Sziasztok!
Az utóbbi hetekben gép hiányában sajnos nem tudtam íni, csak telefonról, így nem volt túl sok hozzászólásom, sõt, talán 1 sem! Most újult erõvel itt vagyok mindenki nagy örömére A CM találkozó riási élmény volt, melyhez azt gondolom, minden Cruiser tulajdonos nagyban hozzájárult! Köszönöm mindenkinek, remélem mihamarabb' tudunk egy budapesti tekersét, akár éjszakait kreálni! De ez inkább már csak jövõre lesz aktuális... (hol tudnám esetleg az összes képet megnézni? nézegettem a korábbi oldalakat, de türelmetlen voltam, elnézést..)
Az MCC logóba személy szerint nem szólok bele, nekem tetszeni fog minden tekintetben! Csak rakhassam már rá a matricát a bicajomra Persze trikót is baromira szeretnék!!! Kinél kell ez ügyben érdeklõdnöm?
Bálint75! Igen, még megvan! Mostmár könnyebben is tudom kivenni magam alól, hisza bicó darabokban van, várja az új szerzeményeket... A többit privátban!
Kezeket a markolatra, éljen a cruiser!
Üdv,
Tessék egy új nagy ötlet.Mit szóltok a koléga felvetéséhez?Nem póló, hanem trikó egyszerû fehér trikó.Mégiscsak egy retró darabról van szó, ami sztem illik a bringáinkhoz.