Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2009. október 25. - 22:20
Vissza a jövõbe trilógia!
Nem eredetibe meg tudom szerezni neked csak döntsd el divx vagy dvd legyen!
CSÕ
Írta 2009. október 25. - 21:27
Két kedvenc képkocka:
Hellride/Producer:QT/
Coraline és a titkos ajtó
Valakinek nincsen meg a Vissza a jövõbe trilógia ? Abban a dokinak jó kis bicója volt, ha jól emlékszem.
Asszem, láttam még több filmben is cruisereket, majd még gyüjtögetek...
Ez jó ötlet! Csatlakozom a megfigyeléshez.
Minden jót!
Írta 2009. október 25. - 20:13
Írta 2009. október 23. - 16:38
olyat ami kompatibilis Schwinn Csepel cruiser alkatrészekkel!
Valakinek nincsen elfekvõben egy?
Az Asszony bringája készülne!:bananasex
CSÕ
Írta 2009. október 23. - 10:51
Írta 2009. október 22. - 20:35
Megpróbálom lemérni köszi!Írd meg a nyakhosszt, menettel együtt, megyek hétvégén kanizsára, bolhán megnézem,hátha...
Küldd el Te meg nekem a szlaszámod légyszíves, idén már nem biztos, hogy összefutunk.
Szia: Imi
És köszi.
Csomag elment Rastafaszi cimbora segítségével!
CSÕ
Írta 2009. október 22. - 19:37
Imi!
Küldj már egy címet,ahová küldhetem a nyereget!
Véletlenül nincsen egy országúti krómozott villád a csepelbe?
Fék megoldódott!
CSÕ
Írd meg a nyakhosszt, menettel együtt, megyek hétvégén kanizsára, bolhán megnézem,hátha...
Küldd el Te meg nekem a szlaszámod légyszíves, idén már nem biztos, hogy összefutunk.
Szia: Imi
És köszi.
Írta 2009. október 21. - 20:43
Küldj már egy címet,ahová küldhetem a nyereget!
Véletlenül nincsen egy országúti krómozott villád a csepelbe?
Fék megoldódott!
CSÕ
Írta 2009. október 21. - 15:39
Írta 2009. október 21. - 14:38
mubor taskat most rendeltem a hugo bringa boltban, 2500 korul van vagy valahogy igy.
Amugy meg hála nekik mert szereztek nekem egy fasza kis villát, átalakításban is segítettek mert rövid volt, ugyhogy lassan be lesz fejezve vöröscsillag upgradelése, csak valami nagyon fasza elsõ lámpát kéne kerítenem rá...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ó! Igazán szép lett. Sõt!
Az üzlet weblapját megnéztem. Kár, hogy hiányos. Amúgy nekem nagyon bejön a Karesz által ajánlott nyeregtáska.
Minden jót!
Írta 2009. október 21. - 12:22
Sziasztok!
Szombaton hiánytalanul megvolt a bicajom, viszont a következõ éjjelen másfél óráig hagytam lezárva, és ezidõ alatt lelopták róla a markolatokat. Igazán mérges lettem, mert nem terveztem, hogy új markolatot vásárolok.
Tali:
Egyre kevésbé érzem úgy, hogy jó ötlet ezen a hétvégén találkozót összehozni. Egyre többen jelzik, hogy nem tudnak jönni, az idõjárás is gáz. (legalább is nekem nem tetszik). Ráadásul a bicajom is egyre kevésbé néz ki úgy, hogy méltó legyen egy találkozóra. Sõt. Jelen esetben szégyellem is elvinni. Nem egyedi bicó, plussz ronda is markolat nélkül.
Karesz! A mûbõr nyeregtáskáról is tennél fel képet? Annak, és a pedálnak mi az ára? Elõre is köszönöm.
Minden jót!
mubor taskat most rendeltem a hugo bringa boltban, 2500 korul van vagy valahogy igy.
Amugy meg hála nekik mert szereztek nekem egy fasza kis villát, átalakításban is segítettek mert rövid volt, ugyhogy lassan be lesz fejezve vöröscsillag upgradelése, csak valami nagyon fasza elsõ lámpát kéne kerítenem rá...
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2009. október 21. - 08:28
Leáraztunk bringákat, nézzétek meg + van egy basman váz (250.-).
http://www.choppershop.hu/index.html
Jó böngészést!
Tali?
Írta 2009. október 20. - 20:35
Írta 2009. október 20. - 18:22
A talit csak akkor van értelme megtartani, ha
1. Jó az idõ,
2. Elég résztevõ jelzi biztos részvételi szándékát.
Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor:
- Karesz: 1 fõ (talán 2fõ )
Csõ
-mcsontos
Írta 2009. október 20. - 14:49
Szerintem a doboz a legjobb megoldás,abból van itt bõven,Szia Miki, köszi.
Össze tudjuk hozni valahogy Postaügyileg?
A4 borítékba belefér, v. doboz?
Az 52-19 áttétel jónak tûnik. Nekem is hasonló van. Markolj rá az elsõfékre, ettõl könnyebb lesz a hátulja, és menni fog.
Hajrá!
A4 pufi boritékból szerintem ki esne-szakadna a nyereg!
Küld a címet megy a cucc!
CSÕ
Írta 2009. október 20. - 13:18
Össze tudjuk hozni valahogy Postaügyileg?
A4 borítékba belefér, v. doboz?
Az 52-19 áttétel jónak tûnik. Nekem is hasonló van. Markolj rá az elsõfékre, ettõl könnyebb lesz a hátulja, és menni fog.
Hajrá!
Írta 2009. október 20. - 13:15
Hát ez nem egy amerikai happy end vazze!
Hát az az igazság, hogy tényleg megúszhatta volna. Ha már ennyit szívott.
De mielõtt meghalt, jól végigcumiztatott minden ellenségét.
Ez már fél heppiend, vázze.
Írta 2009. október 20. - 13:01
Szerintem meg nem kell foglalkozni hogy jelen állapotában hogy néz ki, senki nem fogja kritizálni a bicót,a részvét a fontos.Mennék én is kézzel-lábbal ha tudnék!!!!!!:beer:
Szerintem ne hagyd ki!
CSÕ
Szia Myk!
Köszönöm a bátorítást. Nem gondoltam, hogy kritika érné bicajt, csak jobban éreztem volna magam, ha rendben lett volna. Legközelebb nem hagyom ki.
Minden jót!
FényCSÕ!
Írta 2009. október 20. - 13:00
Röviden:
Lesittelik a Tábornokot, Teodorbagvellt, Szaratankredit, Greccsenmorgent. A szküllát nem.
Linkolnbáróz, Szaratankredi (gyerekkel a hasában), Alexmahóni ügynök megmenekül. Donszelf ügynöknek beadnak a kórházban valamit az infúziójába, amitõl annyi lesz neki. Krisztinaszkófild (májkül annya), nem tudom, valószínû neki is annyi, asszem szundítottam egyet közben.
Na Májkülszkófild is kiüti ám magát. Megfogta a nagyfeszt, hogy mencse Szarát a sittrõl. De ugyis meghalt volna, meer agydaganata volt.
Na errõl ennyit így hirtelennyében.
Jólessze igy fonetikussan-e?
Ha esetleg valakinek van kérdése, ne fogja vissza magát.
Hát ez nem egy amerikai happy end vazze!