Sziasztok!
Szeged szép város. Sohasem bicajoztam még ott. Viszonylag közel lakom hozzá , ezért nagyon örülnék, ha lenne ott egy találka.
Minden jót!
... én is ... szegedi lévén ...
Sziasztok!
Szeged szép város. Sohasem bicajoztam még ott. Viszonylag közel lakom hozzá , ezért nagyon örülnék, ha lenne ott egy találka.
Minden jót!
:stupid::clap::cool2::lol1:
Háháháhá Imi !!!
Te mekkora egy ... vagy ! Jót mulattam, köszi !
Csöcs
Szia Green Brain, szerintem a sw. csepel cruiser-ek közül a Tiédnek a legszebb a színezése gyárilag. Persze ez ízlés kérdése, de akkor is.
Ha találtál valami jófajta pedált, az engem is érdekelne, mert lassan aktuális lesz. Mindenképpen valami jó széles, nagy darabra gondolok, lehetõleg fémbõl, hogy ne kopjon el könnyen .
Szia!
Elõször is köszönöm a kedves üdvözletet, fogadtatást.
Azonnal a bicajra terelve a szót: Megvásárláskor azonnal gondolkodni kezdtem az átalakításon, és volt is pár ötletem. Azóta viszont nagyon megkedveltem úgy ahogy van. A közeljövõben szerzek rá egy bõr nyeregtáskát, majd a pedálokat cserélem fémre. Talán megszabadítom a kormányrúdon lévõ szivacstól, és veszek majd valamilyen szelepsapkát. Jelenleg ennyi a célom.
Minden jót!
Tökjó, gratula. És úgy legyen...
Hello mindenkinek!
Meg tud szanni valaki egy cruiser kormannyal? Bekescsaba korul, en Aradi vagyok de el tudok menni Bekescsabaig!
Nem kell tul hosszu legyen a kormany, es tul szeles se!
Kicsit visszafogottabb legyen!
Valami ilyesmi
koszi mendenkinek
Hello mindenkinek!
Meg tud szanni valaki egy cruiser kormannyal? Bekescsaba korul, en Aradi vagyok de el tudok menni Bekescsabaig!
Nem kell tul hosszu legyen a kormany, es tul szeles se!
Kicsit visszafogottabb legyen!
Valami ilyesmi
koszi mendenkinek
You can never have "enough" bikes.
Tökjó, gratula. És úgy legyen...Sziasztok!
Végre csatlakozom. Megvan a várva várt bringa!!!
Nagyon jó "mulatságnak" tûnik a Critical Mass. Sok jó ember, sok jó bringa, és "dobozos tea"! Remélem legközelebb én is ott leszek!
Képek a bringáról:
http://picasaweb.goo...504264471225138
Még nem egyedi. Azzal még várok.
Minden jót!
Höj.ehhh...
zsirfeka.... megyek ozt turunk vmit
Hanyan vagytok/unk eddig?
Oké, csak sokszor felidegesít a lassúsága, meg a butasága...Karesz a Mozillá-m nem látja a képeidet, csak a munkahelyi Ex...
Úgyhogy egyelõre maradok a kepfeltoltes.hu-nál, ha nagyhirtelen mutatni szeretnék valamit...
u.i.: az én készülékelmben volt a hiba, egy idõ után megjöttek a képeid és csak most látom, hogy Te is a kftt-t használtad, na mindegy...
Kellemes locsolkodást, sok locsolót mindenkinek, az ittas kerékpározással meg csak ésszel !!!
Remelem minnel hamarabb fel tudok tenni kepet csak most epp nincs itthon a fenykepezogep, de minnel hamarabb megmutatom hogy mim van.
Sziasztok!
Végre csatlakozom. Megvan a várva várt bringa!!!
Nagyon jó "mulatságnak" tûnik a Critical Mass. Sok jó ember, sok jó bringa, és "dobozos tea"! Remélem legközelebb én is ott leszek!
Képek a bringáról:
http://picasaweb.goo...504264471225138
Még nem egyedi. Azzal még várok.
Minden jót!
Huh !toltam mar egy kepet csillagrol.
Amugy szokott lenni cruiseres talalkozo vhol?
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg