Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Sziasztok!

Az utóbbi hetekben gép hiányában sajnos nem tudtam íni, csak telefonról, így nem volt túl sok hozzászólásom, sõt, talán 1 sem! Most újult erõvel itt vagyok mindenki nagy örömére :D A CM találkozó riási élmény volt, melyhez azt gondolom, minden Cruiser tulajdonos nagyban hozzájárult! Köszönöm mindenkinek, remélem mihamarabb' tudunk egy budapesti tekersét, akár éjszakait kreálni! De ez inkább már csak jövõre lesz aktuális... (hol tudnám esetleg az összes képet megnézni? nézegettem a korábbi oldalakat, de türelmetlen voltam, elnézést..)

Az MCC logóba személy szerint nem szólok bele, nekem tetszeni fog minden tekintetben! Csak rakhassam már rá a matricát a bicajomra :D Persze trikót is baromira szeretnék!!! Kinél kell ez ügyben érdeklõdnöm?

Bálint75! Igen, még megvan! Mostmár könnyebben is tudom kivenni magam alól, hisza bicó darabokban van, várja az új szerzeményeket... A többit privátban!

Kezeket a markolatra, éljen a cruiser!

Üdv,

Tessék egy új nagy ötlet.Mit szóltok a koléga felvetéséhez?Nem póló, hanem trikó egyszerû fehér trikó.Mégiscsak egy retró darabról van szó, ami sztem illik a bringáinkhoz.

.::SupraFighter::.

.::SupraFighter::.

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Sziasztok!

Az utóbbi hetekben gép hiányában sajnos nem tudtam íni, csak telefonról, így nem volt túl sok hozzászólásom, sõt, talán 1 sem! Most újult erõvel itt vagyok mindenki nagy örömére :D A CM találkozó riási élmény volt, melyhez azt gondolom, minden Cruiser tulajdonos nagyban hozzájárult! Köszönöm mindenkinek, remélem mihamarabb' tudunk egy budapesti tekersét, akár éjszakait kreálni! De ez inkább már csak jövõre lesz aktuális... (hol tudnám esetleg az összes képet megnézni? nézegettem a korábbi oldalakat, de türelmetlen voltam, elnézést..)

Az MCC logóba személy szerint nem szólok bele, nekem tetszeni fog minden tekintetben! Csak rakhassam már rá a matricát a bicajomra :D Persze trikót is baromira szeretnék!!! Kinél kell ez ügyben érdeklõdnöm?

Bálint75! Igen, még megvan! Mostmár könnyebben is tudom kivenni magam alól, hisza bicó darabokban van, várja az új szerzeményeket... A többit privátban!

Kezeket a markolatra, éljen a cruiser!

Üdv,
Ða|\|i

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Üdv mindenkinek!
Kicsit felpezsdült az élet!!!!!!!!!!!!!!
Alig gyõztem elolvasni a sok hozzászólást!
Szépek a bõr rugós nyergek,szép a cruiser(trekking).
Más...
Ma átküldte a nyomdász barátom a logó alaptervét amit az elmondásom alapján kreált,a kék színt Karesz táblája miatt adtam meg,de minden változtatható(piros-fehér-zöld :))jöhetnek az ötletek.Matrica kb 40-60ft/db áron lenne és tudnak zászlót stb csinálni is baráti áron.Ha a Karesz terve tetszik akkor ki kell találni a méretét a matricának és megcsinálja a szomszéd pikk-pakk.
http://kepfeltoltes....eltoltes.hu_.jp

Na CSÕ

Na erre gondoltam, továbbfinomítva

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

1. Megsértõdtem;), részemrõl negatív a változtatás.
2. Szerintem (és nem azért, mert én csináltam) rendkívül átgondolt a koncepció, és tökéletes az analógia a kresz-táblával.
3. Letisztult, egyértelmû, mégis egyedi.
(((4. Ha tudtok jobbat, azért nem állok ellen. Csak gyõzzetek meg.)))

Héé Karesz!

Ne szívd már melre!Nem az én ötletem, hanem már jóval korábban valaki feldobta azt a logot.Nem az ötlet nélküliséget akartam ráhúzni, inkább a geometriák disszonáns találkozásával "személyszerint" problémám.Tehát amit leírtam egy jópár 10 oldallal korábban felrakták, én csak az mellett akartam kardoskodni.Természetesen a többség dönt, és en azt tiszteletben tartom.

Üdv

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
nekem is nagyon tetszik a Karesz-féle logoterv, de elképzelhetõ a monyec-féle is, terveket a népnek! :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Egyedül azért nem bánom, hogy elmaradt a szegedi MCC tali, mert nem tudtam volna elmenni. Végülis a szegedi nyaralásom is kimaradt elõtte, a pocsék idõ miatt nem volt értelme elmenni. Tavasszal bepótoljuk!

Végül egy figyelemre méltó bringa:
Posted Image

Ja, majd' elfelejtettem, Andris :
http://paloc-system....l_fashion_mass/
Csõ

You can never have "enough" bikes.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

már az én seggemet nyomja'! :D
de ugyan azon áron megválok tõle CM utát! Ha jössz legalább megmutatom!

Kedves SupraFighter.

Meg van még a nyereg?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Nekem már van ilyenem!
És maradnék ennél a formátumnál!Kicsit még finomítani kell rajta de frankó!
http://picasaweb.goo...121973062399794
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Helló!

