell az üzenetírást, felül a szerkesztõ sorban értelemszerûen kell az ikonokat használni.
Ja ! Kivettem a link végérõl a Lowrider-t és a Google+-ra vitt. Ez már nem a picasa.

A FB-on is megtalálsz minket amúgy...

Elvileg már okés
Köszi

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hát õõ izé regizve vagyok a picasan s onnan szerettem volna "insert image"-ni.. megpróbálom link történettel
https://picasaweb.go...554839/LOwRiDEr

Klassz fotóid vannak ;) , sajna a "lowrider" könyvtár nem látszik...https://lh6.googleus...-k/IMG_7813.JPG
Az lehet a gond, hogy a picasában ez a mappa nem nyilvános.
Itt a fórumon tanulni kell az üzenetírást, felül a szerkesztõ sorban értelemszerûen kell az ikonokat használni.
Ja ! Kivettem a link végérõl a Lowrider-t és a Google+-ra vitt. Ez már nem a picasa.

A FB-on is megtalálsz minket amúgy...

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Regisztálj egy képfeltöltõs oldalra, (picasaweb, photobucket, stb.) és az oda feltöltött képet be tudod illeszteni, vagy linkelni.
Várjuk szeretettel !

Csõ

Hát õõ izé regizve vagyok a picasan s onnan szerettem volna "insert image"-ni.. megpróbálom link történettel
https://picasaweb.go...554839/LOwRiDEr

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Noshát jelenleg így néz ki:
https://picasaweb.go...118666312619042
Noshát nem tudok képet berakni :/ egy kis segítséget kérnék, hogy is kell.
Köszi

Regisztálj egy képfeltöltõs oldalra, (picasaweb, photobucket, stb.) és az oda feltöltött képet be tudod illeszteni, vagy linkelni.
Várjuk szeretettel !

Csõ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Karesz szaki?

Köszi

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Köszi

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Sziasztok András vagyok (bobby-bobber)!

Amennyiben gondoljátok tolok fel pár képet.

Én gondolom :D

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Sziasztok.... rendeltem egy springer villát, be lett szerelve a cruiser-be. Ez tényleg ennyire labilis? Nekem mintha egy kicsit tartatlan lenne....azt mondták , hogy mivel több helyen csavarozva vannak, ezek ilyenek. Másik kérdésem, hogy a springer ahol a vázhoz van erõsítve, ott az ideális magasság mekkora? Lehet valahol kapni króm...vagy alumínium magasítót a springer csatlakozás és a váz közé?....hogy meglegyen az ideális magasság? Köszi elõre is.

Váz csatlakozás alatt mit értesz?
Gondolom a villa nyakat, ahhoz lehet kapni alumínium magasító gyûrûket, krómot én még csak alátétben láttam, de biztos van az is.
Nekem olcsóbb fajta villám van (10.000), enyém mis elég instabilnak tûnt, állítottam a rugó erõsségén, és megoldódott a problémám.

Ami kiborított, az a villanyak ....
Az a része, ahová annak a csészének kellene menni, amin a golyóskosár ül, túl széles volt és nem ment rá... sehol nem találtam hozzá valót...
Ráadásul hosszú is a nyak, az mondjuk nem gond, mert elvágtam, de így meg csúnya mert sok távtartó kellett rá. A villának az összekötõjét lentebb meg nem tudtam tolni, meg nem is akartam, mert akkor már nekem túl magas lett volna...

Daddy76

Daddy76

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szia ne haragudj, a springer villás cruiser ami a képeken feketének tûnik, de amúgy ahogy írtad méregzöld gyöngyház metál, a te tulajdonodban van ?

Daddy76

Daddy76

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok.... rendeltem egy springer villát, be lett szerelve a cruiser-be. Ez tényleg ennyire labilis? Nekem mintha egy kicsit tartatlan lenne....azt mondták , hogy mivel több helyen csavarozva vannak, ezek ilyenek. Másik kérdésem, hogy a springer ahol a vázhoz van erõsítve, ott az ideális magasság mekkora? Lehet valahol kapni króm...vagy alumínium magasítót a springer csatlakozás és a váz közé?....hogy meglegyen az ideális magasság? Köszi elõre is.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Köszi!:D

Csaptelepnek a takaró lemeze, (nem tudom mi a pontos megfogalmazás) meg egy sütõ lámpájának foglalata/lencséje.

Ügyes, mindenhonnan egy kicsi :D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

:)
Én köszi!

Ó igen? a holland lapot már nézegettem azaz már ki is szemeltem 1-2 dolgot, de akkor
tök jóság, ha a choppershoptól is meg tudom rendelni.Írok is majd nékik.
Köszönet

Ott van a kapcsolat telefonszáma Choppershop oldalán Molnár Lajos :)

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Jó lett, a hátsó lámpa nagyon dizájnos :)

Köszi!:D

Csaptelepnek a takaró lemeze, (nem tudom mi a pontos megfogalmazás) meg egy sütõ lámpájának foglalata/lencséje.

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
:)
Én köszi!

Ó igen? a holland lapot már nézegettem azaz már ki is szemeltem 1-2 dolgot, de akkor
tök jóság, ha a choppershoptól is meg tudom rendelni.Írok is majd nékik.
Köszönet

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Nos 2010 az a tavaly :)

Üdvözöllek köreinkben,alkatrészeket a legegyszerûbben a choppershop-tól tudsz rendelni.Itt kinézheted az alkatrészeket tartozékokat az árakat tudomásom szerint csak euro napi árfolyamával kell felszorozni:)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Gondoltam itt is megosztom:
Feltöltött kép

Pár óra és készen lesz, festés meg tavasszal.
Hétvége fele lesz több kép is.

Jó lett, a hátsó lámpa nagyon dizájnos :)

bobber

bobber

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Sziasztok András vagyok (bobby-bobber)!

Tavaly óta nézegetem a fórumot és semmi nyalizás, de pöpec és nagyon jó, hogy van ilyen oldal!!
A nézegetés után elhatároztam, hogy regizem is magam amit meg is tettem

Nos 2010 az a tavaly :)