Nem vagyok egy nagy linkelõ, viszont ezt a poént mindenképpen meg akartam osztani veletek!

Csõposta!

Wow !!! The bicycle-repair man !
:D:D:D
Örök klasszikus, szeretem !
Köszike

Karesz kollégával azon agyaltunk tegnap, hogy egy jó pólót kéne csináltatni, MCC-st.
Elöl lenne a kis MCC logo névvel (kb 10 cm-es), hátul pedig a nagy logo (kb 30 cm-es)
a színek részletkérdés lenne. az ár attól függ, mennyit csináltatunk, szerintem 1500-2000 Ft-ra jön ki.
ahol néztem ott 3000 Ft a nyomás alapára, plusz az elõkészítés 3500/óra, ez mennyiségtõl független, aztán a minta A/4-esenként 100 Ft egy színnel. egy A/4-es-re ráfér egy nagy meg 3-4 kicsi logo. Pólóból Gildan vagy Fruit of the loom jó lenne, és ezeket relatíve olcsón be lehet szerezni "nyersen".
szóval 7500-ról indulunk, plusz az ívek, minél többen kérünk, annál olcsóbb.
persze ez csak egy árvariáció, csak a tegnapi gugli elsõ eredménye, ha valaki tud olcsóbbat, szóljon.

kezdõdjön a lista

-mcsontos (1 db)

-Karesz (2 db)

Egyedül azért nem bánom, hogy elmaradt a szegedi MCC tali, mert nem tudtam volna elmenni. Végülis a szegedi nyaralásom is kimaradt elõtte, a pocsék idõ miatt nem volt értelme elmenni. Tavasszal bepótoljuk!

Végül egy figyelemre méltó bringa:
Posted Image

Ez a piper's garage-ben készült (mármint a bringa(a kétkerekû:D)), és tényleg figyelemre méltó (mindkettõ;))

Magyar Cruiser Club=MCC

Köszi Miki :(...

Posted Image

Fincsi, míííí?

Fincsi, kössssszke:)

A logo jó, pólószín lehetne-e halvány-barack?:D

NEGATÍV !
Csöcsi

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szerintem a kiegészítõ táblát én elhagynám és a táblán belül vagy a váz és keréken belül helyezném el a 3 betût.Valahogy esztétikailag nem illik a kék táblán belül kerekded vonalak, minden íves és alatta ott az a szögletes ekütõ kiegészítõ tábla.Gondolkodjunk Béláim!
Ja és ha egyszer ennyien jönnénk össze talin!http://www.mccullagh...its-ride-2009-7

1. Megsértõdtem;), részemrõl negatív a változtatás.
2. Szerintem (és nem azért, mert én csináltam) rendkívül átgondolt a koncepció, és tökéletes az analógia a kresz-táblával.
3. Letisztult, egyértelmû, mégis egyedi.
(((4. Ha tudtok jobbat, azért nem állok ellen. Csak gyõzzetek meg.)))

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
hmm, igazad lehet monyec.
megcsinálod az ötletel? meg persze mindenki, és majd döntünk

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Szerintem a kiegészítõ táblát én elhagynám és a táblán belül vagy a váz és keréken belül helyezném el a 3 betût.Valahogy esztétikailag nem illik a kék táblán belül kerekded vonalak, minden íves és alatta ott az a szögletes ekütõ kiegészítõ tábla.Gondolkodjunk Béláim!
Ja és ha egyszer ennyien jönnénk össze talin!http://www.mccullagh...its-ride-2009-7

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

http://img202.imageshack.us/i/mccshort.jpg/
na. a póló elején ilyen lenne, bal oldalon, kb. 7-8 centis átmérõvel, saját névvel (Karesznak dynocoaster-rel :P)
a hátulján ez lenne, MCC-vel, kb 18-20 centis átmérõvel
a színbõl van választék, de szerintem egyenpóló jó lenne, szóval megállapodunk ugyanabban a színben :)
http://img202.images...i/mccshort.jpg/

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Posted Image

Fincsi, míííí?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Helló!

Nem vagyok egy nagy linkelõ, viszont ezt a poént mindenképpen meg akartam osztani veletek!

Csõposta!

Ez a poén meg jól lefárasztott.
Képeket nézegetni sokkal könnyebb...:D
De azért köszi.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Gyengébb idegzetûek és kiskorúak ne nézzék a következõ képsorokat, mert felkavaróak lehetnek.

Posted Image

A fixisekre is gondoltam ám ( a kép sötétben, vízparton készült, nem túl éles, bocsi). Ilyen fixit én még nem láttam És Ti?
Posted Image

Posted Image

És már megint a szakma: Van-e fogalmatok róla mekkora ez a kerék? 27-es, 28-as?

Posted Image

Válaszaitokat elõre is köszönöm :D

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Sziasztok.
Nézzétek milyen szép cruiser:
Posted Image

Posted Image

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
na. a póló elején ilyen lenne, bal oldalon, kb. 7-8 centis átmérõvel, saját névvel (Karesznak dynocoaster-rel :P)
a hátulján ez lenne, MCC-vel, kb 18-20 centis átmérõvel
a színbõl van választék, de szerintem egyenpóló jó lenne, szóval megállapodunk ugyanabban a színben :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Magyar Cruiser Club=MCC

horvatharian

horvatharian

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
a polo zsirfekaotlet csak elotte felteszem a legalapabb es mindenkinek legegyertelmubb kerdest, mi f×z az az Mcc